HARDCABB: nepouštím ho úplně YOLO, ale paletu věcí, který smí dělat, mívám poměrně širokou, třeba cokoli, co má v justfile, se dost hodí, s tím se pak dokáže obstarávat sám... ale teď jsem si nachystal pomocí Coder prostředí, kdy si pro každej projekt automaticky pouštím kontejner, kde BUDE moct běžet --dangerously-skip-permissions a ještě třeba i s puštěným připojeným Chromem
no a dřív (před rokem?) jsem si nedokázal představit, že bych chtěl zkoušet Claude Code, když vlastně pořádně nevidím, co dělá, a používal jsem Roo Code, ale pak jsem zjistil, že mě API stojí víc než by mě stálo předplatné, a že prostě Claude Code dokáže fungovat nějak příjemněji než Roo, a při té příležitosti jsem CC propadl (jak je to terminál, tak ho dneska mám všude), a vlastně si dneska organizuju život kolem složek s markdownem (obsidian vault) abych ho mohl zapojit na cokoli budu potřebovat - no a očividně to vede k jinýmu přístupu, je potřeba mít ve věcech pořádek, ale Opus je disciplinovanej, takže i ten pořádek dokáže s trochou vedení dělat sám
a samozřejmě VŠECHNO je POŘÁD verzovaný v Gitu, a repo samo je automaticky zálohovaný
takže prostě mám projekt složku někde v kontejneru nebo VM, tam pustím claude, a pak buďto vím, co chci, nebo se třeba chci nějak zorientovat a zjistit co a jak, ale vlastně stačí říkat parťákovi, co "my" chceme udělat, a on to dělá ¯\_(ツ)_/¯ - je to takovej fulltime řízení a dohlížení na velice schopnýho ale zbrklýho juniora, a vytváření struktury, pomocí které se usměrňuje