• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    GULAZDohrál jsem ..... Akorát, že vůbec! Hall of Losers není ani na nástěnce
    ELHO_CID
    ELHO_CID --- ---
    ERRTU: Ja to dojel napodruhy, poprve jsem si taky rikal, tohle neni Doom, ale pak jsem si tam nasel ty gore-kills a ty me bavily a s tou muzikou jsem si to pekne uzil.
    PRAASHEK
    PRAASHEK --- ---
    ERRTU: já jsem to nainstaloval minulý rok (dostal jsem to někdy před pěti lety k jakémusi nákupu, jenom to redeemnul a nechal zrát na účtu) a projel jsem to s nadšením nečekaným (jinak mě poslední dobou hry spíš nasraly, než bavily - téhle jsem neměl co vytknout :)
    DEEFHA
    DEEFHA --- ---
    ERRTU: Já jsem to teda dal a bavilo, ale do Eternalu jsem se rozhodl už nejít. To už mi přišlo fakt moc :)
    ERRTU
    ERRTU --- ---
    Doom 2016.
    dost, slus, hotovo, nebudu se nutit. fakt jsem se snazil si ho oblibit. fakt moc. vzdyt jsem si na wolfsteinu a doomu pomalu prorezal mlecne zuby. ale na rozdil od restartu wolfa, me ten novej doom proste zoufale nebavi! lore je super, prostredi je super, soundtrack pravidelne posloucham (super-gore-nest je bomba)... ale co je to platny kdyz proste jen tupe skacu po arenach ktere me zamknou nez je vykostim a jdu do dalsi? od releasu jsem to poruznu zkousel, opoustel, zase se vracel, pres tricet hodin jsem peklu obetoval, ale uz ani minutu vice. nedokazu presne popsat cim jak a proc ale novej doom me proste jako hrace ztratil.
    HAVANA
    HAVANA --- ---
    Watch dogs legion...
    Vlastně bych to možná i hrál dyl bez dvě hodiny...bavil by mě určitě i Londýn jako takovej...ale jak se tam jezdí vlevo, tak to je prostě no go pro mě :D
    PSY_CHAOTIC
    PSY_CHAOTIC --- ---
    JUNGLER: Jo tohle mě taky zaujalo, plus ty zbraně ala metač listů z cirkulárky nebo co to má bejt. To mě nejvíc bavilo z Unreal Tournamentu. Kdyby to mělo patřičnou svižnost, tak by to mohlo bejt i dobrý :) Jo a taky mě dost zklamalo, že tomu chybí nějaká akčnější hudba, jako u jinejch doomovek a co tomu dává i nějakou atmosféru.
    JUNGLER
    JUNGLER --- ---
    PSY_CHAOTIC: jo toh le mi asi stačí jenom jako vzpomínka na dokola hraný demo kde mě fascinovalo, že jde ustřelit šaškovi ruka nebo hlava :D
    PSY_CHAOTIC
    PSY_CHAOTIC --- ---
    Chasm: The Rift - demo této doomovky jsem rozehrál už kdysi dávno ještě na 386, na který se to samozřejmě nedalo nijak slušně hrát a později na ni zapomněl. Nedávno jsem na ni narazil na steamu a nevim proč mě napadlo, že by to mohlo bejt fakt dobrý. Stará dobrá klasická doomovka. Ale nakonec teda vůbec. Přehnanou nostalgií netrpim, většinou mi spíš sedí novější doomovky/střílečky, ale sem tam něco z minulosti mě i baví a sedne. Tady už po cca půl hodině jsem věděl, že tohle mě bavit nebude. Nemá to takovou tu rychlost/svižnost starejch doomovek, koridory malý, nezajímavý a nejhorší je asi to, když člověk takovou dobu hledá, kam má jít, do čeho střelit, aby se otevřely dveře atd. Tohle to prostě totálně zabije. Pocit ze střelby a nepřátel taky takovej sterilní... No asi muj první refund na steamu.
    DAVE2
    DAVE2 --- ---
    TOOMIX: To jsem hrál jako malý kluk. Strávil jsem u toho několik desítek hodin a dohrál to tak do levelu 60+ Klasika
    TRAGED
    TRAGED --- ---
    AXTHEB: Tak to jsou herně Pure 90's Nintendo hard :-)
    AZRAEL
    AZRAEL --- ---
    ELHO_CID: ale to vlastne pises, ze si sa vyhybal a par krat si ju uz mal na chrbte :D, v podstate som len chcel podotknut, ze mna by j***o kebyze nedam v hre posledneho bossa
    AZRAEL
    AZRAEL --- ---
    ELHO_CID: ja som to hral a presiel. je pravda ze ta bosska je o nieco tazssia ako cela hra, ale da sa. uz si to az tak moc nepamatam, ale zda sa mi ze tam bola nejaka finta ako sa vyhnut skoro vsetkym utokom, len to chcelo trochu porozmyslat a neist do toho uplne po hlave.
    AXTHEB
    AXTHEB --- ---
    ELHO_CID: Takhle jsem nedohrál Legend of Zelda: Link's awakening. Celá hra v pohodě, na pár bossech jsem sice zasekl, ale nijak hrozně, a závěrečný multiboss mě prostě přesal bavit.
    ELHO_CID
    ELHO_CID --- ---
    AZRAEL: Hele jde o to, že tohle není Souls, je to hra, která se tváří jako nevinná vtipná blbost. A celý je to primitivně jednoduché, všude checkpointy a dá se to projít s prstem v nose... Až k té poslední misi. Ve které se moje rozpoložení "je to blbost a moc mě to nebaví, ale už bude konec" změnilo na "fuck this shit".
    AZRAEL
    AZRAEL --- ---
    ELHO_CID: Git gud :)
    ELHO_CID
    ELHO_CID --- ---
    Destroy all Humans!
    Chtěl jsem to dohrát, než to zítra zmizi z GamePass, ale ani za boha. Ze začátku mě ta karikatura béčkových scifi padesátých let bavila, ale postupem času jsem zjistil, že to není ani tak vtipný, jako trapný. Herně to bylo taky repetitivní, ale říkal jsem si, že jsem už určitě blízko konce a dotáhnu to.
    Chyba.
    Poslední mise - bossfight - je peklo. Boss je 90% času nezranitelný, takže je to jen utíkání a uhýbání, schovávání a děsně zdlouhavé. Některé útoky seberou i Cryptovi i se všemi vylepšeními klidně celou kapacitu štítů. Takže je to boj na půl hodiny, přičemž fakt stačí jedno zaváhání a všechno jde do pekel, bez checkpointu, hraje se od začátku. Dvakrát jsem zkapal maličký kousek před koncem, pro úplnou blbost, jako že se mi emzák zasekl o větší šutr.
    Potřetí už to zkoušet nebudu.
    Fakt nedoporučuju. Ztratil jsem na tom cca 12hodin života, z toho možná skoro půl na té poslední misi.
    JUNGLER
    JUNGLER --- ---
    PSY_CHAOTIC: Jako za tento způsob protipirátský ochrany bych jim taky nejradši prostřílel kolena. Vůbec nedokážu pochopit které hovado rozhodne o tom, že se něco takovýho má implementovat když prostě naprosto objektivně když to někdo ukrást chce, tak to dřív nebo později někdo hackne a stejně ukradne a když to někdo chce koupit, tak si to prostě koupi a tyhle ochrany nejvíc vysírají právě poctivých kupujícího.
    PSY_CHAOTIC
    PSY_CHAOTIC --- ---
    JUNGLER: Jasně, to beru, že každýho baví něco jinýho. Hodně lidí mi tohle doporučovalo, že je to skvělá Far Cry odbočka a mám to zkusit. Mě ta repetitivnost Ubisoft her taky štve, ale na druhou stranu mě většinou ty Far Cry nebo Assassin's Creed hry od začátku tak nějak sednou, ať už ovládáním, hratelností, propracovanym světem a těma možnostma. Ty světy jsou hodně dobře udělaný a prostě baví mě to. Problém nastává řádově po pár desítkách odehraných hodin. Ty světy a herní model mi přijde hodně dobře navrženej, jen tomu chybí kvalitní obsah, zajímavější postavy, nějakej zajímavější příběh atd. Tady už od začátku mi nesedlo snad vůbec nic a teda nejvíc to ovlivnilo to neustálý marný připojování na neexistující server. To je prostě nehratelný, i kdybych tomu chtěl dát šanci.
    JUNGLER
    JUNGLER --- ---
    PSY_CHAOTIC: Hele 100 lidi 100 chutí. U mě byl Blood gragon naprosto jedinej Far Cry, kterej jsem kdy dohrál. Ostatní jsem zkoušel naposledy dvojku, která se mi líbila jako tech demo ale po nějaký době mě to přestalo bavit. A do dalšího dílu už jsem se ani nepustil protože jsem zjistil, že mě obecně noc neříkají Ubi hry. Stejný to mám i s Assassins creedama. Ty jsem zkoušel i novějši kousky ale prostě mě každá Ubi hra odradí repetitivností. Jediné dvě Ubi hry, ke kterým se neustále vracím jsou oba poslední South parky.
    PSY_CHAOTIC
    PSY_CHAOTIC --- ---
    Far Cry 3: Blood Dragons - Jak mám rád sérii Far Cry, tak tahle odbočka je pro mě fakt velký špatný. Asi to nejhorší - Ubisoft se rozhodne ukončit online podporu starších her a tady nechá nějaký online ověřování, který samozřejmě po x pokusech a dlouhym čekání spadne? A děje se tak hodně často, zkusil jsem i offline režim a to nebylo tak častý, ale bylo. Bohužel ani samotná hra mě nenadchla, hnusná grafika, totálně generický sobě podobní nepřátelé, zbraně a pocit ze střelby úplně o ničem. Zrovna to, v čem mi tato série sedí, tady chybí... Přijde mi, jako bych hrál nějakou céčkovou akční hru, i ten trapnej Alien Rage, co jsem zkusil mi přijde zábavnější než tohle. To i ten hroznej Wolfenstein: Youngblood je snad o něco lepší :)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam