• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    UNCLE_JIMBODiablo Immortal
    MONKEYFIGHTER
    MONKEYFIGHTER --- ---
    EXSECRABILIS: Pouzivas party finder? Me se dari takhle sestavit partu mnohem rychlejs i na h2/h3, + teda beham hlavne ty ktery maj +drop ten tejden ty ostatny bejvaj casto bida i vejs...
    EXSECRABILIS
    EXSECRABILIS --- ---
    LIQUIDFREAK: Jenze kdyz nejdes s vlnou hracu. Zustanes jako ja na helu 1 a na dung budes s klidem cekat i pul hodiny (i kdyz jejich timer ukazuje <10 min - po nich se to nirmalne vypne a zacinas hledat partu od znova…)
    MONKEYFIGHTER
    MONKEYFIGHTER --- ---
    LIQUIDFREAK: Hmm me prave na h2 zacali setovky celkem padat a na H1 mi padalo hovno uplne, akorat mi vzdycky spadne nejaka kterou nehledam s mnohem lepsima statama takze nakonec nemam zadnej set bonus a vybiram spis pro vyssi CR (coz je teda celkem stupidni na jinak celkem designu kolem toho ze s vyssim paragonem dostavas lepsi drop)

ja ted jedu H2 a pomalu koukam do H3 a nejaka lepsi setovka / legendarka mi spadne tak jednou dvakrat za tejden, v klanu mame x lidi ktery maj pulku veci s exceptional rollem, ale jsou to dost noliferi, ja mam zatim dve.

Pushujes challenge rifty kam to jde? To prej olivnuje spolecne s paragonem co ti pak dropuje vsude vcetne gamblu
    MONKEYFIGHTER
    MONKEYFIGHTER --- ---
    jako paragon sem tak nejak zjistil ze neznamena nic moc jinyho ney jak moc jsi aktivni hrac, jedinej podstatnej stat je asi Combat Rating:)
    LIQUIDFREAK
    LIQUIDFREAK --- ---
    Jinak nespechejte s hellama extremne nahoru, co vidim na h2 a ted i na h3 tak drop se jakoby spis snizuje. Hralu ve velkym clanu, dost lidi 85+ a i stovky dungu = nula setovek o legendach co za neco stojej ani nemluve. A to sem si myslel ze me bude nejvic srat p2w, nakonec je to zadnej loot :D
    Diablo immortal "no loot edition" :D
    CHOCHA
    CHOCHA --- ---
    Sice mám už docela vysokej paragon, ale postava je slabá jak čaj. Tak jsem kouknul na nějaký videa a hraju to total ryba :) . Budu na tom muset dost zamakat.
    MONKEYFIGHTER
    MONKEYFIGHTER --- ---
    Zatim sem kompletne ignoroval jak trziste tak charmy (mam jeden s mrzskejma 2% na muj hlavni dmg skill), dva uz sem dokonce ulne vyhodil protoze sem si rikal ze jsou nepouzitelny (kazdej bonus jina class a pro me nic pouzitelnyho)
    No ted sem zjistil jejich asi nejlepsi pouziti je udelat z nich skillstone a strelit na marketu, zkusil jsem jsem zatim tri a vsechny tri sli pryc behem dne, investice 500 PL a nejhorsi sel za 1400 asi, nejakej co se sesel trochu lip ale pro jinou class za 2500, asi docela dobrej zpusob jak se dostat k nejaky gem power na upgrady, zacal sem ted strilet i vsechny unbound normalni gemy co mam
    LUCIEN
    LUCIEN --- ---
    CHOCHA: Přidal jsem tě do přátel. Kdyžtak lucien144#2900
    CHOCHA
    CHOCHA --- ---
    Dal jsem v clanu dotaz na uvolnění místa. Jakej to bude mít úspěch netuším.
    CHOCHA
    CHOCHA --- ---
    Nick : AsskaCZ . Aspoň tu warbandu te přidám. Clan moc nevím jak funguje.
    LUCIEN
    LUCIEN --- ---
    CHOCHA: Clan is full :(
    CHOCHA
    CHOCHA --- ---
    LUCIEN: já tam hraju. Warband není problém jsem leader. Třeba spolu postavíme camp. Clan mám AviatorsCZ. Nemám tam problém pozvat někoho na dungeon.
    LUCIEN
    LUCIEN --- ---
    Tak já se zeptám jinak. Vzal by mě tu někdo do klanu a warbandu na Arraratu? Barbar P22, hraju denně tak hodinku, jsem spíš solo hráč no...:/
    WOTAR
    WOTAR --- ---
    MONKEYFIGHTER: V nějakym videu týpek, co testoval alfu říkal, že to bylo prakticky hotový a zbytek času vlastně makali s týmama psychologů na tom, aby to maximálně zmonetizovali. Mluvil tam právě o 4 letech:)
    MONKEYFIGHTER
    MONKEYFIGHTER --- ---
    WOTAR: za 4? ja mel za to ze to bylo behem posledniho roku, pricemz x veci tam pridali az tesne pred releasem?

anyways co se updatu tyce, mel to bejt jenom ten battle pass a nejaky bugfixy, vetsi update s nejakya vecma navic by mel bejt az za 14 dni, mimojiny prej bude moznost zmenit class a nechat si progress.

Jinak mi celkem prijde komickej celej shadow / imortal cykl, jeste chapu veci co "dojebali" monetizaci, ale tohle je uplne nedomysleny, bejt immortal ma bejt za odmenu pro jeden klan na serveru a ted ty lidi co vyhrali minulej cykl picujou ze chtej bejt zpet shdw protoze maj jako immortals horsi odmeny, to nevymyslis)
    WOTAR
    WOTAR --- ---
    KOC256: Přesně, a o to víc ne, když do toho něco investoval, jelikož se téměř nic nepřenáší mezi servery, dokonce ani postavami... Každej měsíc novel battle pass, kterej je kopií starýho s novým armor setem, boom of plenty, kde vlastně platíš za to, že se denně musíš logovat... Celá ta hra je fakt jedna velká bedna, což je smutný, protože podle mě to potenciál mělo, než tam za poslední 4 roky nacpali tohle.
    KOC256
    KOC256 --- ---
    WOTAR:
    hlavně na to nějak moc neupozornili, takže každý začal někde a když jsme se rozkoukali, tak už nikdo nechtěl nikam přecházet...
    WOTAR
    WOTAR --- ---
    LUCIEN: Já jsem na Trade Consortium, imho to rozdělení serverů je věc, kterou už fakt dojebali.
    LUCIEN
    LUCIEN --- ---
    Je tu nejakej nyxí klan na Arreatu?
    CHOCHA
    CHOCHA --- ---
    Uf tak jsem dodělal battle pass na poslední chvilku, ale je to tam. Paragon 42 a zatím planuju hrát dál. Uvidíme jakej to bude problém přejít na Hell 2 a co bude přibývat.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam