• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    GULAZDohrál jsem ..... Akorát, že vůbec! Hall of Losers není ani na nástěnce
    JUNGLER
    JUNGLER --- ---
    PSY_CHAOTIC: Hele 100 lidi 100 chutí. U mě byl Blood gragon naprosto jedinej Far Cry, kterej jsem kdy dohrál. Ostatní jsem zkoušel naposledy dvojku, která se mi líbila jako tech demo ale po nějaký době mě to přestalo bavit. A do dalšího dílu už jsem se ani nepustil protože jsem zjistil, že mě obecně noc neříkají Ubi hry. Stejný to mám i s Assassins creedama. Ty jsem zkoušel i novějši kousky ale prostě mě každá Ubi hra odradí repetitivností. Jediné dvě Ubi hry, ke kterým se neustále vracím jsou oba poslední South parky.
    PSY_CHAOTIC
    PSY_CHAOTIC --- ---
    Far Cry 3: Blood Dragons - Jak mám rád sérii Far Cry, tak tahle odbočka je pro mě fakt velký špatný. Asi to nejhorší - Ubisoft se rozhodne ukončit online podporu starších her a tady nechá nějaký online ověřování, který samozřejmě po x pokusech a dlouhym čekání spadne? A děje se tak hodně často, zkusil jsem i offline režim a to nebylo tak častý, ale bylo. Bohužel ani samotná hra mě nenadchla, hnusná grafika, totálně generický sobě podobní nepřátelé, zbraně a pocit ze střelby úplně o ničem. Zrovna to, v čem mi tato série sedí, tady chybí... Přijde mi, jako bych hrál nějakou céčkovou akční hru, i ten trapnej Alien Rage, co jsem zkusil mi přijde zábavnější než tohle. To i ten hroznej Wolfenstein: Youngblood je snad o něco lepší :)
    R0C3S3K
    R0C3S3K --- ---
    TOOMIX: jj, mam ho soslyho pro juniora, az bude vetsi,

vim ze jsem to poprvy hral asi jako sedmiletej u strejce na 286ce, vim ze jsem byl vzdycky posranej az za usima, kdyz jsem "vypustil nuzky"
    TOOMIX
    TOOMIX --- ---
    R0C3S3K: Supaplex jsem skončil asi po 10 levelech :) A kdyžtak to má opensource verzi

GitHub - sergiou87/open-supaplex: Reverse engineering Supaplex
    https://github.com/sergiou87/open-supaplex

Supaplex - BRAINMAN!, level 111
    https://www.youtube.com/watch?v=0e8Ys1ZPVcw
    R0C3S3K
    R0C3S3K --- ---
    vlak jsem dojel;) hrali jste nekdo supaplex? posledni level jsem imo nikdy nedal
    TOOMIX
    TOOMIX --- ---
    JUNGLER: přesně, v levelu HOROR (37. level?) jsem strávil kdysi mnoho hodin
    JUNGLER
    JUNGLER --- ---
    JUNGLER: mimochodem, Vlak jsem nedávno dohrál, byl to fest záhul bez návodu :D
    JUNGLER
    JUNGLER --- ---
    HOWKING: Myslím, že se ti bude líbit tento hit. Mechaniky to má celkem jednoduchý, žádnej tutoriál, kterej každýho jen otravuje, ale rovnou do akce :D
    Czech Let´s play - Vlak (1993) - Part 1
    https://www.youtube.com/watch?v=gigMjLNBnzA
    GANDHI
    GANDHI --- ---
    HOWKING: heh, a uz jsi videl klohneni lektvaru v Kingdom Come? - to je teprve zazitek:p
    HOWKING: cywe to neni tutorial, to je soucast hry - prrdstaveni cp technologie. Kdyz ti nekdo neco vysvetluje, tak to jeste nemusi byt tutorial, ne? :D

Ale jasny, pokud ti vic vyhovuje supermario, tak futuristicka hra plna hernich mechanik neni nic pro tebe :)
    DEEFHA
    DEEFHA --- ---
    HOWKING: A jo takhle, už to chápu. No... jako asi jo, je to komplikovanější, ale nakonec se to dostane do krve stejně nějak samo. Můžu říct, že teprve při druhým průchodu objevuju některý mechaniky, který jsem poprvý vůbec nepoužil :-D Třeba craftění. A vida, šlo to dohrát i bez něj. Dal bych tomu šanci, být tebou. Ta hra za to určitě stojí.
    HOWKING
    HOWKING --- ---
    DEEFHA: Tutorialy se dají skipnout, ale pak to nebudeš umět hrát. To ovládání je příliš složité. (ze stejného důvodu jsem přestal hrát Zaklínače, jak sem viděl ty tuny lektvarů, co bych měl používat, tak jsem to ukončil.
    DR_K
    DR_K --- ---
    AM2R. Druhy metroid predelany od fanousku. Nejprve jsem sehnal nejaky neofiko build pro PS Vita. Vesele jsem si hral, dokud mne nejaky boss nezabil a ja zjistil, ze jsem se neobjevil na poslednim save, ale tak 4 save zpatky. Prekvapilo, ale odehral jsem dane pasaze znovu a pokracoval. O neco pozdeji se stalo to same. Ztratil jsem v dany build duveru, ale nastesti jsem zjistil, ze diky Yoyo loaderu se uz da spustit na vite ofiko verze. Spustil jsem, vypadala lepe, savy fungovaly. Dostal jsem se dal, k 31 zbyvajicim metroidum. Crash. Po opetovnem spusteni se Yoyo loader aktualizoval a po teto aktualizaci se zobrazuje pouze ctvrtina obrazovky viz https://www.reddit.com/r/VitaPiracy/comments/1292tt0/am2r_via_yoyo_loader_displaying_only_bottom_right/

Dobra hra, ale asi ji pro ted vzdavam.
    DEEFHA
    DEEFHA --- ---
    HOWKING: Já teda nevím, jestli se to na různých platformách náhodou neliší, ale nejspíš ne: shodou okolností teď CP2077 hraju podruhé (na PS5) a všechny tyhle "tutorialy" se dají skipnout. Navíc jich není tolik, jak by se z tvého popisu možná mohlo zdár. Šalamounsky jsem to mimoděk vyřešil tak, že jsem těch prvních pár hodin, kdy je hra v seznamovacím módu, odehrál úplně na sračky, takže si to stejně nepamatuju :-) A s tím čekáním mi to přijde taky jako trochu haluz. Kdykoli jsem narazil na časově určený úkol (během prvního odehrání jsem je dal úplně všechny), tak bylo možný si na tom místě někam sednout a počkat přímo na ten okamžik, kdy se pak úkol spustil. Žádný celý hodiny, žádný čekání v reálným čase. A když chceš teda hrát, tak ti nic nebrání zpestřit si to čekání třeba vyřešením pár NPCD případů nebo zevlením a lovením zajímavých lokací. Skoro jako bychom hráli každý trochu jinou hru :-)
    JINX
    JINX --- ---
    HOWKING: To je jeden z důvodu proč jsem přestal hrát hry. Skončil jsem s tím po vydání jedné verze NFS kde to bylo rovněž hodně otravné. Asi se vrhnu na nintendo a retrogaming.
    HOWKING
    HOWKING --- ---
    SIRLOON: No díky za varování :)
    SIRLOON
    SIRLOON --- ---
    HOWKING: nemel bys radeji zkouset japonsky RPG, tam te hra tahne tutorialem klidne pres 10 hodin 😁
    HOWKING
    HOWKING --- ---
    Začal jsem hrát Cyberpunk 2077, ale asi se na to fakt vyseru. Je to strašně otravné, jak se to snaží naučit celou složitost svého ovládání. Když mi začala vysvětlovat editační režim psychovize, tak po několika minutách už jsem otráveně dal alt+F4. Já chci hrát ne se několik hodin hru učit. Přitom pěkná grafika, možná i ty úkoly jsou zábavné, ale ty obstrukce kolem toho. Třeba 15 minut (reálných) jsem čekal před barem až otevřou. (já vím, jde si schrupnout v autě třeba, ale jen celou hodinu a co kdyby byl pozdní příchod nevýhodou. Prostě jsem z toho otrávený a nevím, zda se mi chce vůbec pokračovat.
    PRAASHEK
    PRAASHEK --- ---
    KENJIRO: tož gratulki :)
    KENJIRO
    KENJIRO --- ---
    PRAASHEK: Měls pravdu :-D

Ale stálo to teda dost nervů.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam