• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    BARA_ONLY_ONEHBO Max
    HELVETE
    HELVETE --- ---
    QUANTI: Já na to asi kašlu. Teď jsem zrušil Amazon, který jsem měl za 79 a pak asi zruším I HBO. Stejně přijde hezký počasí což je pro nás doma prostě méně TV a zahrada
    QUANTI
    QUANTI --- ---
    Hm, tak nevím, komu to taky přišlo, ale legacy účet downgradují (mmj. bude bez 4K). Je ale teda možnost povýšit na premium účet za dvě stovky, tj. taky s třetinovou slevou "navždy", ale už se nepůjde v budoucnosti vrátit ke standardu.
    QUANTI
    QUANTI --- ---
    CAIDEL: To je asi strategický, ale muž to nedá :))
    CAIDEL
    CAIDEL --- ---
    QUANTI: Počkám až bude k dispozici celá série.
    QUANTI
    QUANTI --- ---
    Radši pište, kdo koukáte na Lotos :))
    FRK_R23
    FRK_R23 --- ---
    U mě stejný, neřešil bych to;)
    SPLIFFBOY
    SPLIFFBOY --- ---
    TOYAK: tomu jsem se chtel idealne vyhnout, ze jim budu volat kvuli 39 korunam v plusu na podporu :D
    HELVETE
    HELVETE --- ---
    Taktéž stejně a neřešil jsem, takže nevím
    TOYAK
    TOYAK --- ---
    SPLIFFBOY: Mám to stejně a nevím o co jde. Asi dotaz na infolinku. Zjistíš?
    SPLIFFBOY
    SPLIFFBOY --- ---
    Cau. Vsiml jsem si v inetbankingu, ze mi v patek hbo vratilo 39 korun, a premitam, co to je. Mam tarif roky, v aplikaci mi sviti jako “prechodne, pote standard”. Do cervence mi za nej strhavali 132/mesic, od srpna 145/mesic. Pravda, nevybavuju si, ze by mi oznamovali zdrazeni, tusim, ze se naopak dusovali, ze vse bude po prichodu max beze zmen. Takze jediny, co me napada, je ze mi vracej rozdil z vyssi strzeny castky, nejak po kvartalech, nevim, ale prijde mi to takovy prapodivny. Deje se to jeste nekomu? :)
    ASYD
    ASYD --- ---
    IOM_NUKSO: Ja tohle nezazil (pouzivam iphone)
    NEVADA_
    NEVADA_ --- ---
    Aplikace na tabletu (android) a TV přes google chromecast bez problémů.
    JIRKA207
    JIRKA207 --- ---
    iPhone a aplikace taky v pohode.
    CAIDEL
    CAIDEL --- ---
    Browser, mobil, chromecast, všechno funguje.
    GANDHI
    GANDHI --- ---
    IOM_NUKSO: prehravam normalne v browseru (chrome/edge) a nezaznamenal jsem zadnej problem
    JIRKA207
    JIRKA207 --- ---
    IOM_NUKSO: Tak jinak, napis prosim te na jakem zarizeni se divas? Tech moznosti je fakt dost: tv, tablet/mobil ios android, pocitac, browser atp… jinak ti nikdo asi nerekne, zda mu to na stejne kombinaci dela/nedela.
    JIRKA207
    JIRKA207 --- ---
    IOM_NUKSO: Zkus byt vice konkretni…
    QUANTI
    QUANTI --- ---
    Tyjo pro mě byl ten jeden až až 😅 týden se z toho budu tak akorát vzpamatovávat
    CAIDEL
    CAIDEL --- ---
    Takticky vyčkáme pár týdnů, aby se to dalo koukat po víc dílech než po jednom :)
    QUANTI
    QUANTI --- ---
    Tak co Rod draka?
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam