EVILMIND: toho mam docela daleko, ale prdim na nej... muzu dokoncit, zkousim Nia a pak Luttera a vern hl. npc
na sashu a dalsi mi zas chybi charisma atp, nemam porad ani 200. vzal sem ratkeeper free kostym a to nedava ani charismu a je hnusnej, byl to myl, mel sem vzit tucnaka
ale videl jsem na ty rapporty nejaky navod, ktere prvni, snadne a pak ktera dal, ty hlavni, jen to nemuzu najit a je toho moc, takze klikam po ruznu, rapport itemy jeste nepouzivam, protoze nemam ty staty
EVILMIND: ja prodal nejakej sutr za 2500g - ten oblak je weird, ale asi dam pres novej pass cosku a ta si ho zaslouzi, akorat SH mi sezralo ted na lvl35 uz pres 5k hgoldu, tak je to mrsk, nemam pak cim upgradit
EVILMIND: utuby me moc neba, to si nenaflakam snadno do tabulky nebo tak... a asmongolda vyslovene nesnasim, to je porad wtf, lol... fakt me nebavi typek, na to sem starej
ae obecne jedu ty main, kdyz tam cestuju... a mam bifrost - si teda poskladam co a kde dava charismu, tyka se i una - tam nejedu na reward, ale na to co nemam a progresuje nejaky souly a jiny veci (kvuli silveru fakt una nedelam, ale je to nejak podivne nepropojeny ty reputace a daily, takze se v tom obcas mrskam)
ja pouzivam Brahms, jen mi chybi tam nejaky ten final pro ten soul sutr