tradicni ctvrtek - jsem pobral vsechno co slo, skoro se mi to neveslo do batohu... a mam 2x uspech, oboji az pri artisanu na 100 procent sanci :-) nastesti jsem uz nic jinyho ani necekal
ELIDOR: kdyz budes delat adventure tome tak naberes statu spoustu, pripadne se muzes v codexu soustredit na veci, co pridavaji +10 necemu - ja mam ted 298/324/288/290, aniz bych se nejak extra snazil, na 3 kontinentach jsem s hidden story jeste vubec nezacal, takze to bude v klidu, jsem i prestal sbirat ty darky na preskoceni tehle kontrol, protoze to je zbytecny
potrebujes 310 ne nejaky nejtezsi, a tusim jednou 330, s tim ze nejvic je aktualne 350 na nejaky mokoka
u hidden story bacha na to, ze maji za prve casovej limit (tj. nemuzes sebrat jednu cast a cekat moc dlouho - nekde je to i umyslne presne tolik abys stihnul bezet jen od jednoho ke druhemu), a za druhe jsou ruzne akce, ktere ten progres prerusi (treba ta promena na mnicha), takze musis znova od zacatku
tusim asi 2 chainy se mi zatim nepodarilo dat vubec, hlavne ten jak je 3./4. cast kazda v jinym dungu, tam nevim kde failuju, ale predpokladam jsem pomalej proste... :-(