zdravím nadšené drůbežáře :) pokoušela jsem se najít diskuzi zaměřenou na drůbež obecně, ale nepovedlo se mi to, takže tahle je pro mě v tuhle chvíli asi nejlepší, pokud by vám kachna vadila, se smažu :)
Už je to cca devět let, co jsem se stala chovatelkolu slepic a sedm let, co jsem se vrhla i do chovu kachen. S rozvodem se stavy drůbeže na mém dvoře zmenšovaly, až mi k dnešnímu dni zbyla jedna slepice a jeden kačer. Ráda bych jim našla nový domov (hlavně kačerovi, který nese jméno Hubert). Hubert je kříženec kachny pižmové a divokého kačera. Je to krasavec a navíc pohodář (i když taky má svojí hlavu, že jo:)). Není nijak agresivní a rád se kouká na větší vodní plochy (a asi neví, že umí plavat, takže fakt jen kouká:)), návrat domů mu nedělá problém, jen si počká, až mu někdo otevře, protože i když cestou ven plot přelétne, zpátky je asi línej :) Není to žádný chronický útěkář, k rybníku začal chodit, až když už neměl žádnýho parťáka. Ráda bych ho dostala do domova, kde ho budou mít aspoň tolik rádi, jako my tady v Klacíkově. Je mu šest let a myslím, že mu chybí kachní kamarádi.
Chcete ho? Kolín, Říčany, Praha, Kersko...
Včerejší foto zde:
[PREKOTKA @ Daruji, přenechám, vyměním, dám za odvoz nebo do 150,- (nabídka i poptávka:-)]