AIRGURU: jo zrovna pred chvili me napadla vec, kterou jsem resil v praci, se schvalne zeptat GPT, jak se to dela.. .nez hledat dlouho v dostupnych knihovnach a dokumentaci, tak rovnou bum nasmeruje, napise kod, a poradi pripadne s dependecema na knihovny nebo jak je nalinkovat.
i kdyz teda onehda jsem chtel poradit s exportem importem do/z Blenderu nejake hodne specificke situace (vic ruznych softwaru, ktery jsem nevedel, jestli bude znat)
napsalo to konkretni postup.. na co kliknout
ve skutecnosti se to ale v necem trochu lisilo (mozna uvazoval jinou verzi blenderu), ale tu polozku jsem tam nevidel.. i kdyz podobny zazitek mam nekdy i u lidskych navodu :-)
chtel jsem poradit, proc ma 3d model cloveka pri exportu z blenderu do Iclonu nejaky zmuchlany telo.. zdeformovany animace.
poradil nejaky tipy v cem muze byt problem, coz jsem tak nejak tusil.
pak pry at mrknu na dokumentaci toho softu, ze po chudakovi AI text interpretovi chci nejak moc se vyznat ve vsech softech :-)
Tak mu pisu, ze ale ta jejich dokumentace je slabsi.. a ze jejich firemni technicky support ne vzdy moc pomuze
Navrhl neco, co me taky napadlo. At to pry zkusim proste nahodne ty settingy u exportu menit, ze treba tak najdu spravnou kombinaci, a dodal, ze se kolikrat takovym experimentovanim clovek neco i priuci. Coz je celkem moudrej poznatek.
Jo a bylo to resenim..:-) zkousel to s ruznymi settingy a nakonec jsem nasel po asi 20 pokusech spravnou kombinaci.