• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    VOIKUKKAFotovýzva
    HAJOUNEK
    HAJOUNEK --- ---
    CROSS: Wolfgangsee s vesnicí St. Gilgen, z Zwölferhorn, poctivě vyšlápnuto,.. poslední rychlozastávka na měsíčním roadtripu po slovinsko-italsko-švycko-lichtenštejnsko-rakouských kopečkách 😁
    NELLAS
    NELLAS --- ---
    CROSS: Google mi tvrdí: St. Gilgen, Austria.
    CROSS
    CROSS --- ---
    HAJOUNEK: klasická otázka: kde to je?
    STIPA
    STIPA --- ---
    BLOWUP
    BLOWUP --- ---
    NELLAS
    NELLAS --- ---
    Gejzír (ten s velkým)

HAJOUNEK
    HAJOUNEK --- ---
    Nesoutěžní, aby tu nebylo takový ticho :-)
    CAROLIAN
    CAROLIAN --- ---
    Tři... dva... jedna... GO!

HAJOUNEK
    HAJOUNEK --- ---
    Nové téma "Tři.. dva.. jedna.. !"
    KRISKA
    KRISKA --- ---
    dlouho jsem tu jen obcas nakukovala a navic se zpozdenim, tak snad se mi po normalizaci rezimu bude darit casteji. i kdyz bohuzel asi splnuju spis navrat starych okoukanych napadu na jedno brdo:D archiv jaro 2023

HIMLHERGOT
    HIMLHERGOT --- ---
    Mobilni Ism na tema cas

HAJOUNEK
    HAJOUNEK --- ---
    BLOWUP
    BLOWUP --- ---
    Ja jsem ted stravil dve stastny hodiny vybiranim fotek na tema cas, na kterych nejsou videt hodiny, hodinky, cifernik a podobne. Nasel jsem jich takovejch par, naha zenska byla jen na jednom (tehotna pred veznim hodinovym strojem, ta prvoplanovitost me samotnyho trochu vydesila).

A potom jsem sel a vyfotil svoji ruku à la Koudelka, pred moji fotografii porizenou na vyroci udalosti ktera ty hodinky proslavila, s obalkou prvniho dne kdy se ta udalost stala. Taky trochu prvoplanovy, ja vim, ale neco ve me si proste tohle myse en abyme nechtelo nechat ujit, sorry no :-)

AETHER
    AETHER --- ---
    CAROLIAN
    CAROLIAN --- ---
    čas? co takhle osm vteřin? je to moc nebo málo?

NELLAS
    NELLAS --- ---
    Tak já to zkusím vykopnout. Příště třeba fakt zkusím vymyslet něco podle fotky, ne fotku podle první věci, kterou plácnu :D

AETHER
    AETHER --- ---
    HAJOUNEK: Já myslím, že od začátku tam byla volba - nafotit nebo vylovit z archivu... a opakující se fotky podle mě pramení hodně z okruhu lidí, kteří sem chodí, i kdyby fotili nové věci, vypadalo by to podobně.
    BLOWUP
    BLOWUP --- ---
    CAROLIAN: imho, to tema patrilo k tem, ktery se uz z principu nedaji moc planovat, to mohlo sehrat urcitou roli. Kdyby tema znelo "zitra rano v 10:30" tak by to treba dopadlo jinak, ale co ja vim, moje temata byla pokazdy desaster :-)

(A nahodou, ve vyberu jsem mel sedm obrazku - treba racka kterej mymu skipperovi ukradl sendvic - a nahata zenska byla jen na dvou z nich. Na jinym obrazku tehle serie z prazskyho hradu si na okraj te misy s modelkou na chvili sedl ptak :-)
    NELLAS
    NELLAS --- ---
    Jako že je to na mně? Tak co třeba "čas"? To by mohlo být dostatečně volné?
    HAJOUNEK
    HAJOUNEK --- ---
    CAROLIAN: Jo v pohodě, je to v záhlaví.. jen říkám, že jsem si všimla, že se výrazně zúžila skupina přispěvatelů, co (se domnívám) nemá ty archivy fotek a vůbec tu vyšuměla taková ta příjemná diverzita, tím že stále přispívá úzký kruh stejných lidí a tím stejný styl fotek napasovaných na různá témata..
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam