ELIDOR: si myslim, že to dost přeháníš... boti sou opruz, ale pro majoritu vlastně nic neznamenaj, i mají přínos
mně vadí spam chatu, takže jsem si přenastavil kanály a používam víc discord nebo global chat - samozřejmě mě to už nebaví reportovat, po čase tedy jen blokuju
čeho dál se to týká, když půlka krámů je Bound? adventure tome a těch srajda common itemů - tak je kupuju po 1g a hotovo
zbytek marketu mam na salámu, éru market kinga mám za sebou z RO a lineage2 (de) cca 15-20 let zpět - radši budu někde mlátit moba, něž čučet pořád na market (a nebo bych šel spekulovat třeba s kryptem, než virtual IG měnu)
půlka stížností na fóru jsou pocity úrovně jedna teta povídala - bral bych to dost s nadsázkou a je to asi zas 10 let, kdy MMO fóra prostě nečtu, o ničem
což ale neznamená, že bych byl proti perma banům botů - nejlíp IP atp. ban (i když kvůli Rusku zná VPN už fakt každý) - leč Amazon ve mě vyvolává podobné pocity jako WB (dojebali třeba Lotro) - velká firma, kde to často řídí nějací choboti mimo realitu, tudíž jim jde jen o nějaká čísla
a imho tam ty účty nechávaj pro různé ratingy, protože populace už padla brutálně a nejspíš pořád lehce padá - a i tyhle účty ti dělaj čísla (obdobně uvažuje FB a další sračkeři)