tak nám pupík ve čtvrtek zasednul. byl jsem z toho dost zmatenej, druhý den pod ním přibylo vejce, ale na něj bylo moc velký, tak jsem mu ho vzal, další den přibylo další, ale velikostně dost podobný, to mě překvapilo, tak jsem odhadl to větší a zase sebral, nakonec jsem to "zřejmě" jeho označil fixem. Včera jsem zavolal známému, jestli nemá násadový vejce aruakan, měl, nejdřív jsem pod něj strčil 4, přestěhoval se se svým jedním na druhou stranu kurníku, tak asi za hodinu jsem to zkusil znovu... zase nic, k večeru jsem pod něj nacpal jen dvě, seděl naštorc ve dvířkách.. pak jsem koukal, že si sednul jinam, pod sebou jedno zelený a to druhý i to svoje někde na druhý straně kurníka, tak jsem mu udělal perfektní vystýlku v hnízdě, dal tam obě zelený a to jeho a i přes dvojtý vyrušení tam vydržel na nich až do rána. Tak uvidíme.
Jen pro doplnění - hedvábnička, asi zakrslá, píšu o něm v mužském rodě, páč ji zovem pupík, je to rodinný mazel a perfektně splňuje to, co se o nich říká - byly stvořeny pro mateřství. Sedí jako zařezaná, když jí vyruším, tak jen zamručí, ale nevšímá si mě, urputný bojovník, od toho čtvrtka jsem ji neviděl venku, tak jí občas donesu trochu slunečnice :)