• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    KOJAProgramovani 40+
    ANT_39
    ANT_39 --- ---
    IXTREMIST: Přehodit myš do druhý ruky?
    Kdysi jsem měl nějaký problematický zápěstí, a přeučil jsem se na levou. Teď když cítím, že to není ono, tak myšku na pár dní prehodím. Třeba by ti to taky pomohlo.
    NAVARA
    NAVARA --- ---
    IXTREMIST: Mám dost dlouhý stůl, abych mohl mít položené na stole celé předloktí - takže předloktí/karpály jsou ve vzduchu a lokty mám těsně za hranou stolu (ve vzduchu) a necítím únavu ani jednoho ani po hodinách raidování po celodenní práci u PC
    IXTREMIST
    IXTREMIST --- ---
    Chlapi a něco co by pomohlo s loktem u ruky kde držím myš? jsem bývalej volejbalista a hodně chytám přívlač + ty stovky hodin s myší začínám cejtit...
    JARDABEREZA
    JARDABEREZA --- ---
    MIC: No pokud mi nesvítí nic do xichtu, tak je noc a nic nevidím. Pokud chci něco dělat a být produktivní, tak mi do xichtu musí něco svítit... třeba slunce atd. Možná se můžeme bavit, proč jsou některé zdroje záření příjemější/zdravější než jiné. Cirkadiální rytmy atd. Nebo spektrální složení vyzařovaného světla, případně intenzita, namáhání očí atd.
    MIC
    MIC --- ---
    JARDABEREZA: no ale stejně ti fyzicky svítí displej přímo u ksichtu :-) když jsem o tom jako malej četl v ABC, tak jsem se těšil až to konečně jednou bude, teď se děsím že přijde den, kdy to to nafasujeme povinně na všecky online meetingy.
    JARDABEREZA
    JARDABEREZA --- ---
    MIC: To není jako koukat z 10 cm do mobilu, kde ti jdou oči šejdrem protože obě musí koukat na stejný bod. U AR a VR má každé oko svůj vlastní displej. Takže se ti ten zrak kříží v přirozené vzdálenosti.
    MIC
    MIC --- ---
    JARDABEREZA: mě by vadilo čumět tak zblízka do displeje. Dinosaurovsky si užívám, že ještě můžu mačkat normální klávesnici, ale už nemusím čumět do debilního crt monitoru.
    JARDABEREZA
    JARDABEREZA --- ---
    MIC: Já si pořád představuji AR brýle s neomezeným rozlišením a pracovní plochou. Takový lepší Vision Pro.
    MIC
    MIC --- ---
    Já bych právě v dokonalým světě chtěl pás, na kterým nemusíš šlapat jako ta štastná fitness paní na videu, ale třeba jednou za půl minuty budu muset přesunout váhu a udělat krok.
    NAVARA
    NAVARA --- ---
    DEEFHA: Máme i jednoho VP, co má na teamsech zapnutou kameru - a to včetně toho, když na něčem podobném chodí, tak vidíš jak se pohupuje :)
    DEEFHA
    DEEFHA --- ---
    NAVARA: Hele nevím, já jsem asi nějaký starší model. Nedokážu dělat víc věcí najednou :-)
    NAVARA
    NAVARA --- ---
    DEEFHA: Při práci ne, ale při telku pokud zrovna neprezentuješ je to ideál
    ANT_39
    ANT_39 --- ---
    JARDABEREZA: Diky, jsem si toho vedom, ale 6000 prece jen asi stoji za to, abych se v te craftbeerarne stavil :)
    Taky mam Brno docela z ruky, byt tam polopravidelne jezdim, takze by to v principu slo udelat.
    JARDABEREZA
    JARDABEREZA --- ---
    ANT_39: Pokud craftová piva nevyhovují, u mě můžeš nakoupit v konvenčních českých korunách nebo eurech, hotově i převodem. :-D :-P Zlato, stříbro a drahé kamení až po vzájemné dohodě. :-D Případně i vyzkoušet v Brně. Ale maximálně 15 minut, ať tím nezabijeme celý den :-D
    AXTHEB
    AXTHEB --- ---
    ANT_39: A kdyby ti to nesedlo, stavím se do řady na zkušenou ;)
    PISKVOR
    PISKVOR --- ---
    VOY: In this economy? Dobrá otázka!
    VOY
    VOY --- ---
    ANT_39: Co muze byt pricetnejsi?
    ANT_39
    ANT_39 --- ---
    SATAI: OK, na zkousku to bude dobry. Neslo by to platit nejakou pricetnejsi menou, nez craftovejma pivama? Ale pripadne neco schrastim :)
    SATAI
    SATAI --- ---
    ANT_39: na lockdown jsem kdysi vzal nějaký low-cost a se standup deskem to nebylo špatné kombo.

Pokud jde ještě nastartovat, klidně přenechám za odvoz a jeden craft 🍺
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam