• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    GULAZDohrál jsem ..... Akorát, že vůbec! Hall of Losers není ani na nástěnce
    ERRTU
    ERRTU --- ---
    medal of honor - airborne 8h

tenhle dil byl zjevnym pokusem nacpat serii mohaa do onlinu a udelat z ni dalsi battlefield. je to csko kde mate na mape vice cilo k vyhozeni do vzduchu. pricemz nerikam ze nektere napady nejsou dobre. napriklam misto spawnu po smrti se na mapu snasite na padaku a muzete si vybrat kam. na druhou stranu, ze vzduchu se fakt neda poradne zorientovat kde jste posli a tudiz kde navazat. trojite vylepsovani zbrani stylem "pouzivas - zlepsujes" bylo taky fajn, odemknout si dvojity zasobnik a optiku pro sg44, nebo flusac granatu pro garand atd se mi libilo.

jenze hre srazi vaz nekolik zasadnich pruseru.
    a) nekonecne spawnovani nepratel nez se proste prokousete do mista kde to skript vypne. kdyz vybehne z maleho domku dvoustej nemec a sunda vas metr od dveri a vy musite projit tri bloky znova, tak to je k posrani.
    b) kdyz zamirite nemuzete se hybat!!! v ten moment sipky pohybu delaji vyklaneni! kterej vul! tohle je taky k posrani ale vyvojarum na hlavu! v prvnich trech levelech to jeste tak nevadi ale v poslednich dvou to naprosto mrzaci hratelnost.
    c) ruzne levely musely delat ruzne skupiny ktere si nevidely pod ruce. jinak neni mozny ze nektere jsou v pohode prehledne a jine jsou totalni bordel ve kterem se neda zorientovat, ktery umyslne natahuje delku hrani smysl nedavajicima odbockama, zdma, ploty apod pricemz u kazdeho je spawn nemcu.

a vrchol co me utvrdil ze tohle mi za to nestoji je posledni level. tam totiz obsazujete ze vzduchu flak tower v berline (coz samo o sobe dava smysl jak svin zejo, to byl regulerni moderni protiletadlovy hrad, tam by skocil jen uplny magor. fakt ze berlin obsazovala ruda armada a zadny amik tak neskakal ani smykem, pominu radeji uplne, prece jen je to strilecka a ne dejepis) a to se fakt neda protoze vsechny vyse popsane prusery se tady vyjevi naplno. ta vez ma asi ctyri patra. ale vy pokazde zacinate po smrti seskokem na strechu! kdyz k tomu pripocitam laserovou presnost nepratel a jejich chrleni granatu jak kdyby mel kazdy v kapse nebelwerfer 42, vychazi z toho ze behate jak kreten po kruhovem obvodu patra a strilite od boku protoze mireni = zamrz na miste = okamzita smrt.

tahni z meho disku, nerade!
    HAVANA
    HAVANA --- ---
    Napopaty asi. Fallout 4.
    Už to vypadalo že mě to chytlo, docela sem to hrál, ale při první příležitosti co se objevila sem to vyměnil za něco jinýho (pokračování fallen order), a už to nezapnul, a ani nezapnu
    PARANOIDANDROID
    PARANOIDANDROID --- ---
    LAST TRAIN HOME
    Prima napad, vsechno ostatni prumerny ale pres co se neprenesu je absence slusnych nastroju pro management vojacku ve vlaku. Klikat behem peti minut trikrat na vsech dvacet vojclu a menit jim role je nekonecnej vopich.
    PSY_CHAOTIC
    PSY_CHAOTIC --- ---
    Fobia St. Dinfna Hotel - Nerad si o hrách předem zjišťuju větší info a hlavně jak se to hraje, tady to byla evidentně dost chyba. Před pár dny jsem dohrál Resident Evil 2, z kterýho mám rozporuplný pocity a tato hra je takovej Resident Evil z wishe. Dost věcí odtud kopíruje a bohužel je to celkově horší a takový lacinější. Jedině zápletka vypadala zajímavě, ale časem to spadlo do takový ty klasiky. Jinak gameplay strašná nuda a šeď, co mi vadilo na RE hrách, tak je tady dovedeno do extrému ala hledání co na co použít, neustálý prolejzání stejnejch nezajímavejch interiérů. Dal jsem tomu pár hodin šanci, ale když přišel boj a první nepřátelé, tak to byla konečná. No myslim, že tu mám spoustu zajímavějších her, takže to letělo z disku a možná někdy, když bych fakt moc neměl co hrát... Bohužel v poslední době je to s hororovými hry fakt bída. Jak jsem měl tento žánr kdysi moc rád, tak momentálně většinou ty hry odinstaluju po pár hodinách :/
    GAARQ
    GAARQ --- ---
    MCKIDNEY: byl jsem v předběžném přístupu a skončil s tím dřív, než vyšla plná verze. nuda a nesmysly.
    MCKIDNEY
    MCKIDNEY --- ---
    Dune: Spice Wars 40h #ragequit
    -------------------------------------
    Stejne jako Civka je v teto hre problem, ze muzes vyhrat kazdy souboj, mit vice sektoru a pak dostanes: "Tvuj progress je rychlejsi, nez jsme ocekavali!". Ok a "Defeat" obrazovka, protoze oponent nejak zahadne vyhral hru a nevis co se stalo.

Civka je ale zabavnejsi a zobrazi co se stalo. Takze nelituji koupe za 10E, ale dohravat to nebudu.

ERRTU
    ERRTU --- ---
    DEEFHA: doporučuju, boží fps looter&Shooter.
    DEEFHA
    DEEFHA --- ---
    ERRTU: Moje řeč. Před rokem jsem to po pěti hodinách zapíchnul taky. [DEEFHA @ Dohrál jsem ..... Akorát, že vůbec! Hall of Losers není ani na nástěnce]

Ale říkáš, že dvojka by se mi mohla líbit?
    ERRTU
    ERRTU --- ---
    shadow warrior 3.
    zal, zarmutek, svrab a nestovice. look how they massacrated my son! ve dvojce skoro osmdesat hodin. genialni reznicina. trojka... meh! lo-wang je ubrecena prestarla fnukna ze bych mu nakopal, nesnasim ho. ktereho debila napadlo vymenit otevrene levely za arenovku jako v poslednich doomech? predelani abilit a boje timhle smerem poradil tvurcum jakej lobotom? ja se tak tesil na to pokracovani pribehu! jak mi chybi ten namachrovanej kretenskej macho, ta asijska verze duke nukema! slus dost hotovo, nebudu se trapit. trojka je ve vztahu ke dvojce asi tak stejna jako jsou rings of power z neprodukce amazonu ve vztahu k panovi prstenu od petera jacksona. a muj pristup bude take odpovidajici. budu se vehemetne snazit zapomenout ze to existuje.
    takhle se zabiji serie a znacka. ukazkova prace. gratuluju. dementi.
    PSY_CHAOTIC
    PSY_CHAOTIC --- ---
    Far Cry New Dawn - pro Far Cry sérii mám zvláštní slabost. Sice je to vcelku debilní, přiběhy tuctový a vlastně pořád to samý, jen se mění prostředí, ale to hraní mě i docela baví. Zatím jsem dohrál číslovaný série 1-5. První nedohraný bylo Far Cry Primal, pak jsem vzdal Blood Dragon (kvůli debilitě Ubisoftu s ukončením podpory) a do třetice jsem skončil před finálem New Dawn. Už ze začátku na mě tenhle díl působil dost tuctově, i hlavní enemáci jsou takoví nemastní neslaní. Pak mě to i nějak chytlo, trochu se to rozjelo, staří známí na scéně. No a pro změnu jak se blížil asi konec, tak to začlo drhnout. No to finále a hlavní boss fight mi přišel teda naprosto debilní a ujetý. Zase skvělý rozhodnutí s nekonečnym a otravnym nepřítelem ve formě psů a dvojčata skoro nesmrtelný a já smrtelnej na pár ran. Jedno dvojče jsem nějak udolal, ale to druhý, když už jsem mu ukousnul kousek života, tak se zase zázračně doléčilo, zatimco já tam pobíhal jak dement, hledal náboje a lékárny a přetahoval s čoklama? No strašná zábava, tohle zase aspiruje na titul nejdebilnější ukončení hry a boss fight.
    PSY_CHAOTIC
    PSY_CHAOTIC --- ---
    Tak jsem si řikal, že zkusim konečně zprovoznit na novym pc Grand Theft Auto IV, který jsem měl rozehraný na starym pc, ale vzdal jsem to. Už předtim jsem to musel jednou reinstalovat, protože to prostě nešlo spustit a Rockstar launcher s tím měl nějaký problémy. Teď se mi to podařilo spustit, ale veškerej předchozí postup v tahu, hra po chvíli spadla a už to znovu nenaběhlo. Na tohle fakt nemám nervy. Tímto se u mě dostal Rockstar launcher na vedoucí pozici těch nejhorších launcherů, zlatej ubisoftí! Vše odpuštěno! No budu se ted Rockstaru vyhýbat hodně dlouho, dokud s timhle paskvilem něco neudělaj.
    TOYAK
    TOYAK --- ---
    DEEFHA: tak už jsem to vyřešil. Nakonec tam byla ještě kupodivu třetí cesta. Z boku je u země otvor do kterého se BJovo tělo dokáže vcucnout a protáhnout. Ufff!
    DEEFHA
    DEEFHA --- ---
    TOYAK: Mám za sebou zatím jen New Order a Old Blood, takže ti dám vědět, až budu mít za sebou i Colossus. Vydrž! :-D
    TOYAK
    TOYAK --- ---
    WOLFENSTEIN 2 THE NEW COLOSSUS

jak se můžu dostat dál tady ve videu v čase 3:27:36 https://www.youtube.com/watch?v=-SbD1iib6b0&t=2013s&ab_channel=MKIceAndFire

nebo tady tohle v čase 16:45 https://www.youtube.com/watch?v=GRxNI7aqnHI&t=801s&ab_channel=GamersPrey - ale tenhle člověk to evidentně nehraje na PC jako já

Jaký je na to trik??

Pls poraďte nebo to poletí z disku!! :)
    ERRTU
    ERRTU --- ---
    ale to jsem vytriggeroval necekane mnozstvi fandu :) ja vam neberu ze vas to bavi. me holt ne ¯\_(ツ)_/¯
    SIRLOON
    SIRLOON --- ---
    ERRTU: no bohuzel si asi nedaval pozor, ale paragony maji i nody co meni hratelnost. Dalsi zmena hratelnosti sou postavy v sezone
    PSY_CHAOTIC
    PSY_CHAOTIC --- ---
    Diablo 4 jsem rozehrál nějakou tu testovací betu, co byla a nedokázal jsem dohrát ani to. Ale mě celkově nějak přestaly totálně diablovky a podobný styly bavit. Měl jsem tu roky rozehraný, co mi přišlo lepší než diablo a i to jsem odložil a hrál radši něco jinýho. A teĎ se tomuto stylu zdaleka vyhejbám, to radši nějakej indie experiment :)
    REFLEX
    REFLEX --- ---
    HAVANA: mě to přestalo bavit asi po Actu 3, vrátil jsem se k tomu po pár měsících a dohrál hlavně kvůli tomu, abych to mohl nainstalovat a stáhnout něco jinýho.

Za mě s každým dílem je diablo horší, nejvíc času jsem strávil u 1
    ERRTU
    ERRTU --- ---
    HAVANA: proste nesouhlasim. ten skill-tree je proste neodpustitelne malej. nepotrebuju v diablu nejakou base. nepotrebuju kazdy den sklizet bylinky na krafteni napoju. nepotrebuju dolovani, obejdu se bez petu, doslova dlabu na vanocni a halloweenske eventy, live service a podobne nesmysly.
    od diablovky chci dve veci: kvalitni loot. a dlouhodoby progres. d4 uznavam prvni bod zvladlo. v druhem fatalne selhalo. stojim si za nazorem ze diablo chciplo v momente kdy mu naroubovali gamepad.
    HAVANA
    HAVANA --- ---
    ERRTU: Diablo iv je nejlepší diablo. Je temnější než diablo 2, zábavnější než diablo 3 a je to vlastně strašně super...problém je, že v roce 2024 čekáš od hry zaměřený na endgame prostě...endgame. Vyjít to kdykoliv před 10-15 lety tak je to instantní klasika..teď je to zábavný, drží tě to, ještě dojedu level a jdu spát atd...ale pak z ničeho nic, to úplně odpadne a ty sedíš v gauči a premejslis jeslti to vůbec zapínat...Pak to dva večery nezapnes...a pak už to je měsíc a pak na chvilku...a pak to odinstalujes...
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam