• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    UNCLE_JIMBODiablo Immortal
    RUTHAN
    RUTHAN --- ---
    Jinak k tem Clanum, je tam jeste nejakej Adventure mod, obcas mi to pise, ze hrac je Adventurer a kdyz se ho snazim pridat do klanu.. a nemaj u sebe klan a maj minimalne Deeds bonusy, ani nevim jak se to nestavuje.

Je tu nekdo v Immortals, vyplati se to? Jeste uplne nevim, jak je to s tema zlutejma klanama, to znamena, ze patri do Top10? A vsichni jsou immortals, nebo jen ten nejlepsi?
    RUTHAN
    RUTHAN --- ---
    Jak jste na tom s Legendary extraction? Ja nachazim porad samy Chesty, davno mam vsechno.. chybi jedna helma a kalhoty z updatu, ale treba off handu mam jen polovinu na lvl 131..
    LUCIEN
    LUCIEN --- ---
    Tak překvapivě opět Fervent Fang 🤦‍♂️
    ADDALBERT
    ADDALBERT --- ---
    Vubec nevim, padl mi2/5 pheonix ashes. Bohuzel ho nemuz socketnout a vyzkouset, protoze pak je neprodejny. U nas na serveru stoji seeping bile, bsj kolem 60k a vys a to 2/5. Ted babo rad. Prodat a setrit platinum dalsich 14 dni, abych mel na jiny */5 legendarku a to bez toho, aniz bych ji mohl upnout, takze mi v dusledku klesne reso.
    RALI
    RALI --- ---
    RUTHAN: diky moc :)
    INF1466
    INF1466 --- ---
    RUTHAN: to neda, ale asi to je jedno ne, takhle tam po roce doneses 50 a padne ti neco co nechces :D ja jich protocil tak 10 zatim, davaji je ted docela casto za ty eventy, pak byl ted nedavno jeden za 30mil. instalaci, dva mas v ramci toho free battlepassu (dalsi dva v tom placenym) atd
    RUTHAN
    RUTHAN --- ---
    INF1466: Hmm, problem je, ze se asi nikde neda sledovat progress kolik tech Rare gemu si pouzil a kdy si naposledy je */5 dostal.. Ja jsem zatim ziskal 1.. a druhej gamblim za ty FA runy, ale sance je mala - 4%..
    RUTHAN
    RUTHAN --- ---
    RALI: Daji se nedelat, ale problem, je ze nevim, ze se skipnout ty notifikace v levym panelu, ktery od nih porad otravou.

Nicmene jsou za ne odmeny a v realu - tehle veci je malo a daji se rychle dokoncit.. klan nastoupis, vystoupis.. by ty Shadows bonusy se hodi a jdou hrat single, az na ty vault raidy a do ty Shadow war te nikdo nenuti.
    Jediny z toho bordelu, co mi zbylo je ten 1 warbard raid, kde musis byt asi aktivnich vsech 8 clenu soucasne, coz je hodne tezko proveditelny. Pak me jeste spamu vzdycky kdyz se objevi novy boss na raid a to ikdyz vubec nemam dost velkej rating, ted je tam jeden na 2900.. a ja mam asi 2300.
    RALI
    RALI --- ---
    Hoj, daji se nejak skipnout questy, kde me to nuti hrat s jinymi hraci, warbandy, vstupovani do guildy a podobny zbytecnosti?
    INF1466
    INF1466 --- ---
    MONKEYFIGHTER: udajne je pri 10 vetsi sance na 5* gem, ale tomu bych moc neveril, sance jsou podle me stejny nezavisle na tom jestli davas 1,2,3 nebo 10, nicmene za kazdych 50 legendary by mel byt zaruceny jeden 5* gem viz

RUTHAN
    RUTHAN --- ---
    DIval jsem se jak funguje ten sedej market s platinou, neni to zadny ucet hack.. Je to proste o tom, ze poslete nekam prachy, vystavite bezny gemy za nesmyslny ceny.. a doufate, ze dle dohody nekdo koupi.. a tim dostanete tu platinu. Pokud se by se to dalo zaplatit pres PayPal, tak to mozna bude i trochu reklamovatelny..

Neni to neco co bych delal, ale zajimalo by me jak to funguje..
    RUTHAN
    RUTHAN --- ---
    Jak fungujou ty lepsi reforce kameny? Co jsem videl daji se jen koupit za tu fialovou menu.. daji se jejich efekty presouvat na dalsi zbrane, nebo je to jednorazovy boost 1 konkretni veci?
    MONKEYFIGHTER
    MONKEYFIGHTER --- ---
    co netusim a nikde sem nedohledal je jestli se nejak menej sance kdyz bezis treba 3 cresty na jednou, nebo jestli se ti prote 3x rollne totozna sance
    MONKEYFIGHTER
    MONKEYFIGHTER --- ---
    LUCIEN: Je to uplne fuk, ty stejne dostanes jenom svuj drop, jediny co se meni je kolik dostanes toho matrose za kterej kupujes runy, pro to je lepsi behat s lidma co daj taky cresty, ale vzhledem k tomu ze to je zacapovany per week, tak pokud to hrajes denne tak je to celkem fuk.
    LUCIEN
    LUCIEN --- ---
    Jak nejlip vyuzit Legendary Cresty? Solo? V party? Domluvit se s dalsima, aby vsichni v parte jeli rift s legendary crest? Vubec netusim jak z toho vyzdimat maximum...
    LUCIEN
    LUCIEN --- ---
    RUTHAN: Prijde mi, ze jo, obzvlast pokud ho mas v kombinaci s legendarkou, ktera ti prida jednoho navic. Ted jsem se k tomu vratil.
    RUTHAN
    RUTHAN --- ---
    MONKEYFIGHTER: Ja mam tech vsechno 11, ale na 12 potrebuju 12 flashek a potrebuju to 6x.. cili 72.. tech scrapu mam 5/6 tisic, ty zluty padaj z tech ad hoc questu, aspon vetsinou nevim uplne na cem je to zvysly.. Nicmene tech 5/6 tisic scrapu je samozrejme jen 500/600 zlutejch.. takze taky zadna hitparada.. ale uz jsem prestal sbirat ty normal itemy, abych se nemusel tak casto vracet ke kovarum.
    RUTHAN
    RUTHAN --- ---
    LUCIEN: LUCIEN: Dik, vyplati se to proti jinejm bonusum? Protoze u toho popisu nejsou zadny cisla.
    MONKEYFIGHTER
    MONKEYFIGHTER --- ---
    RUTHAN: To se casem otoci, ja mam vetsinu gearu lvl 11 a mam problem spis se zlutejma itemama

ze zacatku odst legendarek padne na extract essence etc, ale to casem naplnis a pak uz jich je celkem dost.

naprostou vetsinu mam z legendarek / setovek, v darkwoodu sem jich obehal jenom par ne uplne cilene
    ONDRA_PATA
    ONDRA_PATA --- ---
    RUTHAN: je to stejny jako u jinejch her,kde bys chtel levne a rychle menu.na stranka h zadas prihlasovaci udaje,aby ti na ten ucet mohli tu menu poslat,a oni ti ho zatim ukradnou (ten ucet)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam