• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    UNCLE_JIMBODiablo Immortal
    RALI
    RALI --- ---
    Uplne debilni otazka, daji se nekde prodat/rozlozit legendarni veci (vysavani specialnich vlastnosti uz jsem objevil :) ) zacinam mit v batohu peknej bordel
    RUTHAN
    RUTHAN --- ---
    Mate nejakou guidu jak ovladat titana v tech Shadow warech? Jeste jsem premyslel, ze pomoci toho shadow marketu by se dal i ten clanovej titan naboostovat, kdybych vystal gemy za nesmyslny cesty.. a minioni by mi naposilal platinum, tak byh mohl hodne zvednou resonance.

Jinak o tyden pozdeji jsem se na 165 taky dohrabal na ten CR 3800.. Blood floor jsem dal vsechny, Challage rifty 112 nebo tak neco.
    RUTHAN
    RUTHAN --- ---
    Netusite jakej je klic k tomu, ze driv padali gemy ve vsech Hidden Lairech a ten uz jen v nekterejch? Je tam nejakej cap nebo tak neco?

Jinak jsem zkousel toho Barbarian summon, konecne sem tu sekeru vygamblil.. neni spatnej, ale nemam skill za kterej bych to vymenil, jedu:
    whirlwind, wraith of berserker (damage boost), undying rage (5s nemrstelnost a trochu leceni), sprint (kvuli rychlu pohybu i ve meste).
    RUTHAN
    RUTHAN --- ---
    ADDALBERT: 2/5 Seeping Bile, ale neprovejde, ale susim ho protoze na upgrade chce 50 gem power.. na com jem koupil na jeho popis, tak zas nic tak zazracnyho nedela.. ty damage jsou dost maly, nevim jak moc silny jsou ty efekty..
    ADDALBERT
    ADDALBERT --- ---
    RUTHAN: hele ja nych ho upnul. Na lvl 2(trdy upovat bez nutnosti dalsiho PA) dava 140 reso ne? To je dost a navic pa je obecne levny, takze ho snadneji upnes.
    Ja sice pa ted prodavama, ale protoze je to 2/5. For je, ze i kdyz platinum neutracim, s vyjmkou 1x tydne kege crest, tak i kdyz ho prodam, budu mit 48 pl a za to nrkoupim ani ten nejhorsi seeping bile, ktery bych chtel
    INF1466
    INF1466 --- ---
    LIQUIDFREAK: ono to asi docela pada, ale clovek musi chodit s warband a tam mam jednoho cloveka takze jsem byl naposledy H1 kdyz to slo do dungu ve dvou :)
    LIQUIDFREAK
    LIQUIDFREAK --- ---
    RUTHAN: INF1466: Nvm zrovna tech truhel jsem nasel tak 20 za prvnich 14 dni hrani. Ale asi je to o tom farmit outdoor a ne insty, v outdooru pada kotel lege i beden
    INF1466
    INF1466 --- ---
    RUTHAN: me prijde nejlepsi kombo 2+2 veci (jsem zatim jen h2 a prsteny jsou az h4) pokud jede clovek aoe, tzn dva ty co pises a pak ty dva z pvp setu na zvyseni rychlosti a samozrejme ideal je set s vysokym CR :D ale jinak taky davam prednost CR, protoze bonusy par procent je pak k nicemu kdyz mas postih 50 procent, ale je to teda opruz s tema vecma, hlavne jak ti daj ten lvl boost a jsi skoro hned na server paragon lvl ale nemas nic :D obcas kdyz koukam na lidi s podobnym levlem tak se nestacim divit :)
    RUTHAN: jj presne taky jednu, tak super to me sralo :)
    RUTHAN
    RUTHAN --- ---
    The Hero’s Journey step to submit 10 Warband Chests has been removed.
    Hura jsem nasel jednu.
    LUCIEN
    LUCIEN --- ---
    https://news.blizzard.com/en-us/diablo-immortal/23816416/diablo-immortal-mini-update-dare-to-conquer-the-fractured-plane
    • You can now enter a Dungeon or Hidden Lair in Hell Two or higher difficulties with two, three, or four players. The Dungeon’s intensity will remain tuned for four players.
      Completing a Dungeon or Hidden Lair with four players will provide you with a bonus chest.
    • The Codex step of needing to start a Warband Camp has been changed to be—join a Warband.
    • The Hero’s Journey step to submit 10 Warband Chests has been removed.
    RUTHAN
    RUTHAN --- ---
    Jinak asi je to vostuda, ale uplne jsem nepobral nenasel, k cemu jsou dobry ty esence procenta z tech vault raidu, ja to delam pro penize a hilty (utek po 3 levelu), pakrat se mi to povedlo dokoncit.. jednou immortalove neprisli, jednou jsem nejak utek, objevil se nejaky napis, ze jako nejaka esence byla ukradena, ale nikde to nevidim.
    RUTHAN
    RUTHAN --- ---
    Tak jsem pomoci ty warband legandary crest vyhral Phoenix 3/5, ale nevim jestli mi to na neco je, protoze to me muze zachranit jednou za 3 minuty.. radsi mam bonusy, ktery mi permanentne neco pridavaj.
    Nastesti ji muzu prodat, jsem se dival, ze bych ji pouzil na upgrady, ale dava jen 32 jako 2/5 cekam, jsem ze to bude vic.. stejne tak mi 32 dava 1/5 gem na 5 urovni.. A ted jde o to jedni jestli na sesty, bude davat taky 32 nebo vic.. takze jinak by uplne platilo, ze clovek muze pouzit ten 1 gem na upgrade druhy a nezratit pritom zadnej gem power.. Jestli nekdo mate nejakej na levelu 6 muzete se podivat, kolik na upgrade dava?

