• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    DWAYSTAR WARS seriály - Spoilery povoleny!
    DWAY
    DWAY --- ---
    CLUMP: Jako musim rict, ze Chandrillan disco jsem fakt necekal. Ale jakoze prekvapeni v dobrem. Na Hvezdne Valky dost originalni, a te scene to pridalo prekvapivou atmosferu. Preste jak pises, extaticka hudba s tragickym podtextem.

A cekam jsem, kam az budou mit odvahu zajit s tim znasilnenim. (jako necekal jsem, ze to dotahne az do konce, ale byl jsem zvedavy co si dovoli reziser)
    SPIKE411
    SPIKE411 --- ---
    How ANDOR Adapts History Into Star Wars.
    https://youtu.be/eRRt_ESnmaQ
    CLUMP
    CLUMP --- ---
    Architecture can Tell a Story: An Architect Reviews
    https://www.youtube.com/watch?v=rKrALAyBfDE
    SPIKE411
    SPIKE411 --- ---
    How Andor Masters the Art of Style
    https://youtu.be/KBBzrDdlrBY

:)
    SPIKE411
    SPIKE411 --- ---
    SEJDA: Za mě to bylo strašně natahované a nevyužitý čas, hrozně z toho čouhalo, že Case potřebují na nějakou dobu někde zahrabat, aby mohlo proběhnout drama jinde. A samozřejmě se z toho dostal přesně v ten okamžik, aby mohla jedna postava umřít. Ach jo.
    Mohla se tam objevit nějaká zajímavější postava nebo zajímavější konflikt. 🤷‍♂️
    CLUMP
    CLUMP --- ---
    V ramci soundtracku dava smysl, ze party mix songu Niamos je soucasti skladby Brasso. Protoze jsme smutny s postavama, ze umrel, coz dodava jinak extaticky hudbe tragictejsi raz (plus obet Mon). Ale stejne by to meli vydat i separatne v delsi verzi, at je z toho hit i v teto galaxii.

Brasso
    https://youtu.be/HK1u_X_rsx4?si=RK1oZf8dCgu7Kcx7
    CLUMP
    CLUMP --- ---
    Tahle scena nebyla ve scenari a Tony ji puvodne nechtel nechat, nastesti ale dal na rezisera a mame tu jednu z nejvtipnejsich scen a cela ta vecere je diky ni jeste lepsi.

'Andor' creator originally 'hated' one aspect of hilarious dinner scene
    https://ew.com/andor-creator-tony-gilroy-originally-hated-aspect-hilarious-dinner-scene-11714092

XCHAOS
    XCHAOS --- ---
    RUDIE: tak že se dvě party rozhádaných vyhladovělých proto-Rebelů snažej navzájem zabít mi přišlo temný dost, a když na závěr odhalili tu lokalitu, tak to bylo docela stylový...
    SEJDA
    SEJDA --- ---
    RUDIE: ja jsem to necekal, a za mne dobry, rebelie je na zacatku, rebelu bude pribyvat ale nejdrive je se potreba vyrovnat s piratmi, kteri pomahali do ted
    RUDIE
    RUDIE --- ---
    SEJDA: joo no Clone Wars vibe, nejak mi to zily netrha, ale do toho jinak realistickyho thrillerového formátu mi to vůbec nezapadalo.
    SEJDA
    SEJDA --- ---
    RUDIE: mozna si pro tu komedii nestihl vsimnout, ze tam za ani ne pul dne 3 zemreli. Byli to spise klasika pirati z Clone Wars

Podle mne Toyove jsou jenom predehra, bude tam pribyvat lidi, celebrit, bude se to velmi rychle rozrustat. A pro to je dobre vedet, co sa da jist a co te muze zabit.
    CLUMP
    CLUMP --- ---
    Me prislo, ze v tech trech dilech bylo celkove vic komedialnich momentu nez v prvni rade. Sceny se Syrilem, jeho matkou, trochu Krennic, ruzny momenty na svatbe, ty povstalci… Zasmal jsem se i pri finalnim padu znasilnovace, jak se jeste mrdnul navic hlavou o bedny… Aby to pak ale skoncilo cely dost depresivne, ale zaroven energeticky diky Niamos! remixu.

Ale je fakt, ze ty povstalci od Mayi Pei byli fakt hrozny mamlasove a slo o nejslabsi cast… Ale nic hroznyho, chapu, ze to ma ilustrovat budouci vyvoj povatani od rozhadanych frakci bez zkusenosti po funkcni organizivanou Aliance a vudcovsky potencialy Andora. A ze by ty toyove nakonec polozili zaklady zakladny na Yavinu 4? Coz byl btw dobrej reveal na zaver zaberem na pyramidy a oranzovou planetu na nebi.
    RUDIE
    RUDIE --- ---
    mne ta kradez prisla v pohode. Spis cela ta linie s tema toy povstalcema mi prisla trochu moc komedialni meh (takze vlastne klasicky Star Wars), ve srovnani s tim, jak zatim byl Andor zatim spis seriozni/temnej.
    MORIARTY
    MORIARTY --- ---
    Teď jsem dokoukal první tři díly Andora a jak [SPIKE411 @ Star Wars] psal, že mu přijde ta krádež Avengera jako haluz, tak mě to naopak dost připomnělo, jak jsem se učil lítat v Elite:Dangerous, taky jsem při prvním výletu ze stanice pomlátil loď o stěny, že na mě ochranka nakonec začala střílet. :)
    XCHAOS
    XCHAOS --- ---
    SEJDA: tak spíš takovej zvláštní oldschool trance. V podstatě 70's disco, ostatně odehrává se to 4 roky před 1977 :-)
    SEJDA
    SEJDA --- ---
    A jinak, zaver 3. dilu epicky s tim technem (znalci opravi), tesim se jaky bude zaver 6. dilu
    SEJDA
    SEJDA --- ---
    Bee zustal .. s Brassovou holkou.
    CLUMP
    CLUMP --- ---
    SEJDA: Tipuju, ze az ve finale. Cas v Rogue One rikal snad Jyn, ze neni jedina, kdo prisel o vsechno.
    SEJDA
    SEJDA --- ---
    Smutne je, ze Bix taky nekdy zemre. Ma Cassian cuch na sebevrazedne holky?
    No a Dedra, najde svoje rodice?
    CLUMP
    CLUMP --- ---
    Kostymy a vyprava jako vzdy perfektni, kolik komparzistu museli obliknout na svatbe. Stejne tak celkove vizual, triky… Jaktoze to vypada tak dobre? Bylo to pekne drahy ocividne, je to fakt videt.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam