SNOO: Prostě ti to asi jako hra celkově nesedlo, tim bych se asi netrápil a nemarnil u toho dál čas ;) Já už se taky snažim tohle neřešit, čas je drahocenej a her a jiný možný činnosti je tolik.
Co jsem tak z reakcí na tuhle hru vysledoval, tak ti buď fakt sedne a pak následuje absolutní hodnocení anebo přesně naopak. Je to prostě taková divná, zvláštní hra. Pokud člověk preferuje klasický žánrově jasně zařaditelný hry, tak Death Stranding asi po chvíli znechuceně vypne a naopak pokud tě baví zvláštní, originální hry, tak to dojedeš nadšeně do konce.
Já patřím asi spíš do druhý skupiny a Death Stranding byl pro mě fakt zážitek, nemohl jsem se od toho odtrhnout. Ty tvoje negativa jako negativa potom moc nevnímám. Jízdní model mi nepřišel nějak hroznej, určitě mnohem lepší než ten debilní závod z Mafie, kvůli kterýmu jsem ji odinstaloval. A repetetivnost je dneska u většiny her a myslím, že v mnohem větším měřítku :) Stačí zmínit třeba Ubisoft :D Příběh je divnej, ale dokáže zaujmout, pohltit. Z posledních her, co jsem hrál nebo co mám rozehraný, příběh skoro moc nikde nevnímám, většinou taková nuda šeď.
Po těch mnoha letech hraní prostě asi ocenim větší míru originality a divnosti, než pořád hrát ty stejný diablovky, doomovky, rpg, ad. který působí jedno jako druhý, příběh je vrchol trapnosti...ale beru, že dost lidí to má naopak a je radši za ty klasiky :)