OMNISLASH: Zrovna tohle mi s HBO Max z neznámých důvodů nefunguje. V jedné místnosti mám projektor s Chromecast, přes který HBO neběží (Netflix v pohodě). Dotaz poslán dvakrát, bez odpovědi. Je to poměrně otravný, vzhledem k tomu, že HBO Max máme jen kvůli filmům, které by člověk rád viděl přes projektor.
Četla jsem, že HBO Max je zrovna mění průběžně obsah tak, aby to zapadalo do jejich nového konceptu. Stává se tedy, že smažou seriál, který máte zrovna rozkoukaný. Já na seriály nekoukám, takže tuto zkušenost nemám.
Jsem zvědavá, co z toho vznikne. Koukala jsem z toho důvodu na pár dokumentů výhradně z jejich dílny a za mě to vypadá, že jdou dobrým směrem. Na Netflix už se nedá dívat, takže za 132Kč měsíčně je pro mě HBO Max dobrá alternativa. :-)
Doufám, že něco udělají s tím prostředím, které je uživatelsky ohromně nepříjemné (zase srovnávám s Netflixem).
Velmi naopak cením kolekci Artové kino - jsou tam filmy z Cannes. V poslední době jsem viděla Ještě máme čas, a Bod varu. Obojí super. Z dílny HBO Max mě zase zaujal dokument Balkonový film.
Zkrátka vybrat se dá, ale to prostředí je strašný.
Jo a taky je tam Fresh Prince a Alf. Zkrátka kvalita. :))