• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    KAMAHLProkremelská propaganda, dezinformace a manipulace
    SUK
    SUK --- ---
    Vy se tu smejete, ale me trosku desi ten vyvoj - neni to az tak davno, co by temhle osobam nikdo nesveril ani nastenku..
    HAR4NT
    HAR4NT --- ---
    VYHULENY_UFO: strasne!:D tyhle lidi je potreba poslouchat opravdu pozorne...;)
    VYHULENY_UFO
    VYHULENY_UFO --- ---
    HAR4NT: jj, zmrdum se dostane pekneho zivobyticka, pekny bonus k tomu, co tahaji z predluzenych jednozubcu a dezolatu. take jiste uvidime prime facebookove prenosy ze senatu a ciry fasismus v praxi. tesis se na jeji projevy? :D
    HAR4NT
    HAR4NT --- ---
    VYHULENY_UFO: dobry dementi, nezklamala
    VYHULENY_UFO
    VYHULENY_UFO --- ---
    //poradni tym nove senatorky

    QWWERTY
    QWWERTY --- ---
    Statement Prepared for the U.S. Senate Committee on the Judiciary, Subcommittee on Crime and Terrorism
    “Extremist Content and Russian Disinformation Online: Working with Tech to Find Solutions”
    – 31 October 2017


    full src: https://www.judiciary.senate.gov/download/10-31-17-watts-testimony

    KAMAHL
    KAMAHL --- ---
    „Potřebují nás.“ Jak ruská propaganda využívá demonstrace v Česku - Seznam Zprávy
    https://www.seznamzpravy.cz/clanek/porady-teren-potrebuji-nas-jak-ruska-propaganda-vyuziva-demonstrace-v-cesku-215785
    DJFRACTAL
    DJFRACTAL --- ---
    ELHO_CID: jsem ji gůgloval a bezmyšlenkovitě jsem klik na odkaz na Quora. Pak jsem se dostával hloub a hloub. Když se chceš něco dozvědět = nehledej to na Quoře, jsem věděl. Že je Quora prolezlá proruskými trolly v takovém rozsahu, to je pro mě novinka.
    FARFELOO
    FARFELOO --- ---
    Meta disables Russian propaganda network targeting Europe

    Meta disables Russian propaganda network targeting Europe | AP News
    https://apnews.com/article/russia-ukraine-technology-social-media-misinformation-05d147b128c48bfa23705409448b7bbc
    HONZA09
    HONZA09 --- ---
    PRAASHEK: Kdo to je? :)
    PRAASHEK
    PRAASHEK --- ---
    HONZA09: a co teprv chudák nirvana
    HONZA09
    HONZA09 --- ---
    VYHULENY_UFO: Tvl. Chudák Cobain se otáčí v hrobě.
    VYHULENY_UFO
    VYHULENY_UFO --- ---
    //dezolati na vylete.

    Řízky, Ortel i strach z války a cen. Jeli jsme autobusem s naštvanými - Seznam Zprávy
    https://www.seznamzpravy.cz/clanek/domaci-zivot-v-cesku-rizky-ortel-i-strach-z-valky-a-cen-jeli-jsme-autobusem-s-nastvanymi-215581


    KAMAHL
    KAMAHL --- ---
    nález z twitteru, původní zdroj nejistý...



    #propaganda
    COWBOY
    COWBOY --- ---
    Z FB Odpověď (ne moje) nějakému Štěpánovi.
    Jarda Štěpán Nord Stream 2.
    Nesměl být spuštěn za žádných okolností. Nešlo ale jen o byznys. Hrůza z propojení Německa a
    Ruska byla i je v USA přímo mystická.
    MIKE WHITNEY objasňuje, proč se USA rozhodly podniknout na Ukrajině jakékoli riskantní a tragické kroky, aby zabránily spolupráci Německa Ruska, protože důsledky viděly jako totální ohrožení svých chřadnoucích světovládných ambicí.
    „Prvotním zájmem Spojených států po 70 poválečných let byl vztah mezi Německem a Ruskem. Protože pokud by byli sjednoceni, jsou jedinou silou, která nás může ohrozit. Naší hlavní povinností je zajistit, aby se to nestalo," řekl George Friedman, generální ředitel STRATFOR v The Chicago Council on Foreign Affairs.
    George Friedman
    Ukrajinská krize nemá s Ukrajinou nic společného. Řeč je pouze o Německu, konkrétně o rusko-německém plynovodu Nord Stream 2. Pro Washington byl projekt od počátku hrozbou jeho nadvlády nejen v Evropě, a snažil se proto stavbu sabotovat na každém kroku. Nord Stream 2 byl plně funkční a připravený k použití. Pokud by němečtí regulátoři poskytli konečnou certifikaci, dodávky plynu by už nešlo zastavit. Němečtí spotřebitelé a podniky by měli mít spolehlivý zdroj čisté a levné energie, Rusko zase násobek svých příjmů z plynu. Win-win situace pro obě strany.
    Boj o přežití Ameriky
    Pro establishment USA to znamenalo katastrofu. Nemohl připustit, aby Německo ještě více odebíralo ruský plyn - nejen z byznysových důvodů. Ale především proto, že dobrý obchod buduje důvěru a důvěra vede zase k další expanzi obchodu. Jak se vztahy oteplují, ruší se více obchodních bariér, zmírňují se regulace, roste cestování a turistika - a na tom se vyvíjí i nová bezpečnostní architektura. Ve světě, kde jsou Německo a Rusko přáteli a obchodními partnery, nejsou potřeba americké vojenské základny, nejsou potřeba drahé zbraně a raketové systémy vyrobené v USA - a vlastně pak není potřeba ani NATO. Není také nutné provádět transakce s energií v amerických dolarech nebo hromadit americké státní dluhopisy, aby se vyrovnaly účty. Transakce mezi obchodními partnery mohou být nakonec prováděny v jejich vlastních měnách, což nutně vede k prudkému poklesu hodnoty dolaru a dramatickému posunu americké ekonomické síly.
    To byl důvod, proč se Bidenova administrativa stavěla tak ostře proti zprovoznění Nord Streamu 2. To potrubí fakticky znamenalo okno do budoucnosti; budoucnosti, ve které Evropa s Asií k sobě přiblíží domasivní zóny volného obchodu, což zvýší jejich vzájemnou moc a prosperitu - zatímco USA zůstanou mimo.
    VYHULENY_UFO
    VYHULENY_UFO --- ---
    //obrazova dokumentace v linku

    https://twitter.com/FranaSram_ek/status/1574351412493950983

    Tak jedno vlákno o tom, co taky táhne české dezoláty do Ruskem okupovaných částí Ukrajiny. Via fb Roman Máca:

    Kromě komunisty Romana Blaška je dalším českým „zahraničním pozorovatelem“ pseudoreferend ruských okupantů Jaromír Vašek. Ten je stejně jako Blaško blízký KSČ(M).

    Vašek působí řadu let v okupovaném Luhansku a občas zavítá do ČR. Na Ruskem okupovaný východ Ukrajiny ho zřejmě netáhne jen láska ke komunismu a Sovětskému svazu.
    Na místě si totiž fotí a natáčí malé děti. Stovky jejich fotek a videí pak vkládá na své sociální sítě viz facebook.com/jaromir.vasek.75/photos a https://youtube.com/channel/UCk7tuhscD2tK3OXLwKjQu4A/videos Např. video, jak si malá Máša hraje ve křoví ( https://youtu.be/uztEsXcsbbk ), jak ji Vašek doprovází do školy ( https://youtu.be/_mrt1VrAhuc ) nebo jako Vaškovi malá Ksjuša tancuje a vypráví ( https://youtu.be/fN3vax6j2U8 ).
    Vašek má obzvlášť slabost pro malé gymnastky nebo malé dívky v sovětských vojenských uniformách, které recitují sovětské válečné a budovatelské básně. Děti z okupovaných oblastí žijí v nuzných podmínkách vojenské diktatury a jsou ohroženější vůči sexuálním predátorům. O dětech, které si Vašek fotí a natáčí, pak píše zvláštní až perverzní statusy na sociálních sítích.
    Mladé dívky z Ruskem okupovaného území Ukrajiny Vašek vzal rovněž do ČR a zavítal s nimi i do Poslanecké sněmovny. Tam se dívky setkaly s bývalými poslanci KSČ(M) Filipem, Ondráčkem a Mackovíkem.
    Připomeňme, že ve věcech terorismu a držení dětské pornografie je stíhán „velitel“ proruských polovojenských jednotek Ivan Kratochvíl, který rovněž působil v Ruskem okupovaných oblastech Ukrajiny. Na fotce je Kratochvíl při družném rozhovoru s poslancem SPD Jaroslavem Foldynou.
    VYHULENY_UFO
    VYHULENY_UFO --- ---
    https://twitter.com/gisat/status/1572706222050275329
    Slovenská televize Markíza označila zcela trefně a správně účastníky včerejší bratislavské demonstrace za “dezoláty” a flastenci, extrémisti, neoluďáci s čecháčky se na Markízu kvůli tomu zlobí a doufají v žaloby…jen ať se vztekají…



    KAMAHL
    KAMAHL --- ---
    Psychologická přípravka spíše asi jen domácího publika na zfalšované volby

    KAMAHL
    KAMAHL --- ---
    Nějaké další vyhrožovačky

    "we need to scale up our strikes against critical infrastructure in such a way that one region after the next, one district after another, Ukraine is plunged into darkness... By December, 20 million residents of Ukraine should flee"

    Russian State Media Threatens Scorched Earth Response to Bitter Losses in Ukraine
    https://www.thedailybeast.com/russian-state-media-threatens-scorched-earth-response-to-bitter-losses-in-ukraine
    VON_GILOTINE
    VON_GILOTINE --- ---
    ELHO_CID: od doby co nasla ruska armada desitky tyranych deti v minus druhem patre jaderne elektrarny se nedivim uz nicemu co vymysli
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam