JON: 3 agenti jsou hardcore, to nepopírám. Ale switchnout na nějakou low focus práci jako právě meeting nebo nějaký dokument není zas tak těžké.
Pokud bych ho měl sledovat a tím zabíjet i svůj čas, tak to si nemyslím, že by nějak práci urychlilo (s výjimkou triviálních úkolů), spíše naopak. Zajímavý je to pak nad velkou neznámou codebase, ale tam se občas setkám s tím, že mu dojde "okno" a zapomene i zadání :-)
Potřebu "stop it early" jde do velké míry eliminovat tím, že důsledně používám "design" a "code" fáze, tedy donutím AI mi aspoň v hrubých rysech naznačit, co hodlá dělat a pak teprve ji pustím do kódovací fáze. A pak samozřejmě důsledně zkontrolovat, jestli si třeba práci neulehčil tím, že data místo z DB si vycucne z prstu nebo že místo unit testu na logiku napíše test, který .... ehm ... zkontroluje, že daná class opravdu implementuje interface a že tam ta nově napsaná metoda fakt existuje .... (tady by mě fakt zajímalo, kde na tyhle nápady chodí, protože se mi to stává až podezřele často a naposled jsem musel na něj být vyloženě sprostý, aby mi netvrdil, že něco nejde, když o namespace vedle to má obdobně už naimplementované. Na poslání do prdele už zareagoval a normálně to nakódoval. A je vidět, že se o funkční implementací snaží, ale zasekne se na nějaké drobnosti jako je syntax error a najednou to vzdá.)
A pokud stejně ujel někam dohajzlu, no tak vrátím checkpoint nebo mu to celé revertnu a znova. Ale nebolí mě to, protože jsem mezitím udělal práci, kterou bych stejně musel.