• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    VOIKUKKAFotovýzva
    BRAMBIK
    BRAMBIK --- ---
    Děda

    VOIKUKKA
    VOIKUKKA --- ---
    KRISKA: Často potkávám staršího manšího chlapíka s dlouhými vlasy a ještě delšími vousy, takový pohádkový “trpaslík” a už mnohokrát jsem ho chtěla požádat o portrét, zatím mi vždy utekl dřív, než jsem stihla sesumirovat v hlavě, co bych mu asi tak mohla říct.
    LORDPEET
    LORDPEET --- ---
    KRISKA: Když na to půjdeš takhle... :)

    people react to being called beautiful
    https://www.youtube.com/watch?v=aW8BDgLpZkI
    HAJOUNEK
    HAJOUNEK --- ---
    BLOWUP: no offense kamo 😉
    KURE
    KURE --- ---
    KRISKA: ja na to taky nejsem ale někdo to tak dělá
    zajímalo by mě, kolik lidí ho pošle do háje :)
    Austin, Tx Photographer #shorts #streetphotography
    https://youtube.com/shorts/sRXLDU8lL6w?feature=share
    KRISKA
    KRISKA --- ---
    VOIKUKKA: to prijdes na ulici k nejakymu cloveku a zeptas se ho, jestli si ho muzes vyfotit do internetove diskuze?
    jestli jo, tak obdiv, ja nemam koule se cizich lidi ptat pomalu ani kolik je hodin, kdyz to potrebuju vedet:D ale asi se stejne clovek zeptat musi toho objektu...

    mam zkusenost vetsinou jen s detma znamejch, s cizima vubec...
    KRISKA
    KRISKA --- ---
    BLOWUP: tak asi je neco jinyho ukazovat treba manzela nebo maminku v diskuzi kam se divaji stovky lidi a neco jinyho budovu ktere najdes desitky fotek na netu.

    nahodou ale me tvoje temata prijdou zajimavy na podvani, akoray se sejde min vzorku, vadi to necemu?
    ARCHIMEDES
    ARCHIMEDES --- ---
    Něco ze starších kousků. (#web-presentation-allowed)

    BLOWUP
    BLOWUP --- ---
    HAJOUNEK: prosimte co to meles? Jak presne jsi vydedukovala, ze nectim soukromi lidi? Jakoze fakt, ja chapu ze inteligence neni distribuovana rovnomerne, ale nez zacnes mlit hovna o nekom jinym tak si prosimte precti o co jde pomalu a nahlas, OK? Sorry, ale Tuhle poznamku si priste strc vis kam.
    VOIKUKKA
    VOIKUKKA --- ---
    Téma portrét je myslim fajn, výzva je najít během týdne svolnou osobu, místo a pěkné světlo, aby mohl vzniknout portrét o který je možné se třeba i podělit. Nemusíme přeci jen lovit v archivu.
    N_I
    N_I --- ---
    NELLAS
    NELLAS --- ---
    Já si jen odložím.
    (Ale i kdyby, tak je to prostě zveřejňování cizím lidem a tohle "divení se" už tu jednou v kontextu minulého tématu proběhlo.)

    BLOWUP
    BLOWUP --- ---
    KRISKA: ja uz to nebudu dal komentovat, je to tema na obsahlou diskusi ktera stejne nic neresi. Kazdopadne, pokud bych se nekdy nedopatrenim mel dostat do pozice, ze bych mel vyhlasovat dalsi tema, tak se tohoto privilegia ve prospech dalsiho v poradi timto zrikam :) Prisne vzato pro publikovani fotografii obecne maji platit pravidla jaka musis podepsat treba coby kontraktor obrazovych databank, a ty znamenaji ze musis predlozit release treba i od majitele zobrazenych budov nebo firem jejichz logo je videt :) me osobne to u nekomercnich zverejneni prijde zbytecny, nyx je neverejna a nekomercni platforma (nedostanes se sem bez loginu). U fotek lidi je bezny ze se fotografovanyho pokazdy zeptam, jestli s publikaci souhlasi, respektive co by mu konkretne vadilo a ridim se tim. Kvuli tehle komplikaci se dobrovolne zrict moznosti fotografovat jednu z nejzajimavejsich disciplin mi prijde nepochopitelny. Ale ja nemusim chapat vsechno, za me ok, ale jak pisu, volba tematu odted beze mne ;)
    VOIKUKKA
    VOIKUKKA --- ---
    KRISKA
    KRISKA --- ---
    BLOWUP: ja souhlasim s nelas, nebudu nikde davat fotky me rodiny nebo kamaradu, a myslim, ze tato drobnost brani hodne lidem neco ze sveho archivu dat. i kdyz treba nyx neznaji a nikdy bu se to nedozvedeli, prijde mi to... proste nevhodny. vyjimecne dam sebe, ale sama sobe portrety nedelam... a vetsinou proste lidi patri do soukromyho alba na ukazani tem lidem ci spolecnym znamym...
    ARNIWUP
    ARNIWUP --- ---
    Jedinkrat jsem fotil ve studiu. Je to slozity. A je to davno.
    Se souhlasem id XENA.

    CAROLIAN
    CAROLIAN --- ---
    BLOWUP: no zjevně to nefotí "každej" :-))) ať už z lenosti (já - pořád mi to přijde hodně složitý) nebo třeba z toho, že tomu člověku to nic neříká (opět já - jsem introvert a lidi mě spíš obtěžují než cokoliv jinýho - a tak mě vlastně ani nenapadne vzít foťák - což mě třeba u pohybování se přírodou "napadá furt")...

    Ale tak abych jen neplkala - mimo soutěžní - jedna z prvních pilotek (žen) horkovzdušných balónů... lítá jánevím - třicet? - let a je to člověk, kterému se nebojím vlézt do koše...

    VINC
    VINC --- ---
    S tátou na houbách (archiv, analog scan)
    AETHER
    AETHER --- ---
    Jedna schválená Kementari.

    HAJOUNEK
    HAJOUNEK --- ---
    Blowup nectí soukromí lidí, pojďme nectít Blowupovo úzké zadání.. self portrét s Jéňou, tomu už je to šumák snad..
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam