WEWERKA: jj, sorry, nejak mi to uniklo. Jak jsi s tim handlingem spokojena? Tam taky pripevnujes ty pytle nejakym remenem, jestli to na fotce spravne chapu, to je presne ten moment ze kteryho rostu.
Me je samozrejme jasny ze udelat si pevnej rozvod po dilne s hladkejma trubkama je idealni reseni a nekdy na nej urcite dojde, ale momentalne na zvelebovani dilny fakt nemam cas, protoze proste kazdou volnou chvili stavim a potrebuju uz nejak tu stavbu dokoncit :-) Kdyby mi to s tou flex hadici nefungovalo, tak bych samozrejme nejaky definitivnejsi reseni priorizoval, ale ocividne ma ta moje masina dostatek vykonu na to aby to zvladla i tak, a s tou dlouhou hadici muzu napojit cokoli co mi kde po dilne stoji, takze pro danej moment to je OK.
Fun fact: vcera jsem jeste nasel to video kde Winkler ukazuje jakou si (tehdy, asi pred dvema lety) koupil novou masinu na odsavani, a byla to presne ta Harvey kterou jsi mi linkovala :-) Nutno ale rict, ze on se tim zivi, ma dilnu nekolik set metru, nepracuje tam sam atd. Ale zajimavej fakt mi to prislo proto ze jak se u ty Laguny (kterou koupil az po ty Harvey) zminoval, ze ma ve srovnani s mnohem drazsima strojema velmi dobrej pomer mezi cenou a tim co za to dostanes, tak to srovnani vztahoval prave na tu Harvey. Tu Harvey kupoval pote co mel nejakou Jet ktera ho dost zklamala, proc presne nevim, ale v tech videich na ni furt dela ruzny narazky. Ty jsi s ni spokojena? Imho nakonec tu Lagunu objednam, dam si jeste tejden na rozmyslenou ale zatim se to timhle smerem rysuje.