S tim bednou jsem dostal ke stejnymu nazoru.. akorat mi ted porad padaj jen prsteny a nahrdelniky a potreboval bych i ostatni zeleny kramy, mec uz mam taky od paragon levelu 93..
    ADDALBERT
    ADDALBERT --- ---
    RUTHAN: ne, nejde. Ale nema smysl mit plnou brdnu veci z h3, h2. Nakonec tam ma jen aktualni hell
    RUTHAN
    RUTHAN --- ---
    ADDALBERT: Problem je, ze se pak neda nekomu vubec dopsat jakkoliv.
    Jinak ted mam cr 3160, parkrat jsem se svez v ramci Hell Iv raidu a ziskal zeleny prsteny.

Taky nemam tyvsety kam davat bedna plna, da sebto jak oblbout pres loadoutuy?
    ADDALBERT
    ADDALBERT --- ---
    RUTHAN: nevim, jak ted, ale ja na zacatku vypnul v nastaveni vsechny notifikace o zpravach hlavne zonu a world, bylo tam desne trashe
    ADDALBERT
    ADDALBERT --- ---
    RUTHAN: ve chvili, kdy jsem ti to psal asi 540 reso
    RUTHAN
    RUTHAN --- ---
    Jinak poridil jsem si na stary kolena klan, plno, nabral jsem co se povalovalo po Westmarchi, ted uz teda mame i par highlevel, 12 dni, 25 klan na serveru,
    ale mam problem s chatem, zkousel jsem mobil i pc clienta a asi pulce lidi se nemuzu dopsat nebo jsem od nich nevidel radku textu..

Netusite, kde je problem? Nefunknci nebo uplne vypnutej chat, nebo mam v clanu 10 letity deti, co neumi napsat vetu anglicky?

Taky mam nejakej task na 10 Warband beden, ale nasel jsem jednu, jakej je nejlepsi zpusob je ziskat? Co jsem cet, tak padaj obcas kdyz padne legendary vec a je clovek v parte, v raidu s nekym z Warbandy? Uplne jsem nepochopil, jak funguje ten warband rating and co znamena ta polozka progress tam, jestli ma smysl zabijet ty bossy v raidu opakovane a tak.

Moje legandary saga, uz mam vsechno az na ten 1 off hand co potrebuju na toho summona :(
    RUTHAN
    RUTHAN --- ---
    ADDALBERT: A kolik mas resonance, protoze tim se vsechno nasobi? Ja mam jen CR 2860 a resonance 450.. Taky jsem skoncil u mixu, level taky 151.
    ADDALBERT
    ADDALBERT --- ---
    RUTHAN: taky hraju flagellant set, ale nakonec mam mix vse ruznych setu. Cr 3688 lvl 151. A je to znat, udelal jsem rift az do 107 lvl a path of blood na lvl 95. Kdybych zustal jen u setu, tak ma cr 3150, takze beham s mixem, kde mam jen jednu dvojicku a to urge. Asi tak. Navic, ty postihy v h4, riftech a PoB je dany CR, takze je lepsi mit vyssi CR a farmit na h4, ci delat rifty etc.
    RUTHAN
    RUTHAN --- ---
    Jinak jsem hnul s tema legendary extractama, ale porad mi chybi 2 ty offhandy a jeden co bych chtel.. lvl 144.

Presun mezi servery porad nejde?
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam