• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    XBAHNOSpolečnost pro oslavy neobvyklých svátků - 11.11. Mezinárodní den prasklých těsnění, Mezinárodní den válečných veteránů,Světový den origami a Světový den sirotků
    Pečete pie na den pí? Jak velké těsnění vystavit na den prasklých těsnění? O mezinárodním dnu balbutiků koktat nebo nekoktat? A jak správně oslavit den suchého zipu?

KT44 (28.10. - 3.11.)

28.10. Mezinárodní den animovaného filmu a Den jídla z divočiny
    29.10. Mezinárodní den internetu, Světový den mrtvice a Světový den lupénky
    30.10. Světový den rozhlasové hry a Den plánování pohřbu
    31.10. Den UNICEF a Světový den spoření
    1.11. Mezinárodní den pánského makeupu, Mezinárodní den vonných svíček, Světový den veganství a Den plnicího pera*
    2.11. Světový den vitamínu D a Světový den mravencojedů žíhaných*
    3.11. Den medůz

KT45 (4.11. - 10.11.)

4.11. Den zdravého selského rozumu, Den erotických pomůcek
    5.11. Světový den tsunami
    6.11. Mezinárodní den prevence ničení životního prostředí v průběhu válek a ozbrojených konfliktů a Mezinárodní den povědomí o stresu*
    7.11. Mezinárodní cirkumpolární den inuitů, Mezinárodní den merlotu, Mezinárodní den stoutu* a Mezinárodní den projektového managementu*
    8.11. Mezinárodní den radiologie a Mezinárodní den jazykolamů
    9.11. Mezinárodní den boje proti fašismu a antisemitismu, Světový den svobody a Světový den adopce
    10.11. Světový den vědy pro mír a rozvoj a Mezinárodní den účetních

KT46 (11.11. - 17.11.)

11.11. Mezinárodní den prasklých těsnění, Mezinárodní den válečných veteránůSvětový den origami a Světový den sirotků*
    12.11. Světový den pneumonií
    13.11. Mezinárodní den nevidomých
    14.11. Světový den diabetiků, Den guacamole, Světový den kvality* a Světový den zodpovědnosti*
    15.11. Den vězněných spisovatelů
    16.11. Mezinárodní den tolerance, Světový den CHOPN a Mezinárodní den her*
    17.11. Mezinárodní den studentstva, Den domácího chleba, a Světový den předčasně narozených dětí

* plovoucí

Seznam svátků na wiki

Další weby:

Days Of The Year
    https://www.daysoftheyear.com/
    World Holidays and Observances
    http://www.holidays-and-observances.com/
    https://nationaltoday.com/
    naughty holidays to remember
    rozbalit záhlaví
    FRENNET
    FRENNET --- ---
    EKG: nefandi si, ze ro bylo kvuli tobe.
    XBAHNO
    XBAHNO --- ---
    EKG: Svetovy den prevence sebevrazd je 10. zari. Mas cely mesic.
    EKG
    EKG --- ---
    TRISSIE: Mel jsem. Spachal sebevrazdu.
    TRISSIE
    TRISSIE --- ---
    EKG: doporučuju se na Mezinárodní den duševního zdraví (10. října) připravit tím, že si najdeš terapeuta.
    EKG
    EKG --- ---
    EKG: Zrudy, ktery verici povazuji za lidi, ba dokonce jim priznavaji pravo na zivot, samozrejme taky, neboj.
    EKG
    EKG --- ---
    NELLAS: Proc ne? Pokud jsou verici, zaslouzi chcipnout uz jen za to. A pokud jsou jeste tak podlidsky svine, ze se ve srackach, jako je vira, pokouseji nekoho vychovavat, tak maji chcipat verejne pro vystrahu.
    NELLAS
    NELLAS --- ---
    EKG: Pokud nejsi věřící, tak prostě té koupeli v dětství nebudeš přikládat váhu, ne? Proč rovnou podřezávat své věřící rodiče?
    EKG
    EKG --- ---
    Cyve, zitra. Pocitam, ze na obeti nasilnych konverzi a jinych detskych krtu se to taky vztahuje. Petice za pravo vlastnorucne podrezat sve verici rodice existuje, nebo si budu muset zalozit vlastni?
    XBAHNO
    XBAHNO --- ---
    FRENNET: Nevim o tom, ale mozna by to stalo za zavedeni - k zavadeni vlastnich dni jsme se tu zatim nepropracovali, ale co neni muze byt...

K dnesnimu dni basniku prihodim par kousku z honzdika: http://moutzl.org/hondzik/okenko.htm
    A na zaver jednoho nepochopeneho, bohuzel soudobeho, basnika:
    My chceme znovu motýle! Dadaistická báseň od Andreje I Události Luďka Staňka I MALL.TV
    https://www.youtube.com/watch?v=Ayh6WAhj-Uc&ab_channel=MALLTV
    FRENNET
    FRENNET --- ---
    existuje i mezunarodni den mezinarodnich dni?
    XBAHNO
    XBAHNO --- ---
    Ó fretná chrochtobuznosti!
    Tvé mikturace jsou mi
    Co zprudlé žvastopunksery na plzné včele
    Škvrrrk, já zapřísahám tě svými frůnícími kvrdlovrzy
    A krákorně zafras mě svými scvrknuvšími patlocaráty
    nebo tě roztrhám na fidloprčičky svým frkodrťákem,
    tak bacha na to!

NELLAS
    NELLAS --- ---
    KURE: Tell me more, tell me more!
    KURE
    KURE --- ---
    NELLAS: a ovesná ;)
    NELLAS
    NELLAS --- ---
    SILVESTRAGON: "a podobná" mělo naznačovat, že výčet není vyčerpávající...
    SILVESTRAGON
    SILVESTRAGON --- ---
    NELLAS: Možná i "kokosová"
    EKG
    EKG --- ---
    NELLAS: Zastavime se u toho, ze teda zerem hlinu, nebo pujdeme jeste o krucek dale?
    XBAHNO
    XBAHNO --- ---
    NELLAS: Videno touto logikou, jsem vlastne vegan - ta krkovicka je vlastne jenom par metru ctverecnych obili. Jsem vegan - to je desivy... radsi pujdu spat a treba se z toho vyspim.
    NELLAS
    NELLAS --- ---
    XBAHNO: Vezmeme-li doslovně, že jsme to, jíme, je kráva vlastně rozkvetlá louka, a tudíž vyždímeš-li ji za účelem získání mléka, získáš mléko čisté rostlinné.
    XBAHNO
    XBAHNO --- ---
    NELLAS: Ja chci vyzdimany z kravy(a smazal jsem se kvuli hnusny hrubce)
    NELLAS
    NELLAS --- ---
    XBAHNO: To jsou různá mandlová, sojová a podobná "mléka" :))
    XBAHNO
    XBAHNO --- ---
    NELLAS: Ale jo, to by slo." International Day Commemorating the Victims of Acts of Violence Based on Religion or Belief " je prinejmensim nejdelsi nazev svatku co tu byl.
    DEADSLUT
    DEADSLUT --- ---
    NELLAS: tak já věřim, že by měla bejt míň tlustá, a jejím náboženstvím je, že bych jí měla sloužit a ne tejrat veterinou, takže...oběti víry z obou stran rovnice :D
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam