• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    DWAYSTAR WARS seriály - Spoilery povoleny!
    SEJDA
    SEJDA --- ---
    IKARI: mozna by to i Qui Gon prezil, kdyby ho mohl Obi Wan zachranovat a ne se venovat pacifikaci Sitha, ktery stejne pad i rozseknuti vejpul prezil a zasahl do Klonovych valek i do Rebelu.
    Qui Gon nebyl clovek a uz vubec ne Mandalorian, takze o jeho anatomii vime jenom to, ze neprezil.
    SEJDA
    SEJDA --- ---
    CLUMP: mne ty nahody fungovaly .. sila chtela, aby nasli Exogol, a tak se cely vesmir smrskl okolo Ray a hazel ji indicie pod nohy.
    V podstate jako ted s Ashokou, vsechno se muselo podarit, aby vedeli, ze maji jit na Seatos.
    Takto pro mne fuje sila. Silou nadany vidi ty indicie hned a proto mu to jde jako pomasle. Presne tusi kam si stoupnout, presne to ho donuti podivat se z okna. Neni to jenom o tom, ze vis, ze ve vedlejsi mistnosti jsou cervi, nebo ze na blizkem mesici je taky nekdo silou nadany.
    Ti, co silu nemaji v podstate hledaji na slepo, jako kdyz Mandaloriani nasli na Mandalore zakladnu Imperialu a mofa Gideona, namisto toho, aby nasli opusteny domov, v ktery doufali.
    THRAWN
    THRAWN --- ---
    CLUMP: jo, tím jsem si to taky vysvětlil, páč tuhle Rubikovu kouli by zvládla vyluštit I moje šestiletá dcera:) ale zase by stačilo zavolat a říct, hele vím kde je Ezra, letíš se mnou?:)
    NEVILL
    NEVILL --- ---
    IKARI: To už začíná jet v kategorii že se Jedi a Sith nebudou navzájem zabíjet, přece se nepřipraví o všechny ty budoucí hry a souboje, navíc už takhle jich je dost málo.
    CELLINDRA
    CELLINDRA --- ---
    IKARI: No přesně! Víme, že Sabine musí přežít, protože byla krátkovlasá v traileru. Úplně zbytečná devalvace ikonický zbraně.
    IKARI
    IKARI --- ---
    NEVILL: a ja si rikam proc? kdysi stacilo kdyz napr. Dooku usekl Anakinovi ruku a seknul Obi-Wanovi do nohy a clovek si rekl sakra, nasi hrdinove jsou v prusvihu - a tady to ani nehrajou na to, ze si mame myslet je Sabine mrtva, je to fakt zbytecny ... to uz musi byt schvalne, ne? :D
    CELLINDRA
    CELLINDRA --- ---
    NEVILL: Jjj, ani ty lightsabery už u Disneyho nejsou, co bejvaly... ;)
    ARAON
    ARAON --- ---
    NEVILL: Tak Qui-Gon to dostal hezky doprostred hrudniku. Srdce, pater. A od te doby vschny ostatni pichaj tak nejak off-center do bricha. :)
    NEVILL
    NEVILL --- ---
    Koukám že na lightsaber bodnutí skrz fakt umřel jen Qui-Gon, ostatní Silou nadání jedinci to nějak rozchodili nebo je zachránili na přístrojích a tady se v téhle tradici pokračuje...
    CLUMP
    CLUMP --- ---
    ARAON: Nuz z devitky byl debilni i v tom, jak ho nasli serii dementnich supernahod.

    Jen si rikam, jestli vyresit odemceni mapokoule bylo fakt tak narocny, ze to nezvladl ani Huyang, ani Ahsoka, ale museli letet za Sabine… Nebo to byla od Hery zaminka vzhledem k tomu, ze slo i o Ezru, jak ji do toho namocit. A Ahsoka to tak nak chapala? Ale asi jsem ochoten primhourit oko a nemyslet si, ze jsou tak nepozorny a hloupy, ze by je nenapadlo tech par otoceni a nevsimli si stejnyho symbolu na kouli a v chramu.
    ARAON
    ARAON --- ---
    THRAWN: Nuz z devitky byl debilni v tom, ze by fungoval jen pri pohledu z toho jednoho jedineho mista. Coz je hovadina.
    THRAWN
    THRAWN --- ---
    druhej dil mnohem lepsi, ta druha galaxie dobrej twist, sem myslel, ze jsou nekde v tech uknow regions nebo jak se to jmenuje, je pravda, ze Thrawn prej chce silny imperium prave kvuli hrozbe z vnejsku galaxie (takze by mohl byt navrat Juzan Vongu z legends, to by byla pecka, pac to byl teprv temnej matros do SW universa, ja jsem cetl jen komiks prvniho dilu a teda docela sila:) no rozhodne ted uz me to chytlo, me v tom prvnim dile vadil ten koncept s tou mapou, to je fakt jak z naky hry, to ze jdou hledat stopy nekam do Corelianskejch doku, to je mi mnohem blizsi (ale teda porad lepsi koule s mapou nez nuz z devitky:))
    ARAON
    ARAON --- ---
    CLUMP
    CLUMP --- ---
    Jinymy slovy:

    Admiral Ackbar - "It's A Trap!"
    https://www.youtube.com/watch?v=4F4qzPbcFiA
    CLUMP
    CLUMP --- ---
    Mam pocit, ze prave Force sensitive klidne neni, nebo jen zcela rudimentarni. Huyang prace Sabine v nemocnici rika, ze z Jediu, co znal za stovky let, je jeji schopnost pouzivat Silu rozhodne nejhorsi. Coz se de facto muze rovnat tomu, ze jako by nebyla. A bude to po mandaloriansku kompenzovat hi-tech picovinama!
    RUDIE
    RUDIE --- ---
    CELLINDRA: taky mě to furt trochu mrzí, ale třeba to ještě nějak smysluplně vysvetlej...
    CELLINDRA
    CELLINDRA --- ---
    Prosím vás a to, že je Sabine najedou Force user, vychází z čeho? Bylo to nějak naznačený v Rebels a uniklo mi to? Nebo prostě jenom "potřebujeme padawana pro Ahsoku"? Mně se na Sabine vždycky líbilo, že byla volnomyšlenkářská badass Mandalorianka (takovej zábavnější Din Djarin) a tenhle twist mi přijde teda mega trapnej.
    CLUMP
    CLUMP --- ---
    Tvl, vzdyt migrujici purgillove jsou i v zaverecnych titulcich. Primo pod nosem
    CLUMP
    CLUMP --- ---
    KARLOSK: A to jsem si vsiml i dalsich, co nezminuje, lol. Ne ze bych jich teda dal tolik sam, to ani nahodou.
    MAWERICK
    MAWERICK --- ---
    KARLOSK: nesmis ty clickbaity brat tak vazne :)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam