ELIDOR: nejsnazsi:
- adventure island kde je gold napsanej v odmenach, je to bezne 500-700
- una task odmena u gold merchanta, pri hodne altech to hodi v klidu na dve nejlepsi bedny, tj. cca 3-4k goldu plus sance na ty ruzny 100/1000/10k cihly
- prodej unbound materialu co nepotrebujes
- craft materialu, oreha treba (vetsinou malej zisk ale levelis tim stronghold cimz se ti otevira moznost mensi konkurence na velkym levelu stronghold craftu)
- abyss dungy - ja je treba vubec nechodim a obejdu se bez goldu z nich, ale pokud je zvladnes nabehat se vsema altama tak to asi neco hodi
Prodej equipu nema smysl resit pokud nejsi na 1370+ accessories, mozna max nejakej hodne dobrej T2 kamen.
CHORCHE: transformace tripod efektu je zrovna uplne zadarmo, pokud jsi je teda nejak predtim uz sbiral, coz nevypada... :-) jsem si prevedl i ty svoje pateticky, lepsi nez nic... ale jako i po 1370 to neni snadny, Hard T3 abyss se mi furt dat nepodarilo v zadny random parte, nastesti Argos se ukazalo ze je snazsi (resp. v osmi se snadnejc proleechujes ;-)), akorat by to s tim trvalo dyl (i kdyz to stejne chces nakonec udelat), a navic zrada, ty T3 tailor booky z eventu uz nefungujou, takze jsou dobry max pro alty. A faily na 15% za 170g kazdej uz jako docela bolej.
Takze jsem zatim mohl udelat jen 2 nove kusy equipu na 1375, tj. pravdepodobne mi tailor booky expirujou driv, nez se mi podari ve strongholdu postavit tu budovu na T3 honing... :-(