• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    UNCLE_JIMBODiablo Immortal
    dlouho očekávané cross-platform RPG
    rozbalit záhlaví
    ADDALBERT
    ADDALBERT --- ---
    RUTHAN: ne, nejde. Ale nema smysl mit plnou brdnu veci z h3, h2. Nakonec tam ma jen aktualni hell
    RUTHAN
    RUTHAN --- ---
    ADDALBERT: Problem je, ze se pak neda nekomu vubec dopsat jakkoliv.
    Jinak ted mam cr 3160, parkrat jsem se svez v ramci Hell Iv raidu a ziskal zeleny prsteny.

Taky nemam tyvsety kam davat bedna plna, da sebto jak oblbout pres loadoutuy?
    ADDALBERT
    ADDALBERT --- ---
    RUTHAN: nevim, jak ted, ale ja na zacatku vypnul v nastaveni vsechny notifikace o zpravach hlavne zonu a world, bylo tam desne trashe
    ADDALBERT
    ADDALBERT --- ---
    RUTHAN: ve chvili, kdy jsem ti to psal asi 540 reso
    RUTHAN
    RUTHAN --- ---
    Jinak poridil jsem si na stary kolena klan, plno, nabral jsem co se povalovalo po Westmarchi, ted uz teda mame i par highlevel, 12 dni, 25 klan na serveru,
    ale mam problem s chatem, zkousel jsem mobil i pc clienta a asi pulce lidi se nemuzu dopsat nebo jsem od nich nevidel radku textu..

Netusite, kde je problem? Nefunknci nebo uplne vypnutej chat, nebo mam v clanu 10 letity deti, co neumi napsat vetu anglicky?

Taky mam nejakej task na 10 Warband beden, ale nasel jsem jednu, jakej je nejlepsi zpusob je ziskat? Co jsem cet, tak padaj obcas kdyz padne legendary vec a je clovek v parte, v raidu s nekym z Warbandy? Uplne jsem nepochopil, jak funguje ten warband rating and co znamena ta polozka progress tam, jestli ma smysl zabijet ty bossy v raidu opakovane a tak.

Moje legandary saga, uz mam vsechno az na ten 1 off hand co potrebuju na toho summona :(
    RUTHAN
    RUTHAN --- ---
    ADDALBERT: A kolik mas resonance, protoze tim se vsechno nasobi? Ja mam jen CR 2860 a resonance 450.. Taky jsem skoncil u mixu, level taky 151.
    ADDALBERT
    ADDALBERT --- ---
    RUTHAN: taky hraju flagellant set, ale nakonec mam mix vse ruznych setu. Cr 3688 lvl 151. A je to znat, udelal jsem rift az do 107 lvl a path of blood na lvl 95. Kdybych zustal jen u setu, tak ma cr 3150, takze beham s mixem, kde mam jen jednu dvojicku a to urge. Asi tak. Navic, ty postihy v h4, riftech a PoB je dany CR, takze je lepsi mit vyssi CR a farmit na h4, ci delat rifty etc.
    RUTHAN
    RUTHAN --- ---
    Jinak jsem hnul s tema legendary extractama, ale porad mi chybi 2 ty offhandy a jeden co bych chtel.. lvl 144.

Presun mezi servery porad nejde?
    RUTHAN
    RUTHAN --- ---
    Jinak ja porad nevim, jak s tema set vecma, bez nich mam ten combat rating o 400 vetsi, ale zase nemam tohle:
    - All continual damage, Channeled damage, and persistent ground damage increased by 15%. // Predpokladam, ze tohle je na Whirlwind..
    - Each time you damage an individual enemy 5 times, you will do 2874 additional damage to that enemy. // To je podstate damage + 570..

Kdyz se po zmene tech veci za ten set mix podivam na damage, tak je asi jen o kilo vetsi.. coz se mi nejak nezda, ze by kompenzovalo ten zbytek.. ano mam vyrazne vetsi bonusy k vlastnostem.. protoze ty puvodni set veci jsem nahral i 100 levelu driv.
    RUTHAN
    RUTHAN --- ---
    CHOCHA: Classa se da zmenit v kostele nahore vpravo ve Westmarchi, nemusis hrat znova.
    CHOCHA
    CHOCHA --- ---
    Tak na to asi peču. Mám paragon 132 nebo tak něco CR asi 1950 a vůbec nic mi nepada. Esence všude říkají jak sypou legendarky já tak jednu z 10-15. Průměr paragonu mi ujel tak te sever vytáhne a nemáš vybavení no na prd. Asi zkusím jinou postavu, ale vidím to jako konec :)
    ADDALBERT
    ADDALBERT --- ---
    RUTHAN: lvl 136 a cca od levelu 125 vse. Class barb. Ad immortals. Immortals jsou v tvem svete max 3 - klan, ktery vyhral a dva allied klany. Ty, co potkas v BG jsou crosservery th. Immortals z jinch serveru.
    Ad pridavabi- vyplati se to, protoze ti to zvysuje tvoje cobtributions a pokud jsi mezi nejvetsimi darci, tak ty veci, ktere si ve vaultu vyberes i dostanes. Myslim, ze top 10 immortalu dostane snad tri lege.
    RUTHAN
    RUTHAN --- ---
    Jinak k tem Clanum, je tam jeste nejakej Adventure mod, obcas mi to pise, ze hrac je Adventurer a kdyz se ho snazim pridat do klanu.. a nemaj u sebe klan a maj minimalne Deeds bonusy, ani nevim jak se to nestavuje.

Je tu nekdo v Immortals, vyplati se to? Jeste uplne nevim, jak je to s tema zlutejma klanama, to znamena, ze patri do Top10? A vsichni jsou immortals, nebo jen ten nejlepsi?
    RUTHAN
    RUTHAN --- ---
    Jak jste na tom s Legendary extraction? Ja nachazim porad samy Chesty, davno mam vsechno.. chybi jedna helma a kalhoty z updatu, ale treba off handu mam jen polovinu na lvl 131..
    LUCIEN
    LUCIEN --- ---
    Tak překvapivě opět Fervent Fang 🤦‍♂️
    ADDALBERT
    ADDALBERT --- ---
    Vubec nevim, padl mi2/5 pheonix ashes. Bohuzel ho nemuz socketnout a vyzkouset, protoze pak je neprodejny. U nas na serveru stoji seeping bile, bsj kolem 60k a vys a to 2/5. Ted babo rad. Prodat a setrit platinum dalsich 14 dni, abych mel na jiny */5 legendarku a to bez toho, aniz bych ji mohl upnout, takze mi v dusledku klesne reso.
    RALI
    RALI --- ---
    RUTHAN: diky moc :)
    INF1466
    INF1466 --- ---
    RUTHAN: to neda, ale asi to je jedno ne, takhle tam po roce doneses 50 a padne ti neco co nechces :D ja jich protocil tak 10 zatim, davaji je ted docela casto za ty eventy, pak byl ted nedavno jeden za 30mil. instalaci, dva mas v ramci toho free battlepassu (dalsi dva v tom placenym) atd
    RUTHAN
    RUTHAN --- ---
    INF1466: Hmm, problem je, ze se asi nikde neda sledovat progress kolik tech Rare gemu si pouzil a kdy si naposledy je */5 dostal.. Ja jsem zatim ziskal 1.. a druhej gamblim za ty FA runy, ale sance je mala - 4%..
    RUTHAN
    RUTHAN --- ---
    RALI: Daji se nedelat, ale problem, je ze nevim, ze se skipnout ty notifikace v levym panelu, ktery od nih porad otravou.

Nicmene jsou za ne odmeny a v realu - tehle veci je malo a daji se rychle dokoncit.. klan nastoupis, vystoupis.. by ty Shadows bonusy se hodi a jdou hrat single, az na ty vault raidy a do ty Shadow war te nikdo nenuti.
    Jediny z toho bordelu, co mi zbylo je ten 1 warbard raid, kde musis byt asi aktivnich vsech 8 clenu soucasne, coz je hodne tezko proveditelny. Pak me jeste spamu vzdycky kdyz se objevi novy boss na raid a to ikdyz vubec nemam dost velkej rating, ted je tam jeden na 2900.. a ja mam asi 2300.
    RALI
    RALI --- ---
    Hoj, daji se nejak skipnout questy, kde me to nuti hrat s jinymi hraci, warbandy, vstupovani do guildy a podobny zbytecnosti?
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam