KAJJAK: presne tak. ono se to sice pak automatickz archivuje, ale uz to pak neni tak prehledny, kdyz tam clovek neco hleda.
takhle to tam vedl JAXXE, kterej to puvodne zalozil, a proto je to ted "part 5".. zakladal vzdycky pak novou , k de se pokracovalo. pak mi je predal, protoze to uz asi nechtel resit, coz chapu.. clovek si muze uvolnit hlavu na zajimavejsi veci. sam o tom nekdy premyslim.
a asi nebyt COVIDu aspol., tak to snad taky casem pustim z hlavy. ale ted se jakoby z me perspektivy uz ty teorie primo dejou, takze to neni easy task to nechat plavat. I tahle zalezitost s Ruskem je neco, co uplne stepi celou spolecnost, rodiny. jsem rad, ze prestoze bracha to vidi opacne nez ja a nasi rodice, tak to nebereme osobne.
zajimavy, ze tata mi posila casto ty samy nebo podobny veci, co tam postuju. a vselijaky hoaxy. fakt ma dost lidi problem si overovat.
kazdopadne tam nejde tolik o to, co chci ja.. to neni muj klub.. to je komunitni projekt, takze je v tom i urcita zodpovednost. i v duveru vlozenou od JAXXEho... ten by ty veci davno mazal, tak jak to delal i tehdy, kdyz se tam rozjela nejaka diskuze. ja byl taky mezi tema mazanejma :)