• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    XBAHNOSpolečnost pro oslavy neobvyklých svátků - 20.5. Světový den včel a Mezinárodní den klinického testování a Světový den produktu*
    Z_RYBY_KOST
    Z_RYBY_KOST --- ---
    Z naší oblíbené dětské knížky od Robina Krále

MAR_TINA
    MAR_TINA --- ---
    XBAHNO
    XBAHNO --- ---
    QUANTI: Světový den ginu bude až 13.6. ale rozhodně je tahle věc od Žufánka velmi kvalitní!
    QUANTI
    QUANTI --- ---
    XBAHNO: OMG.
    XBAHNO
    XBAHNO --- ---
    ALDEMIK
    ALDEMIK --- ---
    XBAHNO: Ta žabička ♥
    XBAHNO
    XBAHNO --- ---
    DNESKA NAHLAS SLAVÍME MEZINÁRODNÍ DEN SKAUTŮ, SVĚTOVÝ DEN LABORATORNÍCH ZVÍŘAT A DEN ŘVANÍ! TAK BUDÍČEK, VSTÁVAT A SLAVIT!!!

XBAHNO
    XBAHNO --- ---
    Dnes je Mezinárodní den soudkyň, Mezinárodní den paruk, Mezinárodní den dud a Mezinárodní den úžasnosti! A vskutku žijeme v úžasné době, když si můžu ilustrační obrázek vygenerovat dle libosti. Tak buďte také úžasní - nebo užaslí, dle libosti.

XBAHNO
    XBAHNO --- ---
    Ach, vítejte na prohlídce Mezinárodního dne průvodců cestovního ruchu. Na obraze dole můžete pozorovat Mezinárodní den mateřského jazyka a na odkaze níže můžete pozorovat rozpor mezi Mezinárodním dnem proti kolonialismu a smělými plány nově založeného Československa: https://cs.wikipedia.org/wiki/%C4%8Ceskoslovensk%C3%A1_kolonie_Togo Než bojovat proti kolonialismu, tak radši beru dovolenou v Togu s Prazdrojem a svíčkovou na rovníku.

XBAHNO
    XBAHNO --- ---
    Ke dni inovací tu mám pogo tyč vylepšenou o dvoutaktní motor. Myšlenka jistě zajímavá, kdo by ji nechtěl, ale řada zlomených kotníků byla proti této revoluční bezkolé dopravě. Škoda, rozhodně lepší než Segway.
    Engine-Powered Pogo Stick, The Hop Rod
    https://www.spaco.org/MachineShop/hoprod.htm

XBAHNO
    XBAHNO --- ---
    Tý jo, vono to fakt není špatný!

TRISSIE
    TRISSIE --- ---
    MAR_TINA: my mind is a gutter, ale takovej National Hot Buttered Bum Day...

Druha alternativa je, ze na cteni na mobilu uz fakt potrebuju bryle :-)
    MAR_TINA
    MAR_TINA --- ---
    XBAHNO: a děkuji za mé milované tulipány
    MAR_TINA
    MAR_TINA --- ---
    XBAHNO: taky budu vařit :)
    Tak to musím ven do zimy na dost dlouho, aby to mělo správnou chuť
    XBAHNO
    XBAHNO --- ---
    SADY: Tu jsem v dobách natrénovanosti sežral celou a pak i půlku Carolina Reaper. Tu druhou jsme dali machrujícímu indovi, co se nám smál, že češi vydrží prd a on jako ind je samozřejmě zvyklej a dá cokoliv. Pohled na něj, jak tam pobíhá a řve "Way too hot! Way too hot!" v mých vzpomínkách zcela vytlačil vzpomínky na to, jak moc ta paprika pálila...
    XBAHNO
    XBAHNO --- ---
    MAR_TINA: Za tulipány díky, jsem je tam přidal - jsou plovoucí, každá třetí sobota v lednu. Ale co s tím rumem? Mám to tam dát anglicky? Den horkého máslového rumu? Zní mi to trochu divně, jak máslový ležák z Harryho Pottera... V každém případě je to dost ulítlý na to, abych to dneska uvařil.
    QUANTI
    QUANTI --- ---
    MAR_TINA: Tak Palachinky jsou strašný ale :)))
    MAR_TINA
    MAR_TINA --- ---
    Zítra je prý I mezinárodní den tulipánů a velmi zajímavý National Hot Buttered Rum Day.
    MAR_TINA
    MAR_TINA --- ---
    Pálivá jídla na den Jana Palacha jsou skoro stejně krutá jak místní název Palachinky pro flambované palačinky (chodila jsem na gymnázium Jana Palacha, nemohu za to).
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam