CHORCHE: jo tokeny me taky zaskocily na zacatku, ale pak jsem zjistil, ze jsem je dostal jako login reward, jen jsem si je nerozbalil... ;-) To je pravdepodobne nejake gate mechanika proti excesivni zavislosti na marketu v endgame, ale na T2 staci to co jsi tam dostal. Navic tokeny to afaik stoji jen kdyz kupujes, ne kdyz prodavas, na to jsem narazil kdyz jsem na T1 chtel koupit prvni T2 set.
Prodej sperku jsem vzdal, s tim ze nedokazu realisticky urcite cenu, plus podle sebe vim, ze nechci extra investovat na T2, a kdybych to tam daval bez buyoutu, tak si budu blokovat max pocet veci, co muzes prodavat. Totez engrave kameny, i z tech par pokusu, kdy jsem mel neco, co mi prislo dobry, se to nakonec stejne prodalo max do 10g, tj. nevyplati se do toho investovat cas. To si necham na T3.
Veci na adventure tome odhadnes rychle snadno, otevres si market das pridat, a pak pravym tlacitkem hazis jeden za druhym do toho okna a jen koukas, kterej je drahej. Vetsinou jsou drahy ty modry, kolem 200-300g, ale i vsechny obyc jsou casto 20-30g. Osobne je teda ale radsi zeru, ono ti to pridava completition ne za celej set, ale i za kazdej kousek, takze se tim dost rychle dostanes na ten cil co potrebujes - par jsem jich dokonce i koupil kdyz mi chybelo treba posledni procento na skill pointy. Rychlejsi nez se jebat s dungama na easy level, ty jsem samozrejme nechodil v kampani tak mi chybi vsude... :)
Jsem taky na 1060, takze doufam dneska vyberu market, zejtra po resetu vyberu market, plus do zejtra vyrobim co nejvic map s pokladem a budu do vsech honingu na 14-15 rvat maximum orbu z vlastnich zasob.