• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    UNCLE_JIMBODiablo Immortal
    dlouho očekávané cross-platform RPG
    rozbalit záhlaví
    MONKEYFIGHTER
    MONKEYFIGHTER --- ---
    LIQUIDFREAK: No maxroll je prave to kde sem se toho moc nedozvedel, snad najdu na wowheadu
    NAVARA
    NAVARA --- ---
    MONKEYFIGHTER: Asi bych hodil tohle na Nastěnku

Wowhead's Diablo Immortal Guides Are Now Live! - Wowhead News
    https://www.wowhead.com/diablo-immortal/news/wowheads-diablo-immortal-guides-are-now-live-327235
    SONIC
    SONIC --- ---
    MONKEYFIGHTER: mam to samy uz sem ti vo tom psal na battlenetu :)
    MONKEYFIGHTER
    MONKEYFIGHTER --- ---
    NAVARA: no ja uplne nechodim a nectu si na netu o kazdy mechnice ktera se da v pohode pochopit ze hry, to delam az kdyz necemu fakt nerozumim nebo chci minmaxovat gear:)

ani z naseho klanu nejsem prvni kdo se do tohohle chytil zjistuju)

Ale kdyz sme u toho, nejaky dobry zdroje na theory crafting? Zejmena ohledne toho jak presne maj vliv jaky mechaniky na dmg / survivability atd, vzdycky nachazim rady typu dmg je lepsi nez armor penetration etc ale jak se to v realu pocita moc nikde nevidim.
    NAVARA
    NAVARA --- ---
    MONKEYFIGHTER: To je známá a zdokumentovaná chyba, dopustit se jí takhle dlouho po zveřejnění musí být úmysl :)
    MONKEYFIGHTER
    MONKEYFIGHTER --- ---
    Tvl tak sem nasel slusnej deadlock, jsem v klanu kterej se ted co se dokoncil cyklus resnul z shadow na normalni klan, vyhraju shadow lottery, dostanu dva akeba signety a oba je instantne nasypu do klanu (to chce asi 30 od vsech hracu aby se dalo switchnout na dark clan)

Posleze zjistuju ze patron ceka vzadu a chce po me signet kterej uz nemam protoze sem ho narval do klanu, a do novy lottey uz nemuzu i kdyz hazi normalne hlasku ze muzu vstoupit do lottery tak ta moznost proste v uicku neni. takze muzu akorat cekat nez zbytek party nasbira signety

Tzn narvete signety dycky prvni patronovi nez je date do klanu:)
    MONKEYFIGHTER
    MONKEYFIGHTER --- ---
    FRONEMA: Well, jedna vec je spatna / dobra hra, druha vec jsou nechutny predatory praktiky a super greedy monetizace, hodne z ty kritiky je mimo coz casto prichazi od lidi ktery tu hru ani nehrali a jenom papouskujou a nafukujou co videli jinde. Na druhou stranu spousta kritiky taky prichazi od hracu ktery to uz rok hrajou v bete a defacto pomahali celou dobu s vyvojem a pak jsou v pici z toho ze v podstate super hru kterou si oblibili dojebali mechanikama ktery tam nahazeli v poslednich mesicich aby z toho vymackli vic mamonu.

Takze mavnout rukou nad veskerou kritikou s tim ze to kazdej dela jenom kvuli sledovanosti imho taky neni uplne na miste. Je tam toho prohnilyho dost.

Jinak vtipny ze zminujes simcitym ktery je predchudce sims coz je etalon vseho f2p zla a jeden z duvodu proc je EA jedna z nejnavidenejsich gamedev firem, kdyz se clovek podiva co vzniklo pod jejich taktovkou tak je za DI celkem rad, takovej dungeon keeper je jinej level:)
    LIQUIDFREAK
    LIQUIDFREAK --- ---
    RALI: Vsechny klasy maj zbrane main hand, a off hand. Tedy ti musi padnout oboje.
    CHOCHA
    CHOCHA --- ---
    RALI: když jsem zkoušel Barbora tak druhá zbraň musela mít klasifikaci štít. Koukni na ně jestli to není podobný.
    RALI
    RALI --- ---
    Hrajete nekdo demon huntera? jak funguje pridelovani kusi na ruce. Mam dve celkem slusny, a jde mi je dat jen na pravou ruku, na levacku ani nahodou. Lvl 28, takze uplnej zacatek...
    HONZA09
    HONZA09 --- ---
    Teď koukám zase na ten auto correct.

Průměru mělo být průserů.
    KOC256
    KOC256 --- ---
    HONZA09:
    až na ten závěr píšeš to samé co já... A se závěrem úplně nesouhlasím. prostě a jednoduše je jen moderní hejtit to co má jméno, protože se to tak nějak čeká... ...produkuje to čtenost.
    HONZA09
    HONZA09 --- ---
    KOC256: Na loot boxech fakt nic dobrého není.

Ale tak já mám taky teorii pro to zrovna DI takhle odneslo. Je to Blizzard. Ten má průměru celou řadu. Je to Diablo. Velmi oblíbená značka. Má vyjít brzy D4. Lidi se oprávněné bojí, aby to Blizzard nedojebal taky nějakýma loot boxama.
    KOC256
    KOC256 --- ---
    FRONEMA:
    Protoze lidi jsou takovi. Zajima je spise zlo nez "dobro".

Ldyz prijde Apple s novym telefonem/OS, tak myslis ze je vice pozitivnich zprav a nebo je vice tech kde kazdy radobyexpert presne vi proc je ten novy appli pocit spatny a v cem vsem zaostava atd.? :)
    FRONEMA
    FRONEMA --- ---
    ja uz jsem paragon 26 a bavi me to, nedal jsem ani nedam do toho penize a hraju si dost spokojene.

Ze to nekoho nebavi je pro me uplne v pohode, jenom se divim proc zrovna u tohohle hateri jsou tak brani vazne? Kdyby nekdo jel hate ze simcity je strasne blba hra, tak po tom nikdo nestekne.
    HONCKA
    HONCKA --- ---
    Skusil jsem, na mobilu je to celkem prča a pak se vrátil k Titan Questu
    LOJZEE
    LOJZEE --- ---
    ja vylevlil crusadera, ale pak me to zacalo poustet, uz jsem to tyden nezapl... ale je to dobryy l, mikrotransakce neresim, jako mobilní diablo je to pecka, tuna smysluplnyho contentu, dobry fighty, grafika, pribeh v kampani. proc ne.. akorat teda, kdyz chce bejt nekdo endgsme top player a pvp ultrakiller, tak se to prodrazi..

$25 Rift Simulator
    https://dimi777.github.io/diablo-rift-simulator/
    KORAL
    KORAL --- ---
    Já musím souhlasit s KOC256 a HONZA09.
    Ta hra se vážně dá hrát bez toho, abys do toho vrazil peníze. A pokud chceš autory nějak podpořit, tak Battle pass je dobrá volba.
    Ale jak tu zaznělo, je to žrout času, jako každé Diablo. Tedy ten end game. Pokud to jedete jen kvůli příběhu, tak je to fajn.

Myslím, že by možná kolem toho nebyl takový hejt, kdyby to zůstalo jen na mobilu a nešlo to i na PC. Na PC jsou lidi na monetizaci mnohem víc háklivý, než na mobilu, kde se to už tak nějak bere jako standart.
    KOC256
    KOC256 --- ---
    HONZA09:
    to je ten nesmysl a bude zde asi nejoblibenejsi flame...

Ja to hral 14 dnu a nedonutilo me to kupovat byt jedinou vec. Ale tak ja nepotreboval mit kridla a v bojich jsem obstal tak jako tak...
    HONZA09
    HONZA09 --- ---
    Jj, mě to ty tři dny taky bavilo. Ale nechci trávit čas ve hře, kde musím kvůli gearu kupovat bedny. Hodně beden.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam