• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    KOJAProgramovani 40+
    MARASAN
    MARASAN --- ---
    MAIMONIDES: Ostatni uz nejspis prisli na to, ze scrum master je naprd a tak je vyhodili.
    MAIMONIDES
    MAIMONIDES --- ---
    No, přišlo mi 80 přihlášek na scrum mastera a asi 8 na dev. Za dva měsíce. Generický inzerát na seniorní pozici:)
    SIRLOON
    SIRLOON --- ---
    GIOMIKY: Rybka uz urcite rozflakal prasatko 😁
    KNX
    KNX --- ---
    MLEKAR_STEIN: Štátne zákazky by som asi nebral. Sú tam penále z opozdenia. Je to riziko.
    MLEKAR_STEIN
    MLEKAR_STEIN --- ---
    JARDABEREZA: mě přišlo par nabídek od firem, co jsou dodavatele státu. tak nevim jestli ekonomika, nebo stát musi splnit nějaký povinnosti
    JANFROG
    JANFROG --- ---
    Zacalo. Nevim. :-)
    JARDABEREZA
    JARDABEREZA --- ---
    Začalo vám taky chodit víc poptávek na práci nebo pracovních nabídek? Oživuje se ekonomika?
    JARDABEREZA
    JARDABEREZA --- ---
    DEEFHA: Má to podobné funkce... chvíli by mi trvalo si to podrobně srovnat a nějak vyhodnotit :-)
    DEEFHA
    DEEFHA --- ---
    JARDABEREZA: Btw. já používám https://www.sweetscape.com/010editor/ a velká spokojenost :-)
    JARDABEREZA
    JARDABEREZA --- ---
    22DAEMON: Narazil jsem na to, když jsem dělal binární parsery a nemohl jsem najít presety pro určité formáty do Neo Hex editor. Ale zatím jsem s tím nějak moc neexperimentoval.
    DEEFHA
    DEEFHA --- ---
    22DAEMON: Kaitai používám tady, moc mi to pomohlo: https://github.com/deefha/klan2016-re
    SIRLOON
    SIRLOON --- ---
    22DAEMON: mne staci Nim a Vlang. Minimalne maj o dost lepsi syntax na rychle cteni v kodu oproti rustu a go
    RUDOLF
    RUDOLF --- ---
    22DAEMON: nějaký mladý spratek nás hází do rezavého železa
    KOJA
    KOJA --- ---
    22DAEMON: A copak tim chces rict?
    CUCHULAIN
    CUCHULAIN --- ---
    SATAI: Pokud byl expert na prokrastinaci, tak rozhodně :-D
    SATAI
    SATAI --- ---
    CUCHULAIN: jsi horší než Hitler!
    CUCHULAIN
    CUCHULAIN --- ---
    OXYMORON: za mě ideální pořadí :-)
    OXYMORON
    OXYMORON --- ---
    JON
    JON --- ---
    THERIDANE: podobne blby je, kdyz nekdo uridi ten meeting tak, ze se cela agenda papirove projde, ale meritu veci se podari elegantne vyhnout - protoze to je komplikovany tema, jehoz reseni se tomu kdo meeting ridi vlastne moc nehodi.
    Politika je tezka prace, no. :-)
    THERIDANE
    THERIDANE --- ---
    CERMI_FOX: tam už měli všichni PTSD a radši jen souhlasně kývali než aby opět vyvolali další nekoherentní tantrum, vyhazování, záchvaty micromanagementu (a nanomanagementu)... mentální dospělost asi jako elon musk, ale bez těch výsledků
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam