• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    GULAZDohrál jsem ..... Akorát, že vůbec! Hall of Losers není ani na nástěnce
    GEE
    GEE --- ---
    Vezmu toho vic najednou

Mad Max
    Ja vim, ze me tady proklejete, ale ten svet je strasna nuda. Na Steamdecku po bezi krasne, ale pote co to po me chtelo udelat podesate to same jsem to proste zariznul. Neba. Cely to pusobi jak poloprazdny demo pro Mordor bez nemesis systemu.

Ori and the Blind Forest
    Vizualne krasny, ale herne to na me nejak nedychnulo. Maximalne jsem dostal chut si asi popaty koupit Raymana a rozehrat ho znovu.
    JUNGLER
    JUNGLER --- ---
    JUNGLER
    JUNGLER --- ---
    PSY_CHAOTIC: Na hraní starých UFO her momentálně jednoznačně dooorucuju použít openxcom mod. Obsahuje nejenom možnost hrát v libovolném rozlišení a i další skvělé vychytávky. Určitě nejlepší možnej způsob jak ty takřka dokonalý hry dneska hrát.
    PRAASHEK
    PRAASHEK --- ---
    GAARQ:
    PSY_CHAOTIC: jo to jsou dva hlavní dealbreakry pro mě - časový limit a extrémně omezené (retardované) možnosti akcí při tahu. Obojí na takové zkurvené úrovni, že jsem to nemohl hrát. Dvojku jsem získal zadarmo a jedničku už nevim, takže jsem za to naštěstí nic extra neutratil (i když mě mrzí, že tu dvojku mohl místo mě zadax dostat někdo, kdo by to hrál...).
    PSY_CHAOTIC
    PSY_CHAOTIC --- ---
    GAARQ: Já jsem odehrál z toho novýho jedničky pár misí, než přišla mise s časovym limitem. To mě tak znechutilo, že jsem to přestal hrát.

Ty starší možná někdy zkusím, hrál a dohrál jsem původní jedničku i tu podmořskou několikrát, ale hrál jsem to na mym prvním pc 386 a neměl jsem tam zvukovku :/
    GAARQ
    GAARQ --- ---
    PSY_CHAOTIC, PRAASHEK: za mě nový XCOM enemy unknown i enemy within ještě dobrý, hlavně se mi líbilo zjednodušení UI a ovládání pižů.

o XCOM 2 jsme se tu už bavili s JUNGLERem, ten se mi líbí o moc méně a štve mě tam ten neustálý časový pres, mrtě misí jedna přes druhou a vládcové (brutální superbossové). XCOM 2 chosen už je čistě masochistická hra a nikdy jsem ji nedohrál, tam jsem dostával sodu už od začátku. ale zkusil jsem u XCOM 2 změnit taktiku a jde to. se slabými emzáky jdu ostře do blízkého kontaktu s vyšší šancí nezemřít a zabít (miluju rangery se sekáčky a sekyrkami), u bossů naopak opatrnost, všechny vojáky ve výškách a samé hlídkování a spoléhání se na odvetnou střelbu po reakci vládce na můj tah) i strategii (beru to, jak to skáče, a vracím se k rozdělaným skenům, a hlavně jdu systematicky po těch jejich speciálních budovách pro projekt avatar, což jsem před tím trochu opomíjel.

zkoušel jsem se vrátit i ke starému X-COM, ale tam už mi nějak dochází trpělivost s ovládáním v bitvě :) jinak třeba možnost vyrábět medkity na kšeft mi v nové verzi dost chybí, jsem totiž věčně plajte ;) ale ta midi hororová hudba, tu nic nenahradí, zvlášť v terror from the deep, kdyby mi to někdo jen tak pustil u hlavy, asi bych vyskočil metr dvacet :D
    PRAASHEK
    PRAASHEK --- ---
    PSY_CHAOTIC: to jsem se snažil hrát (jedničku i dvojku) a jenom mě to sralo
    PSY_CHAOTIC
    PSY_CHAOTIC --- ---
    PRAASHEK: Sorry, mělo bejt XCOM: Enemy Unknown. Mám ty starý díly vypálený v hlavě jako Ufo :)
    PRAASHEK
    PRAASHEK --- ---
    PSY_CHAOTIC: novým UFO myslíš kterou hru?
    PSY_CHAOTIC
    PSY_CHAOTIC --- ---
    GAARQ: Heretic mám ted rozehranej a je docela fajn, ale víc se mi líbil asi Hexen. K tomu se taky plánuju vrátit :)

Já mám spíš víc problém s těmi RTS a TBS. Kdysi jsem toho nahrál fakt hodně Duna 2, Warcraft 1-3, C&C série... Dneska na to hlavně nemám čas. Ono když má čas člověk někdy večer hodinku dvě, tak to je ideal na tu střílečku, adventuru nebo nějakou plošinovku, ale na strategie to je zoufale málo. Navíc už na to taky asi nemám buňky, rozehrál jsem Red Alert 2 a když přišla první mapa s atomovkama, tak jsem v háji. Rozehranej Starcraft 2 a taky jsem už zase zaseklej na jedný mapě a nehrál jsem to kolik měsíců. A co se týče tahovek, tak jsem rozehrál nový UFO a teda moc se mi to nelíbí a taky jsem to zatim vzdal, ty starý díly mě bavily a šly líp :/
    GAARQ
    GAARQ --- ---
    jsem spíš na RTS a TBS (proto mě zaujal XCOM), ale z těchto her jsem hrál jen heretic a zkysnul stejně někde na konci první epizody, protože jsem se a bohy nebyl schopen dostat nikam dál :) ale ty rukavice se zelenými blesky si pamatuju dodnes ;)

a docela jasně se ukazuje, jak se člověk s věkem a absencí častého tréninku (to pravidelné zaměstnání na plný úvazek to dost kazí ;) stává máčkou. SC2 jsem dohrál, hned jak vyšel, všechny tři disky (jako nadšenec do starých SC1 a WC1-3 nebylo zbytí), ale když jsem to zkoušel teď, jsem na konci protosského disku (mám zabít toho mega zloducha) a už nestíhám klikat jak o život, budovat základnu, popohánět piže po ploše, bránit se... reflexy už jsou v kopru...
    DEEFHA
    DEEFHA --- ---
    PSY_CHAOTIC: Oldschool Buildovka :-) Spíš ve stylu Duke Nukem nebo Blood, nebere se to tak vážně jako Doom.
    PSY_CHAOTIC
    PSY_CHAOTIC --- ---
    DEEFHA: Jj, zkus, třeba ti to sedne ;) Tady je asi zásadní, zda ovládneš ten meč a schopnosti k němu vázaný. Původní verzi jsem nehrál, to je klasická oldschool doomovka?
    DEEFHA
    DEEFHA --- ---
    PSY_CHAOTIC: No... Týjo, tak to jsem fakt zvědavý, jestli mi to sedne. Pokud ne, tak mrzení zaženu hraním původní verze, ta je pořád super :)
    PSY_CHAOTIC
    PSY_CHAOTIC --- ---
    DEEFHA: Jj, bohužel je to fakt na arénách postavený. Zpočátku jsem si říkal, že to nějak dám. Pokud to není fakt přehnaný, tak to dokáže i chvílema bavit. Bohužel to fakt skoro nic kromě těch arén nenabízí a to mi vadí. U předposledního Dooma to ještě sem tam skousnu, protože tam aspon ty enemáky jednou zabiješ a je hotovo. Tady prostě musíš jít po tom mini bossovi a dokud ho nesejmeš, tak pořád oživuje běžný enemáky. A tohle je skoro každá aréna, pořád to samý... Narozdíl od trojky tady máš teda navíc meč a schopnosti na něj vázaný. Ty mi teda taky moc nejdou, protože v rámci toho lítýho boje mám pak problém soustředit se na ty různý komba a ještě nezapomínat na léčení a střelbu.
    DEEFHA
    DEEFHA --- ---
    PSY_CHAOTIC: A sakra, takže ta jednička je taky arénová? A já se tak těšil... (viz můj nedávný negativní zážitek s trojkou, jako by z oka vypadl tvému) [DEEFHA @ Dohrál jsem ..... Akorát, že vůbec! Hall of Losers není ani na nástěnce]
    PSY_CHAOTIC
    PSY_CHAOTIC --- ---
    Shadow Warrior - podruhý jsem to rozehrál a skončil jsem jsem dřív než při prvním rozehrání. Fakt už mě nebaví tyhle arénovitý střílečky, kdy je kolikrát obtížnost až nesmyslná a to i na střední obtížnost. Jako koncept nekonečnejch arén, kdy řadoví nepřátelé jsou vlastně nesmrtelný, protože je mini boss neustále respawnuje, mi přijde neskutečně otravnej a nezábavnej.
    KENJIRO
    KENJIRO --- ---
    PRAASHEK: ok, to chápu :-)
    PRAASHEK
    PRAASHEK --- ---
    KENJIRO: kdybych nebyl 300km daleko, tak bych to s radostí přišel odehrát :)
    KENJIRO
    KENJIRO --- ---
    PRAASHEK: A za každý takedown dostaneš dvakrát tolik a časem se ti i prodlužuje počáteční čas až na 50 sekund. To vím, protože jsem to zkoušel už asi padesátkrát.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam