• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    DWAYSTAR WARS seriály - Spoilery povoleny!
    Otevřená diskuse o nove vychazejicích STAR WARS seriálech.
    SPOILERY POVOLENY!
    rozbalit záhlaví
    DWAY
    DWAY --- ---
    JADE:
    NAVARA: v Ep6 opustil dark side. Ja si myslim ze nazivu ho drzi temna strana, a oblek mu jen pomaha normalne fungovat.
    JADE
    JADE --- ---
    NAVARA: no ano, v eVI je i videt, jak blesky poskodi dychaci pristroj, ale tady evidentne taky Obi mu rozmastil dejchatko, helmu, slic sabrem na hlave (ano potesilo me ze byla vysvetlena ta velka jizva DV z eVI na hlave, protoze na zaberech v prequelech zkratka nebyla tak velka) a jeste takovej peknej slic pres zada...divim se ze ho to neprepulilo...
    NAVARA
    NAVARA --- ---
    JADE: V EP6 mohl zemřít na celkové poškození toho obleku - byl blesky zasáhnut komplet, nejen helma
    JADE
    JADE --- ---
    me teda nejvic mrzi, ze tam nebyl ani sebemensi naznak toho, jak Vader opet prezil takovej narez...koneckoncu ani v Rebels z duelu Ashokou nebylo nic jak se z toho dostal...proste mame kanon, ze bez masky umira a ejhle opet evidentne ne...to jako mohli udelat, alespon jak pro nej Palpatin zase treba nahodou prileti a zachrani mu prdel, nebo neco...ale predpokladam, ze kriznik s Grand Inquisitorem byl stale na orbite, takze asi tak...ale skoda velka no...
    ARAON
    ARAON --- ---
    DWAY: Jenomže to že má syna, si vydedukoval až po setkání s ním. Pokud by se potkal s nějakou anonymní mrtvolou, pokud tedy nebereme v potaz nějaký Force propojení ve chvíli, když Reva Luka kuchla, bylo by mu to jedno. Neměl by žádný důvod věřit tomu, co si Reva na základě napůl vyslechnuté zprávy vydedukovala. I kdyby dostala příležitost mu to říct. Což je dost nepravděpodobné.
    DWAY
    DWAY --- ---
    A taky si treba uvědomit, ze pomsta nebyva vzdy logicka.
    DWAY
    DWAY --- ---
    ARAON: netusil ano, jedno určitě ne. Vzdyt kvůli nemu pozdeji presel zpatky ke svetlu.
    ARAON
    ARAON --- ---
    DWAY: Nojo. Jenomže krom toho, že je to dost velkej logickej skok, tak Vader ani netušil, že má dítě. Čímž pádem by mu to stejně bylo šumák, i kdyby mu hodila k nohám Luková hlavu.
    DWAY
    DWAY --- ---
    ARAON: odvodila si ze to je jeho decko a kdyz Anakin pozabijel younglingy tak se rozhodla mu oplatit stejnou minci a zabit jeho decko.
    ARAON
    ARAON --- ---
    Takhle zpětně trochu nechápu jednu věc. Proč vlastně Reva chtěla zabít Luka? Pokud by ho brala jako způsob, jak se opět nějak přes Bena dostat k Vaderovi, živej by byl užitečnější. Jinak jí mohl být naprosto šumák.
    JADE
    JADE --- ---
    no me se to taky teda libilo...par vyhrad bych taky nasel, ale ty mi trosku "obhajuje" Clump v cenzurovanym auditku...za me super, ale teda, taky bych ho dorazil...to byl proste Obiwanuv double fail...ale zase asi je to mysleny v konzistenci, ze by se QuiGon neobjevil a this in not jedi way...a proste nemelo by to pokracovani...
    jinak jeste trosku k ty filmarine...Palpatin mi prisel spis jako puvodni Palpatin v eV...to je cele cgi, vubec si proste nebyl s MacDiarmidem podobnej mi prislo...a QuiGon teda taky hodne zestarnul i jako duch :)
    ANTICLOVEK
    ANTICLOVEK --- ---
    DWAY: jj presne jsem si rikal ze cas bude v realu trochu jinak ale takhle to tak proste pusobi no :)
    DWAY
    DWAY --- ---
    ANTICLOVEK: jj s tim souhlasim. Pravda mohl to byt casovy trik ze souboj revy a larsu nebyl ve stejnou chvili jako souboj Vader a Obiho. Ale spise to je holt filmarska zkratka.
    ANTICLOVEK
    ANTICLOVEK --- ---
    DWAY: jasný :)

    mno viděl jsem to jen jednou zatím, ale docela mě tahalo za oči, jak si tam v klidu povídají na začátku, zatímco jim křížník buší na prdel kanónama :) a pak i ten superrychlej přesun Obiwana po duelu za Lukem byl až moc zrychlenej na můj vkus:)
    DWAY
    DWAY --- ---
    ANTICLOVEK: klidne vyhrady hod :) Tady to je otevrena diskuse, ne klubiki lidi co davaji jen kladne hodnoceni. Vitam jakoukoli diskusi ktera nezklouzne do vzajemneho urazeni a podobne :)
    ANTICLOVEK
    ANTICLOVEK --- ---
    asi drobný výhrady bych měl, ale je to furt "jen" seriál a jako vlastně to bylo boží :) hlavně mě to prostě bavilo, tak to byla paráda .)
    DWAY
    DWAY --- ---
    KARLOSK: yop. A jak pak zvedl ty sutry tak sem mel nerdgasm a swtor flashback :)
    KARLOSK
    KARLOSK --- ---
    DWAY: jak pushnul Obi-Wan Vadera tak to bylo hodně wááu :)
    DWAY
    DWAY --- ---
    A hlavne sem byl nadseny, ze se konecne poradne force pushovalo :)
    DWAY
    DWAY --- ---
    ARAON: Qui-Gon byl vicemene jasny bylo by divne po vsech tech narazkach kdyby se neukazal alespon hlasem. Ghost byl prijemny bonus :) Ale ano, dival sem se na ten duel a konec znova a musim rict ze to bylo vse co jsem ocekaval :)

    Jedine v co jsem doufal bylo, ze bude mit sanci Obi ukazat, jak sou vlastne inquisitori slabi. Ale tim ze to ukazal Vader tak uz to vlastne ani nebylo moc treba. A to jak Revu vyresili mi vlastne ani nevadilo.
    ARAON
    ARAON --- ---
    No ale dostali jsme Palpatina, Qui-Gona, I Anakina pod maskou, Luka, Leiu a i na ten Skyhopper doslo. Uz chybeli jen C3PO a R2... :)
    KARLOSK
    KARLOSK --- ---
    ARAON: tady bych bral i kdyby pukla zem jak v neexistující Ep. VII jak rozdělila Mary Sue a Swolo. Ale co, bylo to moc fajn. Sice tam pár dírek bylo, ale série dobrá. Rád se k tomu budu vracet.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam