• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    XBAHNOSpolečnost pro oslavy neobvyklých svátků - 30.11. Světový den darování,Den kybernetické bezpečnosti,Den zavařovací sklenice a Mezinárodní den nekupování ničeho*
    CHIMERA
    CHIMERA --- ---
    Přejeme příjemný mezinárodní den jednorožců!

SARGO
    SARGO --- ---
    Oho, Světový den hrochů zrovínka po Valentýnu! Neměla bych dostat další Lego kytku? O:-)
    NELLAS
    NELLAS --- ---
    TRISSIE: Já to klidně zvládnu i zítra.
    TRISSIE
    TRISSIE --- ---
    A taky je dnes Popeleční středa (ne úplně nejdřív, co může v roce být, úplně nejdřív může být 4. února, ale k tomu došlo v letech 1598, 1693, 1761, 1818 a příště až 2285), a současně (v Irsku) den bez kouření. Protože že jo, v postním období by se mě člověk něčeho vzdát, no a minimálně ten jeden den to bez cigarety zvládne! :-)
    XBAHNO
    XBAHNO --- ---
    Dnes je Mezinárodní den darování knihy. No není to sice obvyklý dar, ale kdyby vám ji přeci jen někdo daroval, tak tady je recept na Domácí křupavé pečené dršťky: https://www.youtube.com/watch?v=Y9tLLTMWO90

XBAHNO
    XBAHNO --- ---
    TILIO: Tema obvykle slavim Den Pepka namornika - ja je rad se spenatem. Ale kazda oslava se ceni!
    TILIO
    TILIO --- ---
    Taky je dneska pancake day. Pancakes jsme poctive meli. :)
    XBAHNO
    XBAHNO --- ---
    Dnes je Světový den rádia, Mezinárodní den přirozenosti, Mezinárodní den kondomů a Meziplanetární den mimozemských kultur! Tak pokud si rádiem přivoláte mimozemšťana a k něčemu dojde, tak hlavně přirozeně a BEZPEČNĚ!

XBAHNO
    XBAHNO --- ---
    TRISSIE: Dnešek nedoporučuji vynechat, jinak pukneš!
    Ale představa sopránem zazpívaného praseodymu mě asi bude pronásledovat dlouho.
    TRISSIE
    TRISSIE --- ---
    NELLAS: tak ten asi vynechám, ale ve středu bychom mohli předčítat nahlas periodickou tabulku a splnit obojí najednou - a pokud se do thoho někdo pustí těsně před půlnocí a má operní tenor či bariton, může po půlnoci na čtvrtek pokračovat Dnem opery.
    Kdo má soprán, radši nezpívá, on by praseodym mohl praskat okenní tabulky :-)
    NELLAS
    NELLAS --- ---
    Den Nutelly a den prdů dohromady... a pak společné sprchování. Dneska to vypráví podivný příběh :D
    QUANTI
    QUANTI --- ---
    Takže vlastně den pure-bred čokolády 😅
    QUANTI
    QUANTI --- ---
    XBAHNO: Ok :D
    XBAHNO
    XBAHNO --- ---
    QUANTI: Dle wikipedie: "Výsledný produkt je známý jako „čokoláda“ (intenzivně ochucená hořká potravina – to je definice čokolády v mnoha slovnících)." Takže kakaové boby mají hořkou chuť (na mě se nekoukej, pro mě je to taky novinka) a když do produktu dáš bobů dost a nedáš tam mléko(který to teda asi jako osladí), zbude hořká čokoláda... No a právě ta má dneska svůj den.
    QUANTI
    QUANTI --- ---
    Proč hořké?
    TLOUDEV
    TLOUDEV --- ---
    dneska je Frybi Novy Rok AKA Frybestr! pripitek v 8:50 nutnost, rano i vecer!
    HABEAL
    HABEAL --- ---
    Došlo mi huleni... :(
    TRISSIE
    TRISSIE --- ---
    Naprosto tématicky na Mezinárodní den vzdělání synova škola uzavírá pololetní klasifikaci.
    Ještě že je zítra ten Mezinárodní den irské kávy... podle výsledků pak spočítám vhodný poměr kávy a whiskey :-)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam