• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    DWAYSTAR WARS seriály - Spoilery povoleny!
    CLUMP
    CLUMP --- ---
    A jsem presvedcen, ze opakvany shlidnuti odhali jeste dalsi detaily a bohatstvi stejne jako u prvni rady. A urcite nebude jen jedno.
    CLUMP
    CLUMP --- ---
    Me jenom stve, ze jsme nevideli flotilu Aliance. Ani ne nutne v akci, ale par zaberu ve vesmiru. Mozna i nejakou mensi vesmirnou akci. Aspon jsme ale videli povstalecky vudce nebo koncil nebo co to je se stejnyma postavama jako v RO. Brblalove, jejich sceny miluju. "There is no hope!" A i jinak super, dobre to finale vymysleli, pro me rada prekvapivych zvratu a zakrut a zaroven prechod do RO je plynulejsi, nez jsem cekal. Andor fakt vypadal hodne jako na zacatku RO. Byly to jen uces, obleceni, liceni a nasviceni, nebo ho i nenapadne vyhladili?
    IOM_NUKSO
    IOM_NUKSO --- ---
    Ja jsem tam dost citila ten nedostatek casu, ohromna skoda, ze nebyl prostor aspon o sezonu vic. Nektere linie zustaly jen v naznacich. Zajimalo by me treba vic o Dedre krom toho kratkeho posledniho zaberu. Stejne tak Bix a Kleya. Taky mi bylo malo Saw Gerrery.
    A nevim, zda jsem to jen nepochopila, ale nejak jsem cekala jeste pokracovani incidentu na svadbe s Tayem.
    RUDIE
    RUDIE --- ---
    Já jsem měl po osmý s devátý epizodě obavy, že to bylo předčasný finále a ve skutečnosti to zvládli udržet famózně.
    Už koukám podruhé a i ty rebelové v prvních dvou epizodách mi skoro nevadili.
    Celkově už asi nejsem schopen říct, jestli mám radši 1. sérii nebo ne. Bylo to prostě krásný, snad to dostane všechny ceny světa.
    THRAWN
    THRAWN --- ---
    tak jsem to vcera doukoukal a super, jen teda ted je mi trosku lito, ze to nebylo roztazeny do tech 4 sezon:) ta prvni sezona byla pro me lepsi, delsi, ale uzil sem si ji vic, ale mozna proto, ze uz sem ji videl trikrat, doufam, ze tahle druha seozna bude taky jeste lepsi na dalsi zkouknuti. Ted ale pokracuju v Rogue One, dal jsme teda jen prvnich 15 minut, ale navazuje to fakt dobre, super prace fakt

jinak teda ale takhle zpetne me z ty druhy seozny nejvic bavili prvni tri epizody a pak ta desata, ta za me top, ikdyz porad vsude pisou jak nejlepsi je osma:)
    DWAY
    DWAY --- ---
    RUDIE: Zrovna Cass a K2 si dovedu predstavit jako animak ala Clone Wars. A idealne s temnejsim pojetim. Posledni dobou je dost animaku, kde se uplne neboji sahnout si na R rating.
    DWAY
    DWAY --- ---
    A jeste porad nevydali posledni cast soundtracku :-/
    SPIKE411
    SPIKE411 --- ---
    SITH: Tam vůbec byly "camera angles"... ležící storm trooper na začátku; přepadový oddíl ve stísněném raketoplánu...
    SITH
    SITH --- ---
    jedna z nejsilnějších scén poslední episody imho

RUDIE
    RUDIE --- ---
    XCHAOS: akční film nemyslím, prostě materiál na obdobně laděnou sérii z posledního období budování povstalecké aliance by se našel, časový zkratky byly občas značný.
    XCHAOS
    XCHAOS --- ---
    RUDIE: no, jako samozřejmě, pak by to zase byl akční film a ne komorní špionážní drama (i první série byla nakonec víc akční, než tahle). Na druhou stranu, v SW vesmíru je nějaká akce pořád a tohohle bylo zatím málo. Takže jako já si nestěžuju a hodnotím to vysoko. Zejména projev Mon Mothmy, nebo odhalení, jak a proč většinou fungujou policejní provokace (dobré školení pro aktivisty...)

Ale přesto mi překvapilo, jak málo povstaleckých aktivit se vlastně odehrálo před Rogue One. To snad i v rámci Rebels se odehrálo víc kosmických bitev.... měl jsem neurčitý pocit, že epizoda IV už navazovala na nějakou historii galaktické občanské války, a Rogue One tenhle pocit akorát posíil - ale teď to vypadá, že se vlastně do té doby kromě pár demonstrací a pouličních riotů vlastně nedělo nic velkýho...
    FABE
    FABE --- ---
    Do ted si pamatuju, jak jsem sedel se spadnutou bradou u konce prvni serie a neveril, ze neco takoveho mohlo pod Disney vzniknout., ale konec druhe serie, ufff, to byl teda vzhledem k tomu, ze vime, co se stane na konci Rogue One, pro me jako rodice fakt mimoradne silny zazitek a prebiji to i 8 epizodu (za me teda ve finale devata o fous lepsi kvuli te nalehavosti).

Neskutecne komplexní na vsech rovinach skvele fungujici filmovy zazitek, klobouk dolu pred tvurci, jak to vse udrzeli a krasne napojili zaver na Rogue One, ktery je ted diky tomu serialu jeste lepsi a ja se tesim az si ho zase ted v blizke dobe pustim:)
    JONY
    JONY --- ---
    Já bych byl rád, kdyby minulost Luthena dál nerozebírali a nechali to tak.I s tím flashbackem vlastně o něm nic moc nevíme a přijde mi to idealní.
    RUDIE
    RUDIE --- ---
    XCHAOS: no mohla to bejt krásná prostřední série ještě, budování Yavinu, finální utahování šroubů na Coruscantu, přesun Baila, zábavný akce Cassiana a K2SO... škoda no(
    XCHAOS
    XCHAOS --- ---
    KARLOSK: ano, ale přesto, že o ní byla celá jedna epizoda, není uváděna jako "hlavní role". No, jako celé to bylo limitované tím, že ta hlavní informace, o kterou se celou dobu hrálo, byla existence Hvězdy smrti.

Přiznám se, že i když to bylo strhující, tak jsem čekal vúce příběhů o tom, jak kontaktovali dílčí povstalecké skupinky a tak. Svět animáků a svět hraných filmů je pečlivě izolován, aby náhodou k souvislostem OT nebylo potřeba shlédnout jediný animák pro děti (ale trochu i obráceně, aby se děti nedožadovali filmů "pro dospělé", jako pokračování něčeho?)

No, je to dobré bludiště, vedlejší postavy Andora sgěží budou mít spin-off, protože nejsou dost "pro děti" (možná tak dobrodružství Luthena a Kleyi zamlada, ale to by byl tak nějaký comics, maximálně...)
    SITH
    SITH --- ---
    Konec dojemný, fakt skvěle natočený
    SPIKE411
    SPIKE411 --- ---
    KARLOSK: Spíš měl už tak rozleptané plíce, že si potřeboval občas prachobyčejně dejchnout kyslíku.
    DWAY
    DWAY --- ---
    Wow
    KARLOSK
    KARLOSK --- ---
    XCHAOS: co k tomu říct... Dobře napsanej strong female character... moc pěkné herečce...

XCHAOS
    XCHAOS --- ---
    No, já si říkal, že Kleya Marki nakonec bude docela důležitá postava...
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam