• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    UNCLE_JIMBODiablo Immortal
    LOJZEE
    LOJZEE --- ---
    ja vylevlil crusadera, ale pak me to zacalo poustet, uz jsem to tyden nezapl... ale je to dobryy l, mikrotransakce neresim, jako mobilní diablo je to pecka, tuna smysluplnyho contentu, dobry fighty, grafika, pribeh v kampani. proc ne.. akorat teda, kdyz chce bejt nekdo endgsme top player a pvp ultrakiller, tak se to prodrazi..

$25 Rift Simulator
    https://dimi777.github.io/diablo-rift-simulator/
    KORAL
    KORAL --- ---
    Já musím souhlasit s KOC256 a HONZA09.
    Ta hra se vážně dá hrát bez toho, abys do toho vrazil peníze. A pokud chceš autory nějak podpořit, tak Battle pass je dobrá volba.
    Ale jak tu zaznělo, je to žrout času, jako každé Diablo. Tedy ten end game. Pokud to jedete jen kvůli příběhu, tak je to fajn.

Myslím, že by možná kolem toho nebyl takový hejt, kdyby to zůstalo jen na mobilu a nešlo to i na PC. Na PC jsou lidi na monetizaci mnohem víc háklivý, než na mobilu, kde se to už tak nějak bere jako standart.
    KOC256
    KOC256 --- ---
    HONZA09:
    to je ten nesmysl a bude zde asi nejoblibenejsi flame...

Ja to hral 14 dnu a nedonutilo me to kupovat byt jedinou vec. Ale tak ja nepotreboval mit kridla a v bojich jsem obstal tak jako tak...
    HONZA09
    HONZA09 --- ---
    Jj, mě to ty tři dny taky bavilo. Ale nechci trávit čas ve hře, kde musím kvůli gearu kupovat bedny. Hodně beden.
    KOC256
    KOC256 --- ---
    Já jsem spokojenej. Začal jsem když jsem byl nemocný, dostal postavu na 60 (7) a pak prostě skončil, protože jsem raději byl venku než trávil čas hraním... Aktuálně jsem to od čtvrtku nezapnul...
    KOC256
    KOC256 --- ---
    HONZA09:
    miluji převzaté názory... Asi proto nečtu co si myslí ostatní a názor si dělám sám!
    HONZA09
    HONZA09 --- ---
    LUCIEN: No můžeš to hrát jen do tý doby, dokud si nechceš maxovat postavu nebo být kompetitivní v PvP.
    LUCIEN
    LUCIEN --- ---
    Asi tu rozjedu flejm... ale musím to říct, protože všude čtu samej hejt. Já jsem nadšenej a spokojenej - kdo by ještě před pár lety řekl, že si budu moct proběhnout pár riftíků v metru. Vždyť je to hra na mobil, oddychovka kterou zapneš když nemáš zrovna co dělat. Jsem od spuštění lvl 50, takže hraju denně jen tak hoďku a to mi stačí na to, abych byl pořád překvapenej kolik toho tam je a co všechno můžu dělat. Já bych pochopil kdyby lidi takhle řvali u D4, ale u mobilní hry?!

Zabít pár mobek, posbírat goldy a nepotřebný věci a jít dál. Dyť Diablo nikdy o ničim jiným nebylo a teď to můžeš hrát v mobilu, haleluja :)
    HONZA09
    HONZA09 --- ---
    Mě ta hra vlastně docela bavila. Za Nekromanta. Ale po třech dnech jsem to vypnul a už nezapnul, protože mě naštvalo, jak vyplul na povrch celej ten obludnej system s těma gemama.
    SAMGARR
    SAMGARR --- ---
    Ten jim to teda nandal!
    KORAL
    KORAL --- ---
    Tak, když už to vzniklo, tak sem hned dáme nějakou tu zprávu, co rozvíří vody :D

Utratil v Diablu Immortal 370 tisíc korun, pak autory poslal ostře do háje
    Streamer utrácel v Diablu Immortal peníze, dokud se mu nepodařilo získat drahokam na maximální úrovni. Poté s hrou sekl.

Utratil v Diablu Immortal 370 tisíc korun, pak autory poslal ostře do háje - iDNES.cz
    https://www.idnes.cz/hry/novinky/diablo-immortal-mikrotransakce-vydelky.A220620_085847_bw-novinky_oz
    TORI
    TORI --- ---
    Vítejte a ať se vám tu líbí.

Můžete pozvat své přátele.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam