• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    LIQUIDFREAKLost Ark
    PEDROBEAR
    PEDROBEAR --- ---
    https://lostmerchants.com/


    toto jsem potreboval hodne dlouho uz
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    celkem uzitecna uvaha nad casovym managementem altu

    A guide on how to make a good use of your time, or how not to waste 16hours a day to have 5alts. : lostarkgame
    https://old.reddit.com/r/lostarkgame/comments/u1q9b0/a_guide_on_how_to_make_a_good_use_of_your_time_or/

    na neco z toho jsem uz prisel sam, neco hned od zejtra zakomponuju, mi vubec nedoslo ze vlastne treba dispatch na guardiany, kterej je na mainu naprosto nevyhodnej, muzu vyslat z altu, kde to stejne nestiham ani jednou za 3 dny, bo bez nejakejch investic je to utrpeni...
    MEKKZ
    MEKKZ --- ---
    ELIDOR: Tak vzhledem k tomu kolik je tam botu, jsou tu procenta zavadejici.

    Ad Honing, sem cet ze ta sance treba v mem pripade 40% z +14 na +15 neni moje sance, ale sance na cely pool hracu, tak uz se pak nedivim ze jsem 5x(nebo 4x nevim a to sem tam rval knizky etc) za sebou failnul, skoda mohl jsem byt 600 a jit dalsi kontinet. A chapu ze casem to bude hrosi :D
    ELIDOR
    ELIDOR --- ---
    PEDROBEAR:
    ELIDOR:

    koukam, ze tenhle quest moc lidi nedelalo ... kdyz i uplne bezna vec tam je za achiv s takhle velkou uspesnosti

    CHORCHE
    CHORCHE --- ---
    já sem na ty alty hrozně línej, pořád...

    JANDOS
    JANDOS --- ---
    Moje rodinka tady

    CHORCHE
    CHORCHE --- ---
    EVILMIND: to čteš zas blbě - proto píšu, jiný hry dohraješ - jako Cyberpunk atp. 75hod a čau, tady si po pár set hodinach uprostřed ničeho :)

    MEKKZ: jojo určitě chceš něco na T3 a pak hl ti padaj i t3 šutry a další tomu úměrně... a dost věcí, jako ostrovy, ti daj drop jen jednou, takže mít to rozmrskaný po x šaškach, je kontraproduktivní fest :)
    MEKKZ
    MEKKZ --- ---
    EVILMIND: ja je nejedu vsechny, ja se vzdycky seknu a reknu si tohle me neba a jdu na dalsi char, pouziju knowledge transfer a jdu hrat a zjistit jetsli me ten gameplay bavi. Rozhodne je nehraju vsechny najednou.

    A ty budovy, to je good point a motivace dotahnout aspon jednoho na T3.
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    MEKKZ: jestli muzu poradit, rozhodne je chyba jet takhle vsechny postavy na jednom tieru, protoze kdyz mas jednoho maina na o hodne vyssim itemlevelu, tak ve strongholdu pak muzes postavit budovy, co ti pridaji 20 procent honing sanci na ty ostatni. Coz je... DOST :-) Takze ty dalsi to pak muzou skoro jen proletet.
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    CHORCHE: nevim jestli jiny hry "dohrajes", MMORPG asi ne :-)
    MEKKZ
    MEKKZ --- ---
    CHORCHE: Ja hraju pomalu, vlastne si tu hru davkuji tim, ze porad zkousim nove postavy a jejich gameplay. Coz je me prokleti, protoze proste nevim za co hrat :D

    Max. ilvl 580+. Takze toho mam jeste hodne pred sebou a honing me tolik nestresuje. I kdyz je to strasny zrout zdroju, ktere nemam.

    CHORCHE
    CHORCHE --- ---
    a tu anketu, jestli někdo můžete, podle mě je už po Hypu, splaskla bublina a i tady zbyl aktivní jen zlomek (ono když tam vidíš ty reporty a Una daily na xx dní, nedivím se... jiný hry dohraješ hladce a hodně pod 100hod)
    CHORCHE
    CHORCHE --- ---
    EVILMIND: dík za rozšíření obzorů... to samo nemůže v EU fungovat, v 1 státe jako Korea budiž - tady by zas povstali různí Klausové a jiní choboti :D
    a já obecně hraju hl. v noci a vlastně co je komu po tom, ale jasný, nejsem už dítě (i jako dítě jsem hrával na 386 v devadesátkách dokud nezačla prudit sestra, že chce spát :D)
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    CHORCHE: ne, myslím jakože fakt musí mít korejskou občanku, jinak nehrajou. Původně to bylo kvůli tomu zákonu, co u nich platil od roku 2011, že děti nesmí hrát hry v noci, jako vážně... :-) A aby domácí tvůrci vyhověli požadavkům toho zákona, museli požadovat ID s ověřením skutečného věku. (google - Cinderella law)

    Vloni v létě to bylo zrušeno, ovšem nic to nezměnilo, protože to ID pořád ve hrách mají, tentokrát kvůli zákonu o cyber šikaně nebo podobné zástěrce. Tj. potřebuješ furt korejskou občanku, číslo sociálního pojištění a telefon, a co já vím ještě, ty účty se pak i tak prodávají, ale pravidelně se ve hře dělá "resweep", když podezřelé účty (co třeba hrajou jen přes VPN a nekomunikujou ve hře korejsky) jsou mazány. Celkem jako drsný, ale uznávám, že to je snad první reálně funkční mechanismus proti botům, co vidím... :-)
    CHORCHE
    CHORCHE --- ---
    CHORCHE: myslím double verifikaci... takže pokaždý sem musel klikat kód z auntentikátoru (appky v mobilu)
    CHORCHE
    CHORCHE --- ---
    EVILMIND: myslíš něco jako BDO verifikaci? mě teda sere i ten Anti cheat... takhle dlouho načítá jen BDO a LA

    btw můžete někdo hodit anketu, či pár anket? kolik lidí přestalo a kdy (ilvl?) kolik to vlastně ještě hraje

    pro mě ta hra je to, co jsem vesměs očekával, ale pořád nechápu ten Hype... imho přepálenej a lidi jsou pořád na ten marketing... jak slepice po flusu a pak to nedaj - nebo tam nebylo vidět to MMO? že to není hra na tejden?
    sere mě třeba týpek v guildě, nejdřív dost aktivní, alty všechno berserker, takže jednodušší, jel jen co nejdřív na endgame, pak začal fňukat, že honing na 1300++++ sux, pak tam něco přidali, tak nám to přišel zopakovat a že čeká na destroyera, při tom má ilvl 1370 teď - tak mě tyhle lamky nebaví a rozkládá nám to max guildu, nic víc
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    WRATA: to by asi v tomhle pripade neresilo, hadam proste prodavaj ty ryby v bulku, tj. 1 prodej - proto taky stoji 1g dlouhodobe, a lidi je zurive vykupujou v ocekavani toho, ze az boti zmizej, poleti cena nahoru. Co jsem cetl, tak na Korea serveru musis mit nejakou ID autentikaci, takze tam proste boti z principu nejsou, ale divim se, ze se tvurci s timhle nepotkali na ruskejch serverech, a jsou ted z botu tak hrozne prekvapeny...
    ELIDOR
    ELIDOR --- ---
    lognu po x hodinach (noc) a ono jich tgam je x* tolik :)

    WRATA
    WRATA --- ---
    ELIDOR: SWTOR treba tohle ma pekne vyresene. Hrajes free, max 5 veci na AH. Zaplatis si, mas neomezeno.
    ELIDOR
    ELIDOR --- ---
    zajimavej bot ... od vcerejska kdy jsem si toho vsiml tam stoji cca 10 klientu, zrejme kdyz nejakemu dojde work energy, tak logoutne a odnekud pribehne presne na tuto pozici novy bot a pokracuje .. stojej vsichni na presne jednom miste, takze nakliknout nejde vic nez 2-3, reportovano, ale za celej den zadna zmena .. a to se na molu vystridalo asi 20 lidi co je reportnuli take.
    proc to pisu .. hadam, ze vetsina veci v aukci bude od tehle botu .. musi to bejt neuveritelnej zdroj surovin, btw nevyhoda her zdarma .. bloknuti free uctu absolutne nic neresi

    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam