NELLAS: Rakytnikovou delam, pac rakytniky mame a zpracovavame. Ananasovou - to mi neprijde nijak podivny. Bezovou jsem jak ochutnal jinde, tak delal - ta domaci lepsi, protoze jsem ji jel z kvetu a ne z plodu, ty nejsou tak vyrazny(a koralka je z nich jeste lepsi nez zmrzlina). Makova je skvela, s povidly i bez a to uz mam taky za sebou(ne jednou a ne naposled).
Pravda je, ze ty slany prichute jsou dost podivny. Ta hovezi chutnala jak extra silna svickova, az jsem si rikal ze by to misto tradicni oplatky chtelo servirovat na knedliku a s brusinkama. A hodne divna byla ta tvaruzkova(s jarni cibulkou) - obvykle si po lzicce zmrzliny nereknu, ze bych to splachnul pivem, ale tady to byla prvni myslenka. Zatim jsem v tyhle kategorii nenasel nejakyho favorita, ale ja to nevzdavam.