CHORCHE: v odmenach je 5k sealu (vyberes si kterejch), a pak v te truhle na konci je tusim 5k od kazdeho, jestli jsem to pochopil dobre. Jinak ja teda jedu skoro vyhradne zeleny, protoze vsechno, co mi chodi do strongholdu, chce prave zelene... Uz jsem vykoupil dost drahejch, aktualne setrim 27k na runu.
Misto stranek doporucuju spis prohledavat youtube, hlavne PoE streameri co ted hrajou Lost Ark delaji pekny veci po lopate vysvetleny.
IMHO:
- rapporty nejdriv takovy ty nejvetsi pecky z odmen (srdce, omnium star apod), to pisou vsude ktery. Pak to sypu do toho kontinentu, kde zrovna delam adventure, je to beh na dlouhou trat ted, pokud nechces celej den hlidat traveling merchanty (coz nechci, takze hraju pomalu)
- una delam mainem pro leapstony, ostatni delaji ty, co jeste nemam. Prednostne zase dulezity odmeny, jako +10 virtue staty, island souly apod. Pripadne veci, za kterejma jsou gatenuty nejaky dalsi questy/suroviny. Kazda postava ma 4 bifrosty tak, abych to oskakal co nejrychlejc. Lopang mam jen na 1 postave, je to nejrychlejsi absolutne, ale zatim vaham jestli to chci delat, protoze se ten neustale avizovany nedostatek stribra furt nejak nedostavuje.