• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    UNCLE_JIMBODiablo Immortal
    RUTHAN
    RUTHAN --- ---
    Nasel nekdo nejakou tabulku, kde je videt ktery legendary gem na kterym ranku dava jaky bonusy? Ja nasel jen kolik dava gem na ranku 1 a nebo nejakej rozsah, min/ max.
    MONKEYFIGHTER
    MONKEYFIGHTER --- ---
    LIQUIDFREAK: Tvl to je dost, jako nedavno sem videl nejaky video echohacka kterej rikal ze ma pocit ze dali mozna pryc ten cap na 6 legendarek denne po kterym se ti snizuje drop chance na legendarky, ale ze to musej jeste hodne otestovat aby to mohli rict s jistotou.

jestli voni ho nedali pryc tak ze tu nizsi droprate mas rovnou))

EXSECRABILIS: JAsne no, jako jak dostanu nejakej jinej dung treba v shadow questu tak je to taky casto traga, nemluvim o nejakym nocnim hrani, to dungy proste nejedu)
    EXSECRABILIS
    EXSECRABILIS --- ---
    MONKEYFIGHTER: Jj. Nic jineho nedavam.
    Pripadne poklikam vsechny ktere to haze jako moznost pozvat a stejne…

Hele ja se snazim chodit ty plusovy, ale kontrakt obcas zavede i jinam a tam je to…
    Jinak dokud jsem byl +- para stejne jako zbytek serveru tak problem nebyl.
    Ted jak jsem byl cca tyden off tak mne vsichni uetkly a pomalu nepotkavam nikoho.
    Prijde mne to krapet nedomyslene.
    LIQUIDFREAK
    LIQUIDFREAK --- ---
    MONKEYFIGHTER: jo chalenge rifty jedu tak abych si otviral max roll na vecech, tedy ted h3 a 60ka. A ten drop je mizernej, je tu typek co farmi fahir na neck, este honevidel padnout poradnej a dal tak 500+ kusu. ALe je to zas velryba co ma top gemy, top mf, a furt nic.
    EXSECRABILIS: tak aspson mas pekny bonus xp kdyz uz nic. Ja nemyslim ze hraju nejak moc a para 85 a 2181cr. A imo celkem v pohode, hodina denne? JEdnou za tejden o vikendu vic trosku
    MONKEYFIGHTER
    MONKEYFIGHTER --- ---
    CHOCHA: Jako imho je to tak trochu nastaveny tak ze pokud jedes f2p pripadne jenom pass a nesypes do toho tak v tom momente kdy jsi pargonem na dalsi obtiznost tak tam jeste nejsi co se gearu tyce, respektive CR, na HII potrebujes myslim 1250 CR, sem ted v podobny situaci s HIII, teoreticky bych mel bejt tam ale CR este uplne nestaci
    CHOCHA
    CHOCHA --- ---
    MONKEYFIGHTER: ty chellenge zkusím dík. Mě už je blíží HII a zkoušel jsem to a oranzovej trojúhelník. Budu to muset rychle vyřešit.
    MONKEYFIGHTER
    MONKEYFIGHTER --- ---
    EXSECRABILIS: Pouzivas party finder? Me se dari takhle sestavit partu mnohem rychlejs i na h2/h3, + teda beham hlavne ty ktery maj +drop ten tejden ty ostatny bejvaj casto bida i vejs...
    EXSECRABILIS
    EXSECRABILIS --- ---
    LIQUIDFREAK: Jenze kdyz nejdes s vlnou hracu. Zustanes jako ja na helu 1 a na dung budes s klidem cekat i pul hodiny (i kdyz jejich timer ukazuje <10 min - po nich se to nirmalne vypne a zacinas hledat partu od znova…)
    MONKEYFIGHTER
    MONKEYFIGHTER --- ---
    LIQUIDFREAK: Hmm me prave na h2 zacali setovky celkem padat a na H1 mi padalo hovno uplne, akorat mi vzdycky spadne nejaka kterou nehledam s mnohem lepsima statama takze nakonec nemam zadnej set bonus a vybiram spis pro vyssi CR (coz je teda celkem stupidni na jinak celkem designu kolem toho ze s vyssim paragonem dostavas lepsi drop)

ja ted jedu H2 a pomalu koukam do H3 a nejaka lepsi setovka / legendarka mi spadne tak jednou dvakrat za tejden, v klanu mame x lidi ktery maj pulku veci s exceptional rollem, ale jsou to dost noliferi, ja mam zatim dve.

Pushujes challenge rifty kam to jde? To prej olivnuje spolecne s paragonem co ti pak dropuje vsude vcetne gamblu
    MONKEYFIGHTER
    MONKEYFIGHTER --- ---
    jako paragon sem tak nejak zjistil ze neznamena nic moc jinyho ney jak moc jsi aktivni hrac, jedinej podstatnej stat je asi Combat Rating:)
    LIQUIDFREAK
    LIQUIDFREAK --- ---
    Jinak nespechejte s hellama extremne nahoru, co vidim na h2 a ted i na h3 tak drop se jakoby spis snizuje. Hralu ve velkym clanu, dost lidi 85+ a i stovky dungu = nula setovek o legendach co za neco stojej ani nemluve. A to sem si myslel ze me bude nejvic srat p2w, nakonec je to zadnej loot :D
    Diablo immortal "no loot edition" :D
    CHOCHA
    CHOCHA --- ---
    Sice mám už docela vysokej paragon, ale postava je slabá jak čaj. Tak jsem kouknul na nějaký videa a hraju to total ryba :) . Budu na tom muset dost zamakat.
    MONKEYFIGHTER
    MONKEYFIGHTER --- ---
    Zatim sem kompletne ignoroval jak trziste tak charmy (mam jeden s mrzskejma 2% na muj hlavni dmg skill), dva uz sem dokonce ulne vyhodil protoze sem si rikal ze jsou nepouzitelny (kazdej bonus jina class a pro me nic pouzitelnyho)
    No ted sem zjistil jejich asi nejlepsi pouziti je udelat z nich skillstone a strelit na marketu, zkusil jsem jsem zatim tri a vsechny tri sli pryc behem dne, investice 500 PL a nejhorsi sel za 1400 asi, nejakej co se sesel trochu lip ale pro jinou class za 2500, asi docela dobrej zpusob jak se dostat k nejaky gem power na upgrady, zacal sem ted strilet i vsechny unbound normalni gemy co mam
    LUCIEN
    LUCIEN --- ---
    CHOCHA: Přidal jsem tě do přátel. Kdyžtak lucien144#2900
    CHOCHA
    CHOCHA --- ---
    Dal jsem v clanu dotaz na uvolnění místa. Jakej to bude mít úspěch netuším.
    CHOCHA
    CHOCHA --- ---
    Nick : AsskaCZ . Aspoň tu warbandu te přidám. Clan moc nevím jak funguje.
    LUCIEN
    LUCIEN --- ---
    CHOCHA: Clan is full :(
    CHOCHA
    CHOCHA --- ---
    LUCIEN: já tam hraju. Warband není problém jsem leader. Třeba spolu postavíme camp. Clan mám AviatorsCZ. Nemám tam problém pozvat někoho na dungeon.
    LUCIEN
    LUCIEN --- ---
    Tak já se zeptám jinak. Vzal by mě tu někdo do klanu a warbandu na Arraratu? Barbar P22, hraju denně tak hodinku, jsem spíš solo hráč no...:/
    WOTAR
    WOTAR --- ---
    MONKEYFIGHTER: V nějakym videu týpek, co testoval alfu říkal, že to bylo prakticky hotový a zbytek času vlastně makali s týmama psychologů na tom, aby to maximálně zmonetizovali. Mluvil tam právě o 4 letech:)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam