• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    DWAYSTAR WARS seriály - Spoilery povoleny!
    SEJDA
    SEJDA --- ---
    KARLOSK: dik, ted uz to dava smysl
    KARLOSK
    KARLOSK --- ---
    SEJDA: ok...

    SEJDA
    SEJDA --- ---
    KARLOSK: ghost o 30 let mladsiho Vadera vytahl Ahsoku.
    KARLOSK
    KARLOSK --- ---
    SEJDA: Co, že Force ghost Anakina vytáhl Ahsoku? Co je na tomhle špatně?
    KARLOSK
    KARLOSK --- ---
    Díl excelentní, ten závěr a týdenní čekání je teda ale k nasrání :)
    Mimochodem, to se všichni Inkvizitoři po zabití Ahsokou vypaří? Nebo jak to mám chápat?
    SEJDA
    SEJDA --- ---
    ARAON: kdyz Ezra vytahl Ashoku z minulosti, tak nejak to slo chapat, za predpokladu, ze existence Ashoky byla na Malachoru ukoncena. To same s Kananem. Coz je takovy trivnialni pripad cestovani casem pro male deti.
    Toto je ale novy timetravel bizar jak ze Star Treku. ;)
    ARAON
    ARAON --- ---
    CLUMP
    CLUMP --- ---
    Libi se mi ten motiv kritiky a zaroven ucty k radu Jedi. Kontrast konzervativniho Huyanga a lehce progresivni Ahsoky a neortodoxni nejedi Sabine. Treti epizoda zrcadli ANH (vycvik, prestrelka s vyuzitim strilny, prilet Ahsociny lode k prstenci a la Falcon k Hvezde smrti). Ale neni to jen vykradacka a mechanicka variace, je to zaroven fresh zpusobem, kterej se uplne nepovedl TFA. Libi se mi i dynamika mezi postavama na vsech stranach, treba kooperace Ahsoky se Sabine pri vesmirny prestrelce, naznacena revnivost mezi zaporakama i v ramci Novy republiky. I ten jemnej obcasnej naznak humoru. Jak se zapletka s mapou zpocatku tvarila jako zase dalsi hon za ohranym mcguffinem, ale rozviji se to s purgillama a jejich prastaryma migracnima trasama ne uplne blbym a pro me celkem fascinujicim smerem. Ma to dobrou atmosferu. Nechci to predcasne prechvalit a delat z toho zas masterpiece, porad to muze ztroskotat a upadnout, ale zatim me to proste dost bavi. I kdyz asi castecne chapu, ze zvolenej styl a pojeti nesedi kazdymu, zvlast po Andorovi (kteryho za masterpiece povazuju, ale taky to chtelo vic epizod, aby to bylo zrejmejsi).
    IKARI
    IKARI --- ---
    dneska teda fakt nic moc ... tentokrat jsem uz dostal pocit, ze jim dosla fantazie
    CLUMP
    CLUMP --- ---
    Jj, me prvni dve epizody prisly dobry a treti takrka perfektni, akorat kratka. Pomalejsi tempo je pro me vyhoda, ne nevyhoda. Samozrejme kdyz chce clovek rejpat, vzdycky neco najde, je treba vic benevolence nez u Andora, ale to platilo i pro Lucasovy Star Wars.
    RUDIE
    RUDIE --- ---
    Mně teda to příjemný tempo s vykreslováním postav vůbec nevadí, maximálně stopáž byla ostudně krátká.
    ANTICLOVEK
    ANTICLOVEK --- ---
    ARAON: Vader na konci Rogue one? :)

    jinak teda třetí díl za mě děsně nudnej filler.
    ARAON
    ARAON --- ---
    KARLOSK: No proto pisu "ve skafandru" a "ve vesmiru". Pac ciste teoreticky ty kone byli v atmosfere planety v normalni gravitaci.
    KARLOSK
    KARLOSK --- ---
    ARAON: v neexistující epizodě 9 tam mám pocit běhali po povrchu tý lodě s těma koněma nebo co to bylo, snažím se na tu trilogii zapomenout. :D
    ARAON
    ARAON --- ---
    KARLOSK: Kdyz nepocitam ty stormtroopery, poflakujici se na povrchu Death Star, kdyz byl Falcon tazeny do hangaru, nebylo to poprve, co jsme videli ve Star Wars nekoho ve skafandru ve vesmiru, a navic ve stavu beztize?
    KARLOSK
    KARLOSK --- ---
    Nic víc mi nepřipomnělo Clone Wars než Ahsoka ve skafandru odrážející střelbu lightsaberem
    SEJDA
    SEJDA --- ---
    IKARI: mozna by to i Qui Gon prezil, kdyby ho mohl Obi Wan zachranovat a ne se venovat pacifikaci Sitha, ktery stejne pad i rozseknuti vejpul prezil a zasahl do Klonovych valek i do Rebelu.
    Qui Gon nebyl clovek a uz vubec ne Mandalorian, takze o jeho anatomii vime jenom to, ze neprezil.
    SEJDA
    SEJDA --- ---
    CLUMP: mne ty nahody fungovaly .. sila chtela, aby nasli Exogol, a tak se cely vesmir smrskl okolo Ray a hazel ji indicie pod nohy.
    V podstate jako ted s Ashokou, vsechno se muselo podarit, aby vedeli, ze maji jit na Seatos.
    Takto pro mne fuje sila. Silou nadany vidi ty indicie hned a proto mu to jde jako pomasle. Presne tusi kam si stoupnout, presne to ho donuti podivat se z okna. Neni to jenom o tom, ze vis, ze ve vedlejsi mistnosti jsou cervi, nebo ze na blizkem mesici je taky nekdo silou nadany.
    Ti, co silu nemaji v podstate hledaji na slepo, jako kdyz Mandaloriani nasli na Mandalore zakladnu Imperialu a mofa Gideona, namisto toho, aby nasli opusteny domov, v ktery doufali.
    THRAWN
    THRAWN --- ---
    CLUMP: jo, tím jsem si to taky vysvětlil, páč tuhle Rubikovu kouli by zvládla vyluštit I moje šestiletá dcera:) ale zase by stačilo zavolat a říct, hele vím kde je Ezra, letíš se mnou?:)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam