Mando ... no jeste uvidime, ale zacalo to zase pribehem o propracovanosti herniho side-questu a zas uplne zbytecnou mandatorni akcni scenou s krokodylo-zelvou (vazne nikoho nenapadlo zavelet ustup? mel jsem za to ze je trapi nedostatek clenu a tahle scena se zasvetcenim mela ukazat, jak se snazi zas postavit na nohy ... a pak takhle zbytecne riskuji - jsem uprimne zmaten, co to melo znamenat) - zatim mi to moc optimismu nedodalo
SPIKE411: Book of Boba Fett bylo fakt utrpeni, divat se na to nedoporucuju, ale par veci tam zasadnich bylo:
- zjistili jsme ze Luke zapomnel co se naucil behem OT a stavi novy rad Jedi, podle toho jak si asi nastudoval, ze fungoval pred imperiem, i kdyz by ted mel vedet jakych chyb se dopoustel a vesele je opakuje - ve sve nove nabyte "moudrosti" dal Groguovi na vyber: muze se stat rytirem Jedi, ale musi za sebou nechat vsechny zavazky - nebo se na to vyprdne a vrati se za Mandem, coz Grogu udela, cimz zresetuje finale druhy rady
- Mando si postavi/opravi/zupgraduje tu N1 stihacku jako svuj novy dopravni prostredek
- Mando se prizna, ze sundal helmu, je vyloucen z ty jejich sekty a dostane quest na redeemnuti
- Mando necha roztavit to svoje beskarovy kopi a necha z neho udelat krouzkovku pro Grogu