• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    BARA_ONLY_ONEHBO Max
    HELVETE
    HELVETE --- ---
    TOOMIX: Hele přesně, čím dýl všechny ty služby platím a víceméně moc nepoužívám (jo děti sjíždějí Friends, HIMYM dokola), tak tím víc si říkám, že to nemá cenu a zlatý archiv na Synology.
    TOOMIX
    TOOMIX --- ---
    Platil jsem půl roku Netflix, pak pár měsíců MAX, pak chvíli Dysney+. Nejlepší byl asi Netflix, protože tam byly zajímavé dokumenty a české filmy. Ale nic nepřekoná můj server s 30 TB filmů a seriálů, kde mám všechno na jednom místě.
    FRK_R23
    FRK_R23 --- ---
    CERMINEK: Ta platforma existuje, jmenuje se to piratebay :)))

Mně spíš vadí, že řada oldskul filmů prostě nidke není a moc nechápu proč.
    CERMINEK
    CERMINEK --- ---
    HARDCABB: K tomuhle kdysi byla na Facebooku nějaká iniciativa, která vyzývala poskytovatele streamovacích služeb k tomu, aby přišli s nějakým super premium členstvím, které bude sdílet platformy. Ale money talks, tohle pro ty firmy není žádoucí. Chtějí abyste platili maximum každému samostatně. Ideálně, jak píšeš, abychom platili a službu nepoužívali...
    HARDCABB
    HARDCABB --- ---
    Vim ze je to utopie, ale pral bych si aby existovala nejaka centralizovana sluzba ktera by sdruzovala vybrany streamovaci sluzby

Dneska jsem si nahodou vsiml ze furt platim disney, i kdyz jsem to vic jak ctvrt roku nezapnul :|
    SPLIFFBOY
    SPLIFFBOY --- ---
    Taky o zruseni premyslim, ja to vlastne platim stejne ze setrvacnosti, protoze mi dali slevu naporad, ze jo, ale vlastne na to vubec nekoukam. Jednou se mi predplatny zrusilo, protoze jsem nejak neohlidal, ze jsem tam mel ukoncovanou kartu, tak jsem tam volal, omluvil se a oni mi laskave obnovili slevu naporad, abych mohl porad platit a dal nekoukat :))) pockam si na S02 od last of us, to je za par. A pak to asi vypnu.
    SCHIZMA
    SCHIZMA --- ---
    HELVETE: Mam to stejne. Amazon jsem zrusil a HBO bude nejspis nasledovat.
    HELVETE
    HELVETE --- ---
    QUANTI: Já na to asi kašlu. Teď jsem zrušil Amazon, který jsem měl za 79 a pak asi zruším I HBO. Stejně přijde hezký počasí což je pro nás doma prostě méně TV a zahrada
    QUANTI
    QUANTI --- ---
    Hm, tak nevím, komu to taky přišlo, ale legacy účet downgradují (mmj. bude bez 4K). Je ale teda možnost povýšit na premium účet za dvě stovky, tj. taky s třetinovou slevou "navždy", ale už se nepůjde v budoucnosti vrátit ke standardu.
    QUANTI
    QUANTI --- ---
    CAIDEL: To je asi strategický, ale muž to nedá :))
    CAIDEL
    CAIDEL --- ---
    QUANTI: Počkám až bude k dispozici celá série.
    QUANTI
    QUANTI --- ---
    Radši pište, kdo koukáte na Lotos :))
    FRK_R23
    FRK_R23 --- ---
    U mě stejný, neřešil bych to;)
    SPLIFFBOY
    SPLIFFBOY --- ---
    TOYAK: tomu jsem se chtel idealne vyhnout, ze jim budu volat kvuli 39 korunam v plusu na podporu :D
    HELVETE
    HELVETE --- ---
    Taktéž stejně a neřešil jsem, takže nevím
    TOYAK
    TOYAK --- ---
    SPLIFFBOY: Mám to stejně a nevím o co jde. Asi dotaz na infolinku. Zjistíš?
    SPLIFFBOY
    SPLIFFBOY --- ---
    Cau. Vsiml jsem si v inetbankingu, ze mi v patek hbo vratilo 39 korun, a premitam, co to je. Mam tarif roky, v aplikaci mi sviti jako “prechodne, pote standard”. Do cervence mi za nej strhavali 132/mesic, od srpna 145/mesic. Pravda, nevybavuju si, ze by mi oznamovali zdrazeni, tusim, ze se naopak dusovali, ze vse bude po prichodu max beze zmen. Takze jediny, co me napada, je ze mi vracej rozdil z vyssi strzeny castky, nejak po kvartalech, nevim, ale prijde mi to takovy prapodivny. Deje se to jeste nekomu? :)
    ASYD
    ASYD --- ---
    IOM_NUKSO: Ja tohle nezazil (pouzivam iphone)
    NEVADA_
    NEVADA_ --- ---
    Aplikace na tabletu (android) a TV přes google chromecast bez problémů.
    JIRKA207
    JIRKA207 --- ---
    iPhone a aplikace taky v pohode.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam