• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    UNCLE_JIMBODiablo Immortal
    dlouho očekávané cross-platform RPG
    rozbalit záhlaví
    FRONEMA
    FRONEMA --- ---
    EXSECRABILIS: ne, hledal jsem podle vsechnavodu
    EXSECRABILIS
    EXSECRABILIS --- ---
    FRONEMA: Nespletl jsi si jen server ?
    FRONEMA
    FRONEMA --- ---
    Ja se chtel vratit ale smazali mi charakter :(
    ONDRA_PATA
    ONDRA_PATA --- ---
    ja na to 2-3 mesice nesah,vypad z klanu,lidi mi uzekli (aktualne para 230) a tim jsem se tak zbavil tlaku a ted me to denne na chvilku bavi vic
    RUTHAN
    RUTHAN --- ---
    Porad hledam nejakou dobrou guide nebo video, jak ovladat Titana, jak to trenovat a tak..
    RUTHAN
    RUTHAN --- ---
    Ja moji minioni jsme ted top4 dark, abysme se mohli stat Immortals support, musime vyhrat na Battle groundu, nebo nas vitezove mohou vytahnout i bez toho nahoru?
    ADDALBERT
    ADDALBERT --- ---
    Tak ja uz s tim sekl, pote co se nas klan stal podruhem immortaly. Fakt mne neba stejne dungy a braneni vaultu. Skoro mam pocot, ze je to cilem blizzu nasrat lidi, kteri chteji mit branenim vyssi prispevek a pak je jeste rozhadat, kdo si da kion.
    Btw, videli jste tohle? Docela legrace https://www.reddit.com/r/DiabloImmortal/comments/x2m98c/massive_payment_revoking/?
    RUTHAN
    RUTHAN --- ---
    Na YT jsem uz pred mesice videl nekoho s Resonance 7000, bonus 350 %..
    INF1466
    INF1466 --- ---
    jo a koukal jsem na typka co je u nas na servru top wizzard na battlegroundu a ten ma samy 5*, jeden lvl 7, jeden lvl 5 a zbytek lvl 6 :D
    INF1466
    INF1466 --- ---
    na upgrade 5* legendary gem na lvl 10 je potreba 73 tech samejch 5* legendary a 4450 1* legendary
    made my day
    RALI
    RALI --- ---
    MONKEYFIGHTER: dikes, to mě nenapadlo, prostě lama
    MONKEYFIGHTER
    MONKEYFIGHTER --- ---
    RALI: u kovare stejne jako vsechnen ostatni gear, jenom je musis rucne naklikat
    RALI
    RALI --- ---
    Uplne debilni otazka, daji se nekde prodat/rozlozit legendarni veci (vysavani specialnich vlastnosti uz jsem objevil :) ) zacinam mit v batohu peknej bordel
    RUTHAN
    RUTHAN --- ---
    Mate nejakou guidu jak ovladat titana v tech Shadow warech? Jeste jsem premyslel, ze pomoci toho shadow marketu by se dal i ten clanovej titan naboostovat, kdybych vystal gemy za nesmyslny cesty.. a minioni by mi naposilal platinum, tak byh mohl hodne zvednou resonance.

Jinak o tyden pozdeji jsem se na 165 taky dohrabal na ten CR 3800.. Blood floor jsem dal vsechny, Challage rifty 112 nebo tak neco.
    RUTHAN
    RUTHAN --- ---
    Netusite jakej je klic k tomu, ze driv padali gemy ve vsech Hidden Lairech a ten uz jen v nekterejch? Je tam nejakej cap nebo tak neco?

Jinak jsem zkousel toho Barbarian summon, konecne sem tu sekeru vygamblil.. neni spatnej, ale nemam skill za kterej bych to vymenil, jedu:
    whirlwind, wraith of berserker (damage boost), undying rage (5s nemrstelnost a trochu leceni), sprint (kvuli rychlu pohybu i ve meste).
    RUTHAN
    RUTHAN --- ---
    ADDALBERT: 2/5 Seeping Bile, ale neprovejde, ale susim ho protoze na upgrade chce 50 gem power.. na com jem koupil na jeho popis, tak zas nic tak zazracnyho nedela.. ty damage jsou dost maly, nevim jak moc silny jsou ty efekty..
    ADDALBERT
    ADDALBERT --- ---
    RUTHAN: hele ja nych ho upnul. Na lvl 2(trdy upovat bez nutnosti dalsiho PA) dava 140 reso ne? To je dost a navic pa je obecne levny, takze ho snadneji upnes.
    Ja sice pa ted prodavama, ale protoze je to 2/5. For je, ze i kdyz platinum neutracim, s vyjmkou 1x tydne kege crest, tak i kdyz ho prodam, budu mit 48 pl a za to nrkoupim ani ten nejhorsi seeping bile, ktery bych chtel
    INF1466
    INF1466 --- ---
    LIQUIDFREAK: ono to asi docela pada, ale clovek musi chodit s warband a tam mam jednoho cloveka takze jsem byl naposledy H1 kdyz to slo do dungu ve dvou :)
    LIQUIDFREAK
    LIQUIDFREAK --- ---
    RUTHAN: INF1466: Nvm zrovna tech truhel jsem nasel tak 20 za prvnich 14 dni hrani. Ale asi je to o tom farmit outdoor a ne insty, v outdooru pada kotel lege i beden
    INF1466
    INF1466 --- ---
    RUTHAN: me prijde nejlepsi kombo 2+2 veci (jsem zatim jen h2 a prsteny jsou az h4) pokud jede clovek aoe, tzn dva ty co pises a pak ty dva z pvp setu na zvyseni rychlosti a samozrejme ideal je set s vysokym CR :D ale jinak taky davam prednost CR, protoze bonusy par procent je pak k nicemu kdyz mas postih 50 procent, ale je to teda opruz s tema vecma, hlavne jak ti daj ten lvl boost a jsi skoro hned na server paragon lvl ale nemas nic :D obcas kdyz koukam na lidi s podobnym levlem tak se nestacim divit :)
    RUTHAN: jj presne taky jednu, tak super to me sralo :)
    RUTHAN
    RUTHAN --- ---
    The Hero’s Journey step to submit 10 Warband Chests has been removed.
    Hura jsem nasel jednu.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam