• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    KOJAProgramovani 40+
    SATAI
    SATAI --- ---
    ANT_39: na lockdown jsem kdysi vzal nějaký low-cost a se standup deskem to nebylo špatné kombo.

Pokud jde ještě nastartovat, klidně přenechám za odvoz a jeden craft 🍺
    JARDABEREZA
    JARDABEREZA --- ---
    ANT_39: Mám přesně: https://www.amazon.de/dp/B07BK7SL49/ref=pe_3044161_189395811_TE_SCE_3p_dp_1

Ten držák na ruce jsem k tomu nekupoval, protože se chci držet klávesnice a myši :-D

Pořizoval jsem ho před lety za 12000Kč. Moc jsem ho nepoužíval, můžu prodat za 6000Kč
    Je k němu dálkový ovladač na přepínání rychlostí.
    DEEFHA
    DEEFHA --- ---
    Já mám Kingsmith Walkingpad R2B (už se ale myslím nevyrábí), je totiž skládací :-) A používám ho úplně normálně - pokud mám večer nebo ráno chuť, rozložím ho, zaběhám si a pak ho zase složím a opřu o zeď. Obvykle ale moc chuť nemám, protože všude po Praze chodím pěšky, hlavně do kanclu a zase zpátky domů. Jen to je nějakých deset kiláků svižné chůze několikrát týdně... Při práci bych se pohybovat nedokázal.

Xiaomi Kingsmith WalkingPad R2 2-in-1 Foldable Treadmill
    https://www.youtube.com/watch?v=9c5BiHqqy70
    NAVARA
    NAVARA --- ---
    Tuten, oblečení na něm v malém množství drží (a snadno se po použití vrací :)

https://www.alza.cz/sport/kingsmith-walkingpad-r1-d5859826.htm
    ANT_39
    ANT_39 --- ---
    JARDABEREZA: Shodou okolnosti jsem se na walking desky minuly tyden dival, a porad mi visi vzadu v hlave, ze by to stalo za pokus. Co mas za model?
    ALMAD
    ALMAD --- ---
    PJOTRIK: Mam sice v prdeli koleno je om jedno, ale ortoped mi teda rotoped pod stul doporucil. Ne na posilovani, ale na spinning, a melo by to pomahat na problemy s obehovou spustavou z toho ze dlouho sedis, a pro lidi co maj artitidu jsou to “promazavaci pohyby” co maj zlepsovat funkci toho kloubu.

Nicmene jestli to je k necemu i zdravejm lidem netusim :)
    JARDABEREZA
    JARDABEREZA --- ---
    MIC: Můžu prodat malý pás na chození ke stolu. Nezabere moc místa. Moc to nepoužívám.
    PJOTRIK
    PJOTRIK --- ---
    NAVARA: ale jo, ja to rikam z pozice cloveka co rotoped doma ma a obcas i vyuziva, mam operovany obe kolena a potrebuju je nenasilne posilovat. Ale myslenka, ze si rotopedem budu kompenzovat sedavy zamestnani, je scestna
    NAVARA
    NAVARA --- ---
    PJOTRIK: Záleží jak moc špatně na tom jsi, případně v rámci rekonvalescence

e.g. https://www.alza.cz/sport/vifito-minibike-mb50-d12409437.htm
    PJOTRIK
    PJOTRIK --- ---
    MIC: to je IMHO pakarna. Sezeni je (ne)pohyb ktery pretezuje vsechno mozny, kolo/rotoped v podobne zkraceny poloze jeste pridava zabirani silou, stejnyma svalama co uz jsou pretizeny. Udelas pro sebe lip, kdyz obcas na 5 minut odsunes zidli a klidne pri cteni neceho na monitoru se budes vestoje protahovat.
    MIC
    MIC --- ---
    Nevim kam na zkušenosti, tak zkusím tady... přemýšlím zda pořídit rotoped ke klávesnici. Resp. už roky odkládám myšlenku pomalu pohybujícího se pásu, ale tuhle jsem viděl ve videu týpka u klávesnice na rotopedu samo otočným jak kanc. křeslo a přišlo mi, že to není vůbec blbej nápad... taky je to mimochodem mnohem menší krám do domu :-)
    Problém je, že bych chtěl koupit napoprvé nedebilní, ale většina nabídky vypadá buď jako kyklací kepl, nebo jsou to rotopedy s mega velkým debilním displejem plným chytristik, což nechci, protože já nechci v nějaký pos. aplikaci optimalizovat svůj tréningový plán, ale jen tak si u kompu sem tam zašmrdlat nožičkama. Díky za případné rady.
    MARASAN
    MARASAN --- ---
    jeste k AI, kdyz treba nevite, co s tim, hledam inspiraci/e:

How I use ChatGPT daily (scientist/coder perspective) | Bart Wronski
    https://bartwronski.com/2024/01/22/how-i-use-chatgpt-daily-scientist-coder-perspective/
    SUCHRE
    SUCHRE --- ---
    skoda, uz jsem o pristup na aix prisel.
    JANFROG
    JANFROG --- ---
    Pratele, poprosim o pomoc tady (neb tady jsou zkuseni harcovnici), kdo mate pristup na AIX 7.1 a novejsi, jaky se tam pouziva object format?
    Pouzival se XCOFF, pouziva se stale?

A ktere systemy pouzivaly / pouzivaji ECOFF? Vim ze Irix (minimalne do 5.x), Ultrix, Tru64, OSF/1 a historicky Linux na MIPSech. Jeste neco dalsiho?
    VESELYSKEPTIK
    VESELYSKEPTIK --- ---
    QWWERTY: I bez maker je každý tabulkový kalkulátor velmi použitelný interpret funkcionálního jazyka.
    KLEINZACH
    KLEINZACH --- ---
    tvl jak je mozny, ze dite ma sesynchronizovanou stolici s mym dennim scrum mytinkem :)

"ha, tata ma sluchatka, du srat"
    SH_PANDA
    SH_PANDA --- ---
    PJOTRIK: do VBA jsem portnul cast networkx. Uff. Those memories ...
    ANT_39
    ANT_39 --- ---
    JANFROG: Je, je to problem.
    TOOMIX
    TOOMIX --- ---
    E2E4: tohle ted řešíme. Zákazník má nějaký starý MES, na kterém bylo mnoho let vývoje. Ten dosluhuje a chtěj nový. Jenže to musí být do konce srpna hotové. I kdybychom teď začali, tak analýzu a technickou specifikaci budeme mít nejdřív v dubnu/květnu. Takže je musíme přesvědčit, že do srpna jo, al etřeba jen se 40% požadované funkcionality. Zbytek do roka a do dne.
    JANFROG
    JANFROG --- ---
    ANT_39: To je dost tezky udelat smysluplne aby to nebylo jak roubovat brambory s rajcatama (tj. hodne na silu).

Navic bys to musel mit vsechno v jednom jazyce coz jde, ale nepovazoval bych to za dobry napad. A interop mezi jazyky je dost problem i v 2025 :-)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam