• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    DWAYSTAR WARS seriály - Spoilery povoleny!
    IKARI
    IKARI --- ---
    one little journey

IKARI
    IKARI --- ---
    CLUMP: nebo je mozny, ze za nikym z nich, ze by skoncil rovnou v pracovnim tabore, bez nejakych ceremonii :)

ale hlavne Partagazova smrt je vlastne pomyslnou smrti celeho ISB, protoze do ted potlacovat rebelii byla hlavne prace rozvedky, ale ted kdyz se ukazali byt neschopni to ukocirovat, tak to prebere armada (namornictvo), cimz se z toho stava skutecne otevrena valka i z pohledu Imperia
    CLUMP
    CLUMP --- ---
    Kouknul jsem na posledni tri epizody znovu a skutecne mi to prislo jeste lepsi a opet jsem slzel radosti i smutkem. Kazdopadne nutkani koupit Lego u-wing intesifies. Jen skoda, ze mezi figurkama nejsou i Kleya a Melshi…

https://www.lego.com/cs-cz/product/rebel-u-wing-starfighter-75399

SITH
    SITH --- ---
    CLUMP: císař samozřejmě
    CLUMP
    CLUMP --- ---
    Andor showcases the power of music to oppose tyranny – an homage to the French Resistance
    https://theconversation.com/andor-showcases-the-power-of-music-to-oppose-tyranny-an-homage-to-the-french-resistance-256522

Ghorman Anthem | Andor s02e08
    https://www.youtube.com/watch?v=qKx-SeT9Ry0&t=61s
    CLUMP
    CLUMP --- ---
    CLUMP
    CLUMP --- ---
    IKARI: Za kym myslis, ze mel jit Partagaz na koberecek, nez se zastrelil? Krennic rikal, ze ho nemuze chranit, tak predpokladam, ze to byl nekdo vys. Tarkin? Yularen? Vader? Palpatin?
    IKARI
    IKARI --- ---
    jinak se ma Andorovi libi jak doplnil tu "kontinualni linii" imperialnich zapoaraku od nejnizsiho po nevyzsi ... na zacatku je Dedra a Partagaz, prez ne pozname Krennica, pres Krennica pozname v Rougue One Tarkina a Vadera, a pres Vadera pak samotneho cisare - kazdeho z nich vidime v nejakou chvili interagovat s tim vyzsim clankem v retezu :)
    CLUMP
    CLUMP --- ---
    Benjamin Bratt je siroce otevren moznosti si znovu zahrat Baila Organu. A chtel byt i na svatbe, ale Tony rekl ne, uz je pozde. Jak miluju Jimmyho Smitse v roli Baila, tak Ben ho zahral taky skvele. Bal jsem se, ze mi preobsazeni bude vadit, ale ne.

'Andor' star Benjamin Bratt weighs in on playing Bail Organa again
    https://ew.com/andor-benjamin-bratt-weighs-in-playing-bail-organa-again-11733565
    CLUMP
    CLUMP --- ---
    IOM_NUKSO: Ja jednu nej postavu nedokazu urcit. Luthen, Mon, Saw, Syril, Dedra, Partagaz, Cas, Krennic… tezko vybirat (byt Partagaz a Krennic i jsou spis vedlejsi).

Coz me privadi k tomu, ze nejen hlavni a vedlejsi, ale i minirole jsou skvele obsazeny. Muj oblibenec ted v druhy serii byl treba obtloustel imperial, co stal v pozadi u prepazky u vstupu do Syrilova uradu, jak ho tam nejdrive nechteli pustit. A on se jen cpal a gestikuloval. Ale perfektne:))
    CLUMP
    CLUMP --- ---
    JONY,
    CLUMP: Jo tady jsem to cetl + zajimava diskuse nize:

Reddit - The heart of the internet
    https://www.reddit.com/r/StarWars/comments/1kk3x2y/is_dave_filoni_blocking_interesting_star_wars/
    SPIKE411
    SPIKE411 --- ---
    FABE: Zavřít ji do stejného (typu) vězení jako Cassiana v první řadě bylo ošklivé.
    SPIKE411
    SPIKE411 --- ---
    JONY: JONY: *Andora v obou případech (je to jméno postavy, takže životné skloňování)
    FABE
    FABE --- ---
    z FB a cela Narkina 5 pry inspirovana THX 1138

CLUMP
    CLUMP --- ---
    JONY: Taky jsem ten drb zaznamenal, ale jestli si pamatuju, bylo to snad od autoru Filonim odmitnutych SW projektu. Treba byli jen zhrzeny, ze je Dave odmitl. Andora Gilroyovi odklepnla pry sama KK a Gilroy tak udajne obesel "Filoni filter". Ale to bylo jeste pred Filoniho povysenim, tak buhvi jak to je. Verejne Gilroy dava Filonimu kredit, ze diky nemu byl Andor possible, ze proslapal cestu a ze osklivy veci, co se rikaj o animozite, nejsou pravda. A Dave ted na Celebration rikal, ze ma rad vsechny odstiny SW. Ale zas asi nebudou oficialne tvrdit, ze furt jenom hejt.
    IKARI
    IKARI --- ---
    CLUMP: tohle je poprvy, co si pamatuju, kdy se netesim a nevyhlizim zadny novy Star Wars ... zvlastni pocit - ale zas muzou prekvapit uz jen v dobrym :D
    IOM_NUKSO
    IOM_NUKSO --- ---
    CLUMP: tak Skarsgardovo charizma do te role zapadlo perfektne, moje asi nejoblibenejsi postava v Andorovi.
    JONY
    JONY --- ---
    Mě by zajímalo co je pravdy na těch údajných informacích o tom, jak Filoni nemá Andor rád a být na něm, tak ten projekt neexistuje.
    CLUMP
    CLUMP --- ---
    Ackoliv se popravde tesim i na Ahsoku 2, Mauluv animak, Usvit Jediu (kde scenar pise Beau Willimon, autor trilogii Narkina 5 a epizod 4-6 druhy rady o Ghormanu pred masakrem), anime Devata jedi a nakonec i na toho Manda a Grogu. Nastesti neoatrim mezi ty, pro ktery jsou SW mimo Andora dead. Ackoliv Andor, to je laska na druhou a myslim, ze ho muzu jednoznacne zaradit mezi top 3 nej serialy vsech dob, aspon z tech, co jsem videl. Nevidel jsem teda jeste The Wire.

Snad budou zne pri rozdavani cen a snad Lucasfilm nejak na Andora navaze, at uz primo, nebo neprimo. Btw 10. epizoda dobre ukazala, ze serial nutne nepotrebuje Cassiana.
    CLUMP
    CLUMP --- ---
    Ja chtel taky vic Sawa, vic vseho! Ale to je proste znamka kvality, jak nam ty postavy a serial vrostly do srdci, mozku i plic a zlaz. A asi urcitej smutek, ze je po vsem. Obava, jestli jeste nekdy dostaneme Star Wars takhle hluboky a komplexni. Ale jak uz tu zaznelo xkrat, cekaji jas opakovany shlidnuti, coz muj smutek mirne mirni a uz se nemuzu dockat.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam