• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    UNCLE_JIMBODiablo Immortal
    dlouho očekávané cross-platform RPG
    rozbalit záhlaví
    KOC256
    KOC256 --- ---
    NAVARA: On to nekdo hraje na PC…?
    NAVARA
    NAVARA --- ---
    PC verze mi už asi po čtvrté spadla :o

Ale aspoň unstuck portne na začátek dungeonu (ne do města), když jsem u mrtvýho krále portnul za zamčený dveře do prázdný místnosti :)
    VALOR
    VALOR --- ---
    Hrajete někdo s dětma? Za mě pecka. Ale je naprd že nejde v partě propojit společnej quest aby se oběma ukazovalo to samé
    LIQUIDFREAK
    LIQUIDFREAK --- ---
    Tak jsem dal dneska par bgcek a myslim ze je cas na uninstall :D wallet wariory proste nepretlacis :D
    CHOCHA
    CHOCHA --- ---
    Tak dneska cinkl 60. Zase mi začali dávat smysl další věci, ale furt spoustu věci je pro mě záhada :). Každopádně je to furt zábava.
    LIQUIDFREAK
    LIQUIDFREAK --- ---
    MONKEYFIGHTER: Jasny. Ale myslim ze to nikdo delat nebude v tydle "mobilovce". Ale je to jeste beta, dat bude imo dost pozdeji
    MONKEYFIGHTER
    MONKEYFIGHTER --- ---
    LIQUIDFREAK: delal sem co sem mohl, ale bud na to moje google fu nestaci, nebo se na to jeste nevrhli ti spravni mudrlanti s excel sheetama a vzoreckama, ktery maj cas na to hodiny testovat jeden skill se vsema moznejma kombinacema statu :)
    LIQUIDFREAK
    LIQUIDFREAK --- ---
    MONKEYFIGHTER: Tak porad je tu strejda google, ktery ti najde vsechno ;)
    RALI
    RALI --- ---
    CHOCHA:
    LIQUIDFREAK: díky, máte pravdu, jedna má symbol meče, druhá štítu...
    MONKEYFIGHTER
    MONKEYFIGHTER --- ---
    LIQUIDFREAK: Ono I u toho pvp je to jedno pokud nepotrebujes bejt v leaderboardu, matchmaking normalne funguje, takze nejdes proti velrybam
    MONKEYFIGHTER
    MONKEYFIGHTER --- ---
    LIQUIDFREAK: No maxroll je prave to kde sem se toho moc nedozvedel, snad najdu na wowheadu
    LIQUIDFREAK
    LIQUIDFREAK --- ---
    Jinak za mne je nejvetsi pruser, ze po startu umrela guilda takze je tady par chechlaku co nereagujou a nejaky teamplay neexistuje. Nemluve o warbandu, ktery je sam o sobe dost dulezity kvuli +mf kdyz hrajete s bandou z warbandu v parte.
    A monetizace je mi nejak u zadele, zatim sem do toho nedal ani korunu a prvni 5 rank gem bude odhaduju tak za tejden, mozna driv kdyz se zadari. 41 para, 3250dmg,1383cp.
    Ano vidam lidi co maj tunu rank 5 gemu a cr nekde uplne v jinym vesmiru ale to mne tak nejak nechava chladnym. pvp moc nechodim takze mne to asi nemusi trapit.
    NAVARA
    NAVARA --- ---
    MONKEYFIGHTER: Asi bych hodil tohle na Nastěnku

Wowhead's Diablo Immortal Guides Are Now Live! - Wowhead News
    https://www.wowhead.com/diablo-immortal/news/wowheads-diablo-immortal-guides-are-now-live-327235
    SONIC
    SONIC --- ---
    MONKEYFIGHTER: mam to samy uz sem ti vo tom psal na battlenetu :)
    MONKEYFIGHTER
    MONKEYFIGHTER --- ---
    NAVARA: no ja uplne nechodim a nectu si na netu o kazdy mechnice ktera se da v pohode pochopit ze hry, to delam az kdyz necemu fakt nerozumim nebo chci minmaxovat gear:)

ani z naseho klanu nejsem prvni kdo se do tohohle chytil zjistuju)

Ale kdyz sme u toho, nejaky dobry zdroje na theory crafting? Zejmena ohledne toho jak presne maj vliv jaky mechaniky na dmg / survivability atd, vzdycky nachazim rady typu dmg je lepsi nez armor penetration etc ale jak se to v realu pocita moc nikde nevidim.
    NAVARA
    NAVARA --- ---
    MONKEYFIGHTER: To je známá a zdokumentovaná chyba, dopustit se jí takhle dlouho po zveřejnění musí být úmysl :)
    MONKEYFIGHTER
    MONKEYFIGHTER --- ---
    Tvl tak sem nasel slusnej deadlock, jsem v klanu kterej se ted co se dokoncil cyklus resnul z shadow na normalni klan, vyhraju shadow lottery, dostanu dva akeba signety a oba je instantne nasypu do klanu (to chce asi 30 od vsech hracu aby se dalo switchnout na dark clan)

Posleze zjistuju ze patron ceka vzadu a chce po me signet kterej uz nemam protoze sem ho narval do klanu, a do novy lottey uz nemuzu i kdyz hazi normalne hlasku ze muzu vstoupit do lottery tak ta moznost proste v uicku neni. takze muzu akorat cekat nez zbytek party nasbira signety

Tzn narvete signety dycky prvni patronovi nez je date do klanu:)
    MONKEYFIGHTER
    MONKEYFIGHTER --- ---
    FRONEMA: Well, jedna vec je spatna / dobra hra, druha vec jsou nechutny predatory praktiky a super greedy monetizace, hodne z ty kritiky je mimo coz casto prichazi od lidi ktery tu hru ani nehrali a jenom papouskujou a nafukujou co videli jinde. Na druhou stranu spousta kritiky taky prichazi od hracu ktery to uz rok hrajou v bete a defacto pomahali celou dobu s vyvojem a pak jsou v pici z toho ze v podstate super hru kterou si oblibili dojebali mechanikama ktery tam nahazeli v poslednich mesicich aby z toho vymackli vic mamonu.

Takze mavnout rukou nad veskerou kritikou s tim ze to kazdej dela jenom kvuli sledovanosti imho taky neni uplne na miste. Je tam toho prohnilyho dost.

Jinak vtipny ze zminujes simcitym ktery je predchudce sims coz je etalon vseho f2p zla a jeden z duvodu proc je EA jedna z nejnavidenejsich gamedev firem, kdyz se clovek podiva co vzniklo pod jejich taktovkou tak je za DI celkem rad, takovej dungeon keeper je jinej level:)
    LIQUIDFREAK
    LIQUIDFREAK --- ---
    RALI: Vsechny klasy maj zbrane main hand, a off hand. Tedy ti musi padnout oboje.
    CHOCHA
    CHOCHA --- ---
    RALI: když jsem zkoušel Barbora tak druhá zbraň musela mít klasifikaci štít. Koukni na ně jestli to není podobný.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam