• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    DWAYSTAR WARS seriály - Spoilery povoleny!
    RUDIE
    RUDIE --- ---
    IKARI: ses hovno romantik)) urcite to je jenom velka nenaplnena laska, utnuta snatkem z rozumu!)
    IKARI
    IKARI --- ---
    CLUMP: myslim, ze je bezpecny tvrdit, ze ty dva spolu kdysi neco meli ... a protoze Mon je taky vdana od patnacti, tak s nim velmi pravdepodobne zahybala svemu manzelovi (coz jeji manzel vi)
    SEJDA
    SEJDA --- ---
    CLUMP: chtel jeji telo.
    CLUMP
    CLUMP --- ---
    Bonus otazka: nechtel Tay na konci hovoru s Mon ji vyjadrit jeste ke vsemu city? Neco chtel jeste dodat, ale nakonec to utnul.
    IKARI
    IKARI --- ---
    CELLINDRA: jednoduse, Tay prisel o velky prachy, nejspis dost velky na to aby ho opustila zena, a potreboval tu ztratu nejak vykryt, a Mon ma prachy, tak ji jen tak lehce zacal vydirat tim, ze ji pripomnel co na ni vi ... jestli si vybavuju dobre, tak to byl on kdo Mon v prvni rade zprostredkoval tu pujcku, co zahladila stopy po jejim financovani rebelu, takze nevim kolik toho presne vi, ale zjevne dost
    CLUMP
    CLUMP --- ---
    To by me vubec nenapadlo, ale po scene, kdy matka rika, ze otec byl dobrodruh a najednou zmizel… Ale asi je stejne blbost.

Zdroj a diskuse: https://www.reddit.com/r/andor/s/Ftz1lJIe61

DWAY
    DWAY --- ---
    CLUMP: A Vader ma bitevni meditaci 3.0 kdy najednou kontroluje cele imperium? Mi se to naopak libilo (ne to znasilneni), ze to ukaze, co se stane jakmile se dostanou k moci skety.

Takze to ze by mu Vader force choknul koule nic nemeni na tom, ze kdyz tam Vader neni, tak se Jeff zjevne chopil prilezitosti.
    SEJDA
    SEJDA --- ---
    CELLINDRA: ten zrzavej je mafian. Kay pomahal Mon zakryvat uz probehle transakce a i dalsi cerpani penez az do bodu, dokud se mu nenahromadily castky, ktere zakryt nesly. V ten moment zacal hledat nekoho moviteho, kdo by s rim nemel vubec zadny problem.
    A stejne jako zrzavy mafian i Kay investoval osobni penize do nejakych oblasti, ktere byly poskozene rebelii, vzdyt nakonec rebelove ukradli penize, Imperium zavedlo prisne ochranne politiky to vzdy poksodi obchod.
    Takze ho hlodalo, ze se mu snizil objem potencialnich vynosu (vid dnesni nervozita z padu americkych trhu). Ani jeho bohati kamosi uz nebyli tak bohati jako vcera. A do toho rozvod a to je ve slusnych spolecnostech spojene se ztratou ohromneho mnozstvi majetku.
    Takze chtel vic.
    CELLINDRA
    CELLINDRA --- ---
    Mohli byste mi prosím vysvětlit, o co šlo v tý konverzaci Taye Kolmy s Mon Mothmou? Pustila jsem si to dvakrát a stejně mi to moc nedochází - asi si to už nepamatuju z první sezóny. Myslela jsem, že finanční machinace Mon Mothmy zakrejval ten zrzavej bankéř a ne Tay? A o co jemu vlastně šlo? Udělat nějaký investice, který mu pokazila rebelska aktivita? A ví in vůbec, že Mon Mothma je součástí Rebélie?
    Dík moc.

BTW scéna Dedra + Syrilova matka je top - přestože mi to moc nesedí do Star Wars, jako recept na jednání s tchýní nejlepší! :)))
    SEJDA
    SEJDA --- ---
    CLUMP: Vader byl gantleman. Zavrazdil mnohem vice muzu, nezli zen.
    CLUMP
    CLUMP --- ---
    Darth Vader anti sexual harassment PSA

Reddit - The heart of the internet
    https://www.reddit.com/r/StarWarsCirclejerk/s/ybZmJiNl2V
    MAWERICK
    MAWERICK --- ---
    CLUMP: Tak US of A ma obecne se sexem (a nahotou) ve filmech o dost vetsi problem nez s nasilim... to je realtivne dlouhobej trend
    SPIKE411
    SPIKE411 --- ---
    CLUMP: A nezapomeň na brýle!
    CLUMP
    CLUMP --- ---
    DWAY: S tim pokusem o znasilneni je vtipny, ze podle StarWarsTheory by to prej Vader a Imperium netolerovali. Ok… Je hezky, ze navazuje na tradici absrudnich komentaru Andora, minule prohlasil, ze do SW nepatri cihly a srouby! Furt on i cast fandomu volaji po dark and gritty R-rated SW, kde by Vader brutalne vrazdil horem dolem muze, zeny, deti a pak toto… Aspon jsou z toho pekny memisky.

StarWarsTheory @realswtheory · 23. 4.

SA in SW feels unnecessary. You can portray power dynamics and making the audience hate the empire in other ways without taking it to such a disgusting place.

Vader wouldn't tolerate that shit nor does the Empire condone it.

It has no place in Star Wars. Period. Unnecessary.
    IKARI
    IKARI --- ---
    SPIKE411: ja se nenudil a neprislo mi to natazeny, ale Andora mohli teda uklidit o dost lip, s tim souhlasim

a ta honicka s Tie fighterem na zacatku mi docela vadila, nebyla mod dobre udelana a nastavilo to uplne spatny ton, tim ze to pripomelo jiste jine spatne sceny v jinych serialech a filmech - prijde mi, ze to tam vubce nepatrilo a bylo to tam jen aby to splnilo kvoty na akci

jinak mi to prijde zatim lehce slabsi nez prvni rada, ale nic hroznyho, par veci tam bylo vyslovene exelentnich, tak jsem zvedav jak to pujde dal :)
    DWAY
    DWAY --- ---
    CLUMP: Jako musim rict, ze Chandrillan disco jsem fakt necekal. Ale jakoze prekvapeni v dobrem. Na Hvezdne Valky dost originalni, a te scene to pridalo prekvapivou atmosferu. Preste jak pises, extaticka hudba s tragickym podtextem.

A cekam jsem, kam az budou mit odvahu zajit s tim znasilnenim. (jako necekal jsem, ze to dotahne az do konce, ale byl jsem zvedavy co si dovoli reziser)
    SPIKE411
    SPIKE411 --- ---
    How ANDOR Adapts History Into Star Wars.
    https://youtu.be/eRRt_ESnmaQ
    CLUMP
    CLUMP --- ---
    Architecture can Tell a Story: An Architect Reviews
    https://www.youtube.com/watch?v=rKrALAyBfDE
    SPIKE411
    SPIKE411 --- ---
    How Andor Masters the Art of Style
    https://youtu.be/KBBzrDdlrBY

:)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam