• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    UNCLE_JIMBODiablo Immortal
    VODNIK
    VODNIK --- ---
    Když vidím ty čísla CR, to předpokládám není ve F2P režimu, že? Protože s Paragon 350 mám sotva 2900 a dál to leze neuvěřitelně pomalu - možná dělám něco zásadně špatně
    ONDRA_PATA
    ONDRA_PATA --- ---
    HOUMI: asi si to vypracuju sam :D
    HOUMI
    HOUMI --- ---
    ONDRA_PATA: naprosto rozumim, mel jsem to samy, nicmene furt do me rejpali: musis proste leechovat, ono ve vysledku na H5 potkas borce, co to prochazi jak nic a jen uhybas... ja mel stesti jakoze na clan, kde to nikomu nevadilo :-) jinak to je proste na dlouho jeste :D
    ONDRA_PATA
    ONDRA_PATA --- ---
    HOUMI: no ja byl doted mimo shafows,dnes jsem se tam teda prihlasil a uz me to zas sere :D

mam 4,5 CR,takze resim co dal.solo na H5 nemam a s partou je mi trapny se tam jen valet.samotnyho me sere,kdy se mi na H4 do dungu hlasi para 80
    HOUMI
    HOUMI --- ---
    ONDRA_PATA: melo by i na H4 ale jen nekde, je to u toho psany.... ja zacal cca od 4,5k CR leechovat H5 dungy, pak to popadalo a uz muzu H5, nicmene nejak me to ted preslo, diky server spojeni jsme prisli o Immortals a contracty za shadow jsou neskutecny vopruz :D osobne cekam co prinese ten slavny update 14/12 xD
    ONDRA_PATA
    ONDRA_PATA --- ---
    hele kdyz dam challenge rift 140 a odemknu si tim hell 5 itemy,budou mi dropovat pri hre na H4 nebo tu H5 musim opravdu hrat? trochu tusim odpoved,ale treba me potesite ;)
    RUTHAN
    RUTHAN --- ---
    No kluci z Gazpromu sypou docela hodne :(
    NAVARA
    NAVARA --- ---
    Tak z RF toho zas tak moc nenahrajou - zaplatit jednou za dlouho WoW pomocí tokenů je jedna věc, konzistentně sypat $$$ do DI druhá.

Tj. půjde o ty hrající z EU…
    LADINEK
    LADINEK --- ---
    Když říkám rusaci tak myslím rusaci. Guildy jako "russia" nejsou výjimkou...
    RUTHAN
    RUTHAN --- ---
    LADINEK: Hele porad to muzou bejt Ukrajinci, nebo Bulhari etc.. nicmene mam pocit, ze neni nic jako vic narodni server, mam pocit, ze ty lidi jsou rozhazeny random z cely Evropy.. mozna mame vic stredoevropanu, ale to je tak vsechno.
    RUTHAN
    RUTHAN --- ---
    Nas sloucili s 3 dalsima serverma.. a vsude H5 je totalne preplneno.. Jsem si jistej, ze za tohle nekoho v Blizne povysili, ale jestli tohle ma byt optimal experience tak teda nevim.
    Navic souperini, se dostalo na nezdravou uroven, videl jsem 87 lidi v Clan war ve stredu v 18:00 .. predpokladam, ze takovy klany maj kick out kdyz se nezucastnite 2 clan war po sobe.. kdyz neudelate dost cr tydne, nebo dost Shadow veci, to je zlo.
    LADINEK
    LADINEK --- ---
    Čau, musel jsem koupit novej tel tak jsem rovnou zkusil immortal a mám dotaz, existuje nějakej EU server kde nejsou rusaci? Jsem vlezl na dva nebo tři a všude rusaci a ruská azbuka ffs...
    HOUMI
    HOUMI --- ---
    ONDRA_PATA: ne ze me predezenes :D ja momentalne tezce progresuju z H4 na H5 a fakt nvm jak to urychlit...jeste 600cr sehnat :-/ btw pro H5 je to Challenge 140...mam 130 done xD a kdyz jdu Kions za Immortaly a vyhraju, pokazdy to je crap na dis uaaaaa
    ONDRA_PATA
    ONDRA_PATA --- ---
    V0IT: jestli je to ta mala lebku pod cislem riftu,tak je to 95. diky
    V0IT
    V0IT --- ---
    ONDRA_PATA: myslím že 95
    ONDRA_PATA
    ONDRA_PATA --- ---
    pls jaky challenge rift musim dat abych odemknul H4 itemy?
    jsem para 220+ a zacal jsem zlehka behat H4 bounzy.
    CR 2970
    VODNIK
    VODNIK --- ---
    Ono to už to nějak skoro nikdo nehraje, v klanu je 90 lidí a z toho hrajou tak 3-4, servery se budou slučovat 4:1 aby se vůbec něco dalo složit. Ve hře jsem kromě Westmarch nepotkal nikoho už dobře měsíc, tak je z toho takovej single player mode.
    FRONEMA
    FRONEMA --- ---
    EXSECRABILIS: ne, hledal jsem podle vsechnavodu
    LUCIEN
    LUCIEN --- ---
    Nezalozime klan odpadliku z Nyxu? Bych so docela rád vrátil pokud už se daj běhat dungeony solo.
    EXSECRABILIS
    EXSECRABILIS --- ---
    FRONEMA: Nespletl jsi si jen server ?
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